Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 316068 puta)
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Googlebot 2.X
Ne znam da li ima tema ili je bilo reci o ovome, ali me zanima, da li se vama prikazuju smajliji, problem je sledeci (Vidi sliku ispod):

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2009-04-06_162009.jpg
(162.85 KB, 1194x771)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 16:22:04 od ravac »
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
1) Da li biste mogli omogućiti da se lista tema na koje sam pretplaćen poreda po abecednom/azbučnom (bilo kakvom) redu?
U smislu mail notifikacija ili bookmarks?
U oba slucaja odgovor je trenutno ne, ali da znam na sta se odnosi, ako se bude menjao sistem vezano za to.
Citat
2) Još bolje bi bilo kad bi tema na koju je stigao odgovor bila prva na listi.
U slucaju bookmarka to i jeste tako. U slucaju notifikacija na mail, nije, ali bi mozda moglo da se uradi bez mnogo cimanja.
Citat
Da li biste mogli dodati opciju da mi iskoči obavještenje o novim porukama na temama na koje sam "pretplaćen"? Ovako stalno moram gledati u e-mail-u, pa i kad sam ulogovan. Zbog istog razloga postavljam pitanje 2).
Na taj nacin kako je za pp ne. Bar za sada. Nesto jeste u planu, ali to nije bliska buducnost.
Ne moras da budes ulogovan na mail, postoji toliko alata koji ti mogu to olaksati... googletalk, google toolbar ima isto nofikacije za mail da prikazuje, ima widgeta i eksternih programa...
Citat
Da li biste mogli postaviti neko dugme da skinem sve slike sa jedne teme? Pitam to na svim forumima, pa ne znam da li sam pitao i ovdje.
Ne, naravno, niti ce tako nesto biti dostupno.
Citat
Ne znam da li ima tema ili je bilo reci o ovome, ali me zanima, da li se vama prikazuju smajliji, problem je sledeci (Vidi sliku ispod):
Meni rade, ne znam zasto tebi ne rade...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Kakvi bookmarksi? Govorim o temama na koje sam se prijavio.
http://forum.burek.com/profile/?sa=notification - na tom linku je lista tema na koje sam se prijavio. Bilo bi dobro kad bi tema na koju stigne novi odgovor išla automatski na vrh liste. Evo, npr., tema Windows, Linux ili Mac ima novi odgovor. To i piše kraj nje, ali je ona tek na 4. str.

EDIT:

Citat
Citat
1) Da li biste mogli omogućiti da se lista tema na koje sam pretplaćen poreda po abecednom/azbučnom (bilo kakvom) redu?
U smislu mail notifikacija ili bookmarks?
U oba slucaja odgovor je trenutno ne, ali da znam na sta se odnosi, ako se bude menjao sistem vezano za to.

Mislim na listu sa gore navedenog linka.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.PNG
(40.84 KB, 959x523)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 17:57:02 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
teme u kojima je poslednje napisano idu na vrh liste...
e sad,sto ti to nisi procitao,to je druga stvar...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Kako to? Pretplaćen sam na ovu temu a ona je tek na 3. str (a ti si odgovor napisao prije minut - dva). Ima tema na kojima dugo nema odgovora koje su ispred ove teme.

EDIT: Da li ti govoriš o listi sa linka koji sam naveo (http://forum.burek.com/profile/?sa=notification) ili govoriš o listi sa bilo kojeg podforuma.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 17:58:30 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Tu se teme prikazuju onim redom kojim si ih dodavao... i mislim da je to logicno...

Ako hoces da pratis na osnovu poslednjeg odgovora imas: http://forum.burek.com/bookmarks/
Dodaj teme koje zelis i tu ces ih imati na jednom mestu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
O. K. Nisam znao za to uopšte... Šteta što je 100 maksimalno. Zar ne biste mogli dodati opciju da se poredaju teme na drugoj listi (iz mojih prethodnih postova) po datumu kad je poslata zadnja poruka, kao što je u listi članova moguće poredati članove po datumu registracije ili broju poruka?

EDIT: Usput da pitam, koliko vi registracija dobijate? Meni se čini oko 1 po 2 min.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 18:03:35 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Usput da pitam, koliko vi registracija dobijate? Meni se čini oko 1 po 2 min.
300-600 dnevno.
Citat
Šteta što je 100 maksimalno.
Kome treba vise od toga uvek moze da prati sve teme na koje je dao odgovor: http://forum.burek.com/unreadreplies/
Jebiga, ja razumem da nije idealno po meri svakom, ali ne moze ni da bude Smiley
Citat
Zar ne biste mogli dodati opciju da se poredaju teme na drugoj listi (iz mojih prethodnih postova) po datumu kad je poslata zadnja poruka, kao što je u listi članova moguće poredati članove po datumu registracije ili broju poruka?
Prosto nije predvidjeno da se koristi za to za sta ga ti koristis. Nije da ne moze da se napravi, moze, ali komplikuje stvari prilicno, narocito za nekog ko ima mnogo tema...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 18:08:19 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Al' zato postavite tu mogućnost. Ne mora niko redati korisnike u Listi korisnika po broju poruka - može odabrati da li će ih poredati po datumu reg. ili broju poruka. Tako možete i ovdje postaviti mogućnost. Na forumima na kojim sam dosad bio, ova opcija je postojala. Tema koja dobije odgovor ide na vrh liste pretplaćenih tema.

EDIT: A i ne razumijem kome može koristiti ta lista kada je poredana po datumu pretplaćivanja na nju. Ako je neko odabrao da dobija odgovor na temu čim u njoj napiše post, ubrzo bi imao hiljade tema u listi pretplaćenih tema. Nema smisla da budu poredane po redu pretplaćivanja. Bilo da je to abecedni red, red koji sam ja naveo ili neki drugi logičan red, onda dobro... Ali, zaista mi je malo nelogično ovo kako su sad teme poredane. (Bla, bla... otpadoše mi ruke.)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 18:15:14 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Imam pitanje u vezi privatnih poruka .. da li može da se napravi opcija da se neke poruke sačuvaju u nekoj arhivi ili .. da recimo postoji opcija ' sačuvane poruke ' ...

Razlog što ovo kažem je što postoje privatne poruke koje ne bih hteo da izbrišem a postoji dugme ' izbriši sve poruke ' i onda bi mi bilo dosta lakše da brišem svoje poštansko sanduče
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.