Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 237072 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Inace, operator logo se moze resetovati na sledeci nacim: Preko feexplorera ili seleq-a ides u c:/system/Apps/phone/oplogo , pobrises tu sta ima i posle restarta op logo je stari 064\63...

Jel zna neko gde moze da se prati izlazenje novih firmware-a i skidanje istih?
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Da li moze neko da mi savetuje koje programe sa slike da ubacim na Nokia 3650? Treba mi neki softver koji moze lepo da slika nocu posto su mi slike jako tamne. I mobio bi ako neko zna da li moze nekako da se nabudzi themes na 3650 ili postojili program za izmenu ovog default skina?
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ajde ovako.. vi pratite sta se pise i sve bude ok.
Ja objavljujem verzije firmwarea ovde u za to predvidjenoj temi, to je updateovano koliko god za to imam uslova, nije 100% on time, ali je ok.
A za skidanje operator logo-a sam postavio vec nekoliko tutorijala.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
~Telefon je precenjen i jedva da je sklopljen nesto manji od 7610 a rasklopljen je cigletina.......~

Dali ti slusas sebe ponekad, sta tu ima jedva ili ne , tel je manji ,to ti je kao ono ,jedva su ih dobili na penale, ili jesu ili nisu ,
dalje, jel bi ga ti nosio rasklopljenog mozda? Vec sam rekao da moze da se preklopi na zaista zanimljiv nacin i onda je mali po svim standardima u odnosu na to sta pruza ,a sto se tice navigacije...stvar vezbe i debelih prstiju, drugo, 7610 je ruzan bre! A to sto ti volis klasicno kuciste ,a ne preklop ne daje ti za pravo da drugima solis pamet , a za slikanje imam sony cameru, jer ko ozbiljan koristi telefon za fotografije.
Dalje sto se programa tice ,ja sam samo ponudio jos jedno resenje i to radi , a sto se telefona tice , ja sam malo mator i veruj mi promenio sam ih dosta + neki moji prijatelji se malo njima i bave, pa uz njih.....znas vec.    Iznenadjujes me samtajms ,zaista  [/b]
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja ga koristim otvorenog i takav mi je bitan, kakav je zatvoren uopste nije vazno jer kako god da okrenes oba bez problema staju u dzep. Mnogo mi je bitnije da nema cigletinu sa kojom se plasim da ne zapnem negde i da ne bacam pare za telefon samo zato sto ima preklop.
Kako hoces, tvoje su pare, ali ne pricaj na prazno kako je telefon dobar jer je maltene identican sa 6600 samo je u drugom kucistu i kosta dosta vise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
znas kakav mi je ekran zbog tog preklopa, ... bez ogrebotine , a bacam ga gde stignem, i pri tom ne moram da ga guram u plastiku i sl.
Vidis to ti je kao upgrade PC-a negde dobijes 10,20.30 % , a negde vise , ali upgrade je upgrade + sto nasi budjavi operateri ne nude neke napredne stvari koje postoje , ali to je sto je ...jel neko rekao Vodafon...
A sto se tice para, e to je jedino sto ti priznajem...donekle ,ali i tu ne mora uvek da se plati zakup lokala gazdi kupovinom 1-og telefona, tako ako ti bude trebalo ,kazi, i videcemo sa nekim dobavljacima.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na 6260 nemas ni jednu stvar koju telefon podrzava a operateri ne.

@MiskoMatori
Tek sad sam video tvoj post:
1. Skin support nije moguc, ali mozes staviti smart launcher sto je next best thing.
2. Slikanje nocu dobija se cisto softwareskim putem tako da i ako mozda kvalitet moze biti nesto malo bolji, to nije ni znacajno, ni dovoljno pa samim tim ni vredno truda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
Postoji li neki rogram koji prikazuje broj skrivenog poziva!? Mislim ono kad te neko zove ili cima sa skrivenog, pa da ti pokaze taj broj.
Trazio sam ovde na forumu nesto u vezi ovoga sto me zanima, al nesto nisam uspeo da nadjem, pa reko ajd da pitam! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne moze ti program ponuditi opciju koju ti ne nudi operater.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OK, hvala! I pretpostavljao sam da je tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.