Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 702411 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Nešto od parametara je loše... Jesi li sve stavio u isti folder? A možda i fajl koji se potpisuje ne prolazi kroz signsis.exe iz nekog razloga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Nešto od parametara je loše... Jesi li sve stavio u isti folder? A možda i fajl koji se potpisuje ne prolazi kroz signsis.exe iz nekog razloga...

Nista nisam dirao jednostavno sam cjeli folder kopirao na externi hard drive  prije reinstalacije i samo ga poslije vratio gdje je i bio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Onda je verovatno ono drugo... aplikacija iz nekog razloga ne prolazi kroz signsis.exe...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Onda je verovatno ono drugo... aplikacija iz nekog razloga ne prolazi kroz signsis.exe...

Jel znas sta bi mogao da uradim da mi to radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Imam tri pitanja. Prvo, stao mi je mozak i ne mogu nikako da se setim kako se zove program koji sluzi za manipulaciju profilima, a nije best profiles. Konkretno, ima opciju koja omogucava da se na odredjenom mestu odredjeni profil sam aktivira. Drugo pitanje je da li vama best profiles zatvara odredjenu apliakciju koja se pokrece sa odredjenim profilom, ako to od njega zahtevate? Ja sam do sada probao ovo za dva programa, profimail i sada advaced device lock i ni jedan od njih ne moze da se zatvori kada ja prebacim naki drugi profil. Dakle pokrenu se sa odredjenim profilom, sto sam i hteo, ali kada prebacim neki drugi profil, oni nece da se zatvore, vec ostaju aktivni. Probao sam i ociju disable i close application i kill process i u sva tri slucaja program ostaje otvoren. Da li neki drugi program za profile mozda moze da ovo uradi? Trece pitanje, delimicno vezano za ova dva je sledece. Potreban mi je program koji moze da zakljucava glaeriju, messages i tako dalje i pregledao sam odgovarajucu temu i zakljucio da je po vama najbolji advanced device lock. Probao sam program i ok radi, mada mozda i previse dobro radi. Ovo previse se odnosi na to da ne moze da prestane da radi, odnosno da se zatvori. Ovo sam instalirao WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.00.37.S60v3.SymbianOS9.1. Dakle ne samo sto best profiles ne moze da ga zatvori, vec i kada ja rucno udjem u program i izaberem exit, on i dalje ostaje aktivan i tek kada sam restartovao telefon, on se izgubio. Sledece pitanje je vezano za snimanje razgovora, odnosno diktafon. Za ovu prvu namenu vidim da ste rekli da je najbolji Killer.Mobile.TotalRecall.S60v3.V.2.1.1 koji sam probao i radi ok. Medjutim voleo bih ako bi postojalo nesto sto je isto samo da moze da radi kao hidden, odnosno da mu se ikonica ne pojavljuje u task manager-u. Jos jedan problem koji sam primetio kod njega je taj sto posto sam ga namestio da automatski snima razgovor, on snima, ali sa kasnjenjem od par sekundi.

Zamolio bih nekoga da  mi pomogne oko ovih par stvari.

E da i trebala bi mi preporuka za neki diktafon, isto po mogucstvu da je hidden i da mogu da ga aktiviram nekim hotkey-em.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X

Ako si siguran da ti je to tako ranije funkcionisalo kako treba... onda ne možeš ništa... Mada za svaki slučaj prvo proveri da li možeš da sertifikuješ nešto drugo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702

Ako si siguran da ti je to tako ranije funkcionisalo kako treba... onda ne možeš ništa... Mada za svaki slučaj prvo proveri da li možeš da sertifikuješ nešto drugo.

Radilo 100% prije evo sad sam probao i neku drugu aplikaciju signovat,ali ne ide,istu poruku izbaciva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Posto sam postavio pitanje u odgovarajucim temama i neko mi ih je obrisao, moram da pitam bar ovo. Da li vama best profiles uspeva da pokrene zeljenu aplikaciju sa pokretanjem odredjenom profila i sto je jos vaznije, zatvori je nakon promene profila? Kod mene program se pokrene, ali nakon promene profila, ostaje aktivan. Da li postoji jos neki drugi program koji bi ovo mogao da uradi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hhmmm. Milisave ja mislim da je problem u dotičnim programima koje ti pokušavaš da ugasiš prilikom promjene profila. Profi mail neće da se ugasi ni pomoću defaultnog task menadžera a kamo li da ga ugasi neka dodatna aplikacija. Moraš uću direktno u njega i ugasiti ga. Tako napravljen program... jbg.  Smile

Probaj kako Best profiles barata sa drugim aplikacijama kod izmjene profila. Probaj, recimo x-plore, muzički centar, slovoED itd... pa vidi hoće li ih ugasiti kod promjene profila.

P.S. Ja to ne koristim jer za mene postoje samo dva profila. Upaljen i ugašen telefon. Smile Samo znam da programi, koje si ti probao, imaju problema da se ugase dok se direktno u njih ne uđe i manuelno isključe.  Smile

Evo imena nekih programa koji tebi trebaju, potraži i novije verzije pa vidi kako se ponašaju.

Diktafoni:

ALON Software MP3 Dictaphone 2.86
Call Recorder Pro 1.1
Best Dictaphone 1.01
Total Recall 2.1.1
R Recorder 1.0
Ultimate Voice Recorder 3.01.1
Ultimate Voice Recorder 4.01
Ultimate Voice Recorder 4.01.1
AudioNotes 1.31
Live PVR 2.80

Profili:

Auto Profiles 2.0
Handy Profiles 1.00
Handy Profiles 1.05
Smart Profile 3.01
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 15:50:37 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.