Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129089 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 3650
Citirani autor: ZocaM na Juce u 21:15:19
Bilo gde bilo koji direktorijum.. znaci ni na kartici mmc  ni na tel. memoriji.. jednostavno nema MP3  ...?? sem na plejeru tu se vidi i tu je vidljiv... im jos i to moj tel uopste nema "GALERIJU"  ... ?? jednostavno je nema./?
Pa ok., star je to telefon sa OS verzijom 6.1 koji i nema generičku podršku za mp3, zato sistem i "ne vidi" mp3 pesme.
No, ako pesme vidi Mp3 player i reprodukuje ih, onda u čemu je problem?!' Koliko sam shvatio, ti recimo gurneš lepo Mp3 pesme iz "inbox-a" na memorijsku karticu primera radi u E:\Sounds folder i tu u tom folderu mora FExplorer da vidi te fajlove i njihov naziv. Još je dobro što ih vidi i Mp3 player koji koristiš ... jedino mi nije jasno kako si ih ti to tražio(kojom aplikacijom) kroz telefonsku memoriju i memorijsku karticu, pa ih nisi video?!?
MA OK.. U PRAVU SI.. BITNO JE DA OBAVLJA FUNKCIJU..Smiley  Ionako ne slusam preko njega muziku nego cista radoznalost i da ponesto naucim.. ovo sa exsplorerom je super..Smiley zahvaljujem na pomoci..
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Aj ciglo postavi onu listu programa ako ti nije tesko,nesto nemogu sam da nadjem......
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aj ciglo postavi onu listu programa ako ti nije tesko,nesto nemogu sam da nadjem......
Ovde sam dao par naziva: http://forum.burek.com/index.php/topic,149185.730.html
Aj mi preporucite neki reminder za 6630,koji ima alaram i radi i kada je telfon ugasen....
Takodje je tu odlični "SBSH.Mobile.Software.SBSH.Papyrus" koji ima sve živo:

Ne razumem baš previše, čemu bi ti služio taj "reminder", tj., podsetnik?!?

P.S. ima se i "MobileOrganizer v1.0", SymbianWare PowerNotes, .....
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 17:42:56 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ocu da znam zasto mi mp3 i melodije budu razvuceni (usporeni) kada ih dobijem sa nekog mobitela, dok su sa pc-a sasvim uredu?! to me zanima!
Jednostavno ne bih znao precizan odgovor. Verujem da je do toga kako su te odredjene pesme konvertovane, ali nemam precizan odgovor. To se i meni dešavalo da se recimo odredjene numere jedva "vuku" tj., usporene do besvesti u odredjenim mp3 plejerima i to je bila činjenica. Recimo i to da ako se pokuša reprodukcija u nekom drugom mp3 plejeru iste zvuče normalno..... Btw. uglavnom "se vuku" pesme koje su mono i imaju nizak sample rate, možda je i do toga...
No, jedino su iste numere lepo zvučale posle formata telefona. Znači, ako te i dalje dave pojedine numere jedino što bih ti preporučio je format telefona i verujem da onda ne bi trebalo da budu "razvučene" ma dobijao ih preko bluetooth-a iz drugog telefona ili slao preko bluetooth-a ma kako već sa PC-a!
Kako iz inbox da prebacim i zadrzim MP3...??? u tel.. Nokia 3650 ..? da li ko zna da mi pomogne..?
inace sam instalirao exsplorer 1.51 ima INBOX ima kopy/paste ali tamo gde prenesem fajl ne vidi se.?? sa exsplorera se vidi.. a u sam direktorijum gde sam preneo se ne vidi..??? naglasavam kroz exsplorer se vidi..??
Kako to očekuješ da ti neko pomogne kada nisi napisao tačno ime direktorijuma u koji si ih preneo iz "inbox" foldera koristeći FExplorer,.... nisi napisao da li si ih preneo u neki direktorijum na memoriji telefona ili na mmc kartici ..... i šta ih u stvari "ne vidi", o kom se to mp3 plejeru radi?!? Da li si to pokušao iz "galerije" ili iz nekog dodatnog mp3 plejera koji si naknadno instalirao u telefon, i kako ...

Što se tiče formata i ostalog, tema koju treba obavezno pročitati: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!] .....

Fala cigla... e tog sam se i bojo Smiley
ali fala ti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ljudi nabavio sam 3660 i sad nemogu da nadjem smart setings program za 6.1 ako uopste postoji,moze li neko da pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi nabavio sam 3660 i sad nemogu da nadjem smart setings program za 6.1 ako uopste postoji,moze li neko da pomogne?
Compatible Devices :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Nokia 6260, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 9210 Communicator, Nokia 6600, Nokia 3230, Nokia 6670, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, N70, N72, N90
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
mob
Ericsson Galaxy Note
jel moze neko da mi objasni za sta sluzi owa aplikacija: Python.v1.3.17? hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jel moze neko da mi objasni za sta sluzi owa aplikacija: Python.v1.3.17? hvala unapred

Python programming language

Python® is a dynamic object-oriented programming language that can be used for many kinds of software development. It offers strong support for integration with other languages and tools, comes with extensive standard libraries, and can be learned in a few days. Many Python programmers report substantial productivity gains and feel the language encourages the development of higher quality, more maintainable code.

Python runs on Windows, Linux/Unix, Mac OS X, OS/2, Amiga, Palm Handhelds, and Nokia mobile phones. Python has also been ported to the Java and .NET virtual machines.

Python is distributed under an OSI-approved open source license that makes it free to use, even for commercial products.

The Python Software Foundation (PSF) holds and protects the intellectual property rights behind Python, underwrites the PyCon conference, and funds grants and other projects in the Python community.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znaci programski jezik koji radi na mnogim platformama. Lako se povezuje i integrise sa drugim programskim jezicima (c++ ... i sl.) Uci se za par dana i ako si raspolozen mozes sklepati svoje aplikacije kako ti hoces. A to programce instaliraj na telefon i mozes koristiti masu programa i skripti koji su pisani za python. Ja probao snake, i onako ... nije lose.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 12:36:56 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
mob
Ericsson Galaxy Note
nasao sam owu aplikaciju a nece da radi bez pyton

file comparer- disk manager

* Scan for files and folders (count)
* based on python
What's the purpose?

In simple way, it compares no of files and folders at any time. Suppose you installed a new software let's call SMARTMOVIE, now run this application before installation and after installation. Then compare both logs, which gives details of all files which are installed, where they are installed, which are not removed after installation

It will be usefull incase of finding, which files to be removed to use an application for unlimited time(like LCG JUKEBOX)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa naravno da nece da radi dok ne instaliras python na telefonu.... Smile
Mozes li se voziti autom a da mu ne sipas benzin ???  Smile - Osim nanize , na leru  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 13:59:51 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.