Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 702383 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 4
Dugo nisam koristio Symbian S60 pa sam uzeo prekljuce N82 i zapazio neku stvarcicu.

Kada udjem u logove (bilo propustene, pozivane ili primljene) sve ikonice za telefon su one mob. Nema nigde ikonice sa fixni (u memoriji telefona prvi i cetvrti broj su memorisani kao fixni brojevi).
Evo screenshota.

Predpostavljam da je kod svih tako, ali zna li neko zasto i ima lisanse to da se izmeni?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0015.jpg
(41.84 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 19:27:55 od nikoola »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Hhmmm. Milisave ja mislim da je problem u dotičnim programima koje ti pokušavaš da ugasiš prilikom promjene profila. Profi mail neće da se ugasi ni pomoću defaultnog task menadžera a kamo li da ga ugasi neka dodatna aplikacija. Moraš uću direktno u njega i ugasiti ga. Tako napravljen program... jbg.  Smile

Probaj kako Best profiles barata sa drugim aplikacijama kod izmjene profila. Probaj, recimo x-plore, muzički centar, slovoED itd... pa vidi hoće li ih ugasiti kod promjene profila.

P.S. Ja to ne koristim jer za mene postoje samo dva profila. Upaljen i ugašen telefon. Smile Samo znam da programi, koje si ti probao, imaju problema da se ugase dok se direktno u njih ne uđe i manuelno isključe.  Smile

Evo imena nekih programa koji tebi trebaju, potraži i novije verzije pa vidi kako se ponašaju.

Diktafoni:

ALON Software MP3 Dictaphone 2.86
Call Recorder Pro 1.1
Best Dictaphone 1.01
Total Recall 2.1.1
R Recorder 1.0
Ultimate Voice Recorder 3.01.1
Ultimate Voice Recorder 4.01
Ultimate Voice Recorder 4.01.1
AudioNotes 1.31
Live PVR 2.80

Profili:

Auto Profiles 2.0
Handy Profiles 1.00
Handy Profiles 1.05
Smart Profile 3.01

Hvala ti za ovo. Dosta mi je pomoglo. Mada ove programe za profile nisam uspeo da nadjem ni jedan izlecen osim handy profiles, a njega sam vec probao i on nema uospte tu opciju da pokrece odredjene programe sa odredjenim profilom i da ih posle zatvara. Za ove ostale sam gledao predstavljanje an sajtu proizvodjaca i koliko vidim ni jedan od njih takodje to ne moze. Bio si u pravu u vezi profimail-a i ovog adl. Oba programa su izgleda veoma zahtevna i tesko se zatvaraju, tako da sa njima best profiles ne moze da odradi to sto meni treba. Inace, ideja mi je bila, mada sam to negde na nekoj temi vec napisao, da adl pokrecem samo u odredjenim profilima, koje aktiviram kada sam van kuce, jer tada mi je bitno da svako ko uzme da mi cacka telefon ne moze da vidi sta imam u telefonu, dok kada sam kod kuce nemam sta da krijem, a i glupo mi je da moram da stalno da ukucavam sifru kada hocu da udjem u galeriju ili tako nesto. To bi rebalo da mi omoguci best profiles, koji bi trebalo da pokrene adl kada aktiviram odredjeni profil i da ga zatvroi kada promenim profil. Best profile pokrene program, ali ga ne zatvori kada aktiviram neki drugi profil. Ovo sto si mi ti rekao da probam i sto sam probao radi. Dakle stavio sam da mi se pokrece bluetooth i papyrus i da se zatvaraju kada promenim profil i to radi, sto znac da je problem do samih programa adl, odnosno profimail-a. Nije da sam resio problem, ali bar znam sta koci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Heh Milisave... Logično ti je razmišljanje ali očigledno da ti programi za profile ne mogu da se izbore sa tim aplikacijama koje tebi trebaju. Možda u nekoj budućoj reviziji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Da, izgleda da mi jedino ostaje ad cekam neku sledecu reviziju best profiles-a, ili neki drugi program za manipulaciju profilima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Dugo nisam koristio Symbian S60 pa sam uzeo prekljuce N82 i zapazio neku stvarcicu.

Kada udjem u logove (bilo propustene, pozivane ili primljene) sve ikonice za telefon su one mob. Nema nigde ikonice sa fixni (u memoriji telefona prvi i cetvrti broj su memorisani kao fixni brojevi).
Evo screenshota.

Predpostavljam da je kod svih tako, ali zna li neko zasto i ima lisanse to da se izmeni?

I kod mene je tako, sumnjam da može da se promeni...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97mini
 Smile
Malo sam eksperimentisao sa listom poziva i nisam uspeo da je nateram da je prikazuje po tipu telefona, znaci samo ikonice mobilnog iako su u imeniku brojevi memorisani kao fiksni.
Cudan propust.
Imam i ja jedno pitanje. U vezi tema za s60 3rd. Za svo vreme odkad bakcem sa 3rd uspeo sam naci samo jednu koja je stvarno animirana, mislim na ono da se tokom dana menja. nije ista pozadina danju nocu, nadam se da me razumete. E sad ima li ih vise i kako doci do njih.
Gomilu za koje je pisalo da su amimirane to uopste nije bila istina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
A mozes li nam reci bar kako se zove ta jedna animirana tema koju si nasao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Jel uspeva vama da instalirate ovaj  MegaPy module pack,ja pokusavam vec duze vreme i nikako mi ne uspeva stalno mi izbacuje Update eror i ako ga nikada nisam instalirao! Ima li neka fora u redosledu instaliranja ili sta? A potreban je za pokretanje dosta ovih Python-ovih aplikacija bez njega nista! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S7 Edge
Ja znam da sam uspeo na mojoj n95 8gb da instaliram taj module pack,kad pronadjem samo gde sam je stavioznacu i kako sam je instalirao pa javljam !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97mini
 Smile
Naravno ta tema se zove Zebra ,I postavicu je na forum poslepodne.
Pored toga sto je nocu siva, ujutru ,narandzasta a u podne jos crvenija,menja boju i oko ikonica u meniju na onom mestu gde se trenutno nalazite. i to tako sto pulsira stalno. na n95 treba u temema ukljuciti onu opciju theme efects i za ovo u meniju iskljuciti icons animation.
I pored te Zebre nisam nista vise nasao ni za lek. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.