Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa - samo ovde ~ Questions about symbian programs  (Pročitano 236938 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sve sto ti treba imas Nokia Symbian [ Tips & Tricks & Secret Codes ]

Evo ti i konkretno kako da formatiras telefon. Ovo se odnosi na phone memory. Karticu formatiras rucno iz extras, memory card, format memory card.

Full phone formatting on a 6600!

If you encounter situation like below on your 6600,
1. Blank screen phone unable to reboot.
2. Phone only able to boot-up to "Nokia" word screen.
3. Install some program but not able to uninstall it after that.
4. Error messages such as "Child Installer" keeps popping-up.

Do a Full phone formatting on your 6600! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6600 phone.

4. Press and hold 3 keys;

Green dial key, * (star key) & no. 3 key and then press the power on/off to swtich on the 6600 phone.

Remember, do not let go all of the keys and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6600 will back to original system and factory settting.

All apps installed & not of the phones' default will be lost. If you did a backup on your mmc, you can restore it back to the C drive again.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
Dolazi uz profimail kao freeware dodatak.

Evi sada sam instalirao ovo i prvi program koji stvarno moze da salje midi fajlove sto je veoma pozitivno. Negativno je sto je explorer vleik 12 kb, a ide uz profi mail koji je 700 kb, a koji meni uopste ne treba. Moze li se nekako izdvojiti i instalirati samo explorer?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ti probaj ako hoces, ja se ne bih trudio, meni tako dobar mail klijent uvek treba Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
~Jel ti nije najjasnije? Procitaj onda specifikacije detaljno pa ce ti biti jasnije.
A uzeo si po meni najgori symbian telefon...~
POD:
1. U `specifikacijama` ne pise nista sto resava problem,narocito u specifikacijama na forumu jer je telefon najavljen pod...bice,bice...,
ni u tutorijalu za telefon nije objasnjeno, ali sam resio i to programcicem MsvDriveE.sis, te stoga detalje videti ovde http://nokiafree.org/forums/f38/s
2.Telefon je vrh! Sve aplikacije koje me interesuju za sada rade bez greske, brz je, izgleda mocno, najmanji symbian based nokijin fon (ekran se rotira i moze da se preklopi ,tako da displej bude gore,i onda je mali ,a potpuno operativan),cvrst (ispao mi je najmanje 5 puta, i nista), nikakvih problema sa njim nemam (sem toga sto ga jos provaljujem) , a promenio sam puno tel. u zivotu raznih proizvodjaca...btw ja jedino cenim clamshell telefone ,ali to je stvar  ukusa.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
Inache mozesh selektovati vishe fajlova ali iz drugog file managera koji se zove SeleQ
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
taj explrer koji dolazi uz profi mail, jel salje midi mms tj. mailom ili i preko bt. i ir-a?
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Telefon je precenjen i jedva da je sklopljen nesto manji od 7610 a rasklopljen je cigletina, ima navigacione tastere na gornjem delu preklopa sto jeste lepo kad ga zarotiras al kad hoces da ga koristis ko klasican telefon nije.
Posto pojma o Symbianu i telefonima nemas, onda citaj sta ti se pise, ako ne znas koji symbian ima, pise u specifikacijama, resenje sam ti postavio, patch i forward, ako te mrzi da ih trazis ili neces da ih instaliras, to je tvoj problem.
Bilo koji da si telefon uzeo isto bi mislio samo sto bi za manje vise iste pare kod 7610 dobio i megapixel kameru i klasican telefon u klasicnom kvalitetnom kucistu.
Veruj mi ja sam Fan nokie i mislim da je ok sto su krenuli da prave telefone na preklop, ali da bih ikad ikome zaista preporucio 6260 ne bih.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
htedoh reci da li midi salje samo putem mms-a tj. mail-a, ili i preko bt-a i ir-a??
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Preko cega god hoces, ali je jedini koji bez problema salje preko mms.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
mob
Nokia E71
i coolmms ga salje preko mms-a bez ikakvog problema, ali od kad se naplacuje + ne radi izmedju 063 i 064... profimail je spas Smile
IP sačuvana
social share
Potpis prevelik.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 762
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.