Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129024 puta)
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
Ako neko zna neki drugi nek napise njegov naziv Smile
Probajte naci jos ovo... Nokia_Movie_Director
Ako ne pomogne, kupovina 6630 sigurno hoce. Ima odlican genericki movie program Smile

**************** Smile

[Edit by gimza: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 21:16:51 od gimza »
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
@Ciglo probao sam sve one programe sa liste al nijedan nesljaka kako treba.....Meni treba alarm koji i kada je telefon ugasen zvoni i ispisuje kratku textualnu poruku kao podsetnik.Jer postoji nesto tako da sigurno radi? Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Mozda sam pitanje postavio u pogresnoj temi,pa da probam i ovde.Naime,zanima me gotovo isto sto i bobuhajduka,ali meni nije bitna kratka tekstualna poruka vec samo da alarm zvoni kad je fon ugasen,a da mozes podesiti vise alarma.Ima li nesto tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC One X
Mislim da samo genericki alarm moze da upali telefon...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
I ja to mislim,99 % je tako,a posto se od znalaca niko ne oglasava,izgleda da ne postoji mogucnost...Pomislio sam da mozda moze,makar uz neko prchkanje po sistemu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Neko traži alarm koji će da "probudi" ugašen telefon, neko traži podsetnik koji će isto to da uradi ... pa još pride i da zvoni i upisuje tekst na ekranu .... polako ljudi, da vidimo jel postoji prvo.
Na kraju krajeva to radi generički alarm i može zvoniti iako je ugašen telefon, ali da se na ugašenom telefonu u odredjeno vreme ispisuje tekst na displeju i još pride da zvoni alarm i to zajedno, hmmm ..... nema šanse.
Postoji aplikacija koja u odredjeno vreme isključuje telefon, ali da ga uključuje u odredjeno vreme - e to još ne postoji i teško da će ikada postojati. Jedino ako izmisle hibernaciju na ovim telefonima pa onda.

Iskreno da vam kažem niko i ne razmišlja da je tamo neko kupio mobilni telefon i konstantno ga drži ugašenim celo vreme(umesto da je uključen i da ga koristi) pa da onda samo za takve optimizuje OS i još pride razvija aplikacije. Valjda se mobilni telefon drži uključenim kada je potreban majku mu, ako je isključen onda svako normalan smatra da mu uopšte i nije potreban. Ako su am potrebni alarmi, podsetnici, ... pa onda držite svoje mob. telefone aktivnim jer im je to i primarna namena.

Još će neko hteti pride da mu se u odredjeno vreme auto sam upali u garaži, otvori vrata, izadje na ulicu, parkira se ispred kapije i trubi vlasniku da je vreme da se ide na posao???
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 02:05:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Nema potrebe za sarkazmom!!!Alarmi koji se oglasavaju i kad je fon iskljucen su potreba,a ne glupost!Na symbian fonovima sa njihovom bednom autonomijom,normalno je drzati fon iskljucen tokom noci,takodje,ako ne zelim pozive,iskljucicu ga!A ipak zelim da se ujutro probudim,Ciglo!Znam da je ovo sto pisem skroz nenormalno,jer ko jos ne zeli pozive u 3.00 h,i ko jos ne zeli da ujutro krene na posao sa gotovo praznom baterijom?Ali sta cu kad sam pomalo lud...Lud kao npr. korisnici nekih nesymbian telefona,koji mogu podesiti cak 5 alarma,i svi ce zvoniti kad je fon off.Ali,molim te,budi ipak tolerantan i prema nama ludima,koje ne zanimaju tako korisne aplikacije kakve predstavljas u temama tipa "Najbolje igrice bla bla bla..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ako ne zelim pozive,iskljucicu ga!A ipak zelim da se ujutro probudim,Ciglo!Znam da je ovo sto pisem skroz nenormalno,jer ko jos ne zeli pozive u 3.00 h

to moze da se resi samo ubaci program koi odbiva sve pozive tokom noci a tokom dana podesi da prima pozive Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Znam ja to,ali nije dovoljno pouzdano.Prvo,ne funkcionisu uvek,a drugo,kad rade,rade po principu da fon prvo zazvoni,pa tek onda odbija poziv.A i dalje ostaje pitanje baterije koja se bezveze trosi tokom noci.Ali,posto resenja nema,drzacu telefon na silent profilu,i puniti ga do polaska van kuce...Nije strasno,ali moglo je bolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Sve sto ti treba je malo maste. Imas symbian. To mozes da resis na hiljadu nacina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.