Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi novog foruma  (Pročitano 315852 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Al' zato postavite tu mogućnost.
Cak sam i naveo zasto to ne radimo...

Citat
Ne mora niko redati korisnike u Listi korisnika po broju poruka - može odabrati da li će ih poredati po datumu reg. ili broju poruka.
Lista korisnika je ista za sve clanove, ovo je za svakog razlicito sto stvara problem sa tehicke strane...

Citat
Tema koja dobije odgovor ide na vrh liste pretplaćenih tema.
Zato sluzi bookmarks, kome taj vid pracenja treba.
Poenta notifikacija na mail je u tome da ti stigne mail kad ima odgovor, ne da ga koristis da bi pratio teme na koje si se prijavio po nekom redu. Cemu onda uopste slanje maila.

Citat
A i ne razumijem kome može koristiti ta lista kada je poredana po datumu pretplaćivanja na nju.
Onome ko hoce da se odjavi sa nekih tema na koje se davno prijavio.

Citat
Ako je neko odabrao da dobija odgovor na temu čim u njoj napiše post, ubrzo bi imao hiljade tema u listi pretplaćenih tema.
Ako je neko to uradio, a ima mnogo postova i redovan je ucesnik, to radi bez ikakvog valjanog razloga. Samo ce zatrpavati mail, opterecivati nas server slanjem notifikacija, a one nicemu sluziti nece.

Citat
Ali, zaista mi je malo nelogično ovo kako su sad teme poredane.
Ako si prijavljen na 5 tema nije problem, ali nije ni bitno jer su svakako sve tu lako vidljive...
Ako si prijavljen na 100 tema prilicno je bitno da se raspored tema ne menja previse, ako zelis da nekad taj spisak i uredis, iskljucis nesto sa njega i sl. U varijanti gde bi bile slozene abecednim redom to bi bio problem, a i sortiranje na taj nacin je mnogo sporije. U varijanti gde bi bilo po poslednjem odgovoru, morao bi da prodjes sve strane da bi nasao neku temu. Ovako znas makar otprilike kad si je dodao ili kad si pisao nesto u njoj i mnogo je lakse takvu situaciju resiti.
Jednostavno, smatram da ta lista treba da izgleda tako, a da oni koji zele da prate teme koje odaberu treba da koriste ili odgovore na teme na kojima su ucestvovali, ako su pisali u njima, ili bookmarks ako nisu. Broj ljudi koji zaista ima potrebu da prati vise od 100 tema a da pritom nije dovoljno redovan da mu nikakva odvojena lista ne treba, dovoljno je mali da ne treba praviti oko toga problem i komplikovati stvari.
Razumem da ne odgovara svakom nacin na koji je forum organizovan, kako skripta radi, sta od opcija ima i sta je u planu, ali i vi morate da skapirate da ne moze svakom biti ispunjena svaka zelja, posto su zelje cesto kontradiktorne...

Citat
Imam pitanje u vezi privatnih poruka .. da li može da se napravi opcija da se neke poruke sačuvaju u nekoj arhivi ili .. da recimo postoji opcija ' sačuvane poruke ' ...
Trenutno ne, ali je u planu da se napravi slicno nesto, upravo zbog situacija koje si naveo. Videcemo kada ce doci na dnevni red, ali volja postoji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Mogu li ja da reklamiram forum Burek u svom salonu,kupio bih postere ili nesto slicno?
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mogu li ja da reklamiram forum Burek u svom salonu,kupio bih postere ili nesto slicno?
Mozes, ako to zelis, naravno Wink
Trenutno postera doduse nema, ali trebalo bi da ih bude od sledece nedelje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Ubacio sam lap-top i planiram da klijentima predlozim da se ukljuce na forum i zabave se dok cekaju,osim postera sta bi bilo transparentno za reklamiranje foruma?
Mogu li sam smisliti svetlecu reklamu sa logom foruma?
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Kao sto rekoh, mozes... tvoj je lokal, sto se mene tice, zaista nemam nista protiv...

Vektorski logo: www.burek.com/temp/burek.pdf
Posteri ce biti sledece nedelje, a sta moze biti zanimljivo... zaista ne znam... jedino sto mi pada na pamet su solje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
...jedino sto mi pada na pamet su solje...
nalepnice ne bi bile lose...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Газда може ли се у преглед порука у профилу ставити ова стрелица

?? Ја рецимо имам 400 страна а могу да листам по 2. Некад затреба да би се пронашао неки ранији пост, а овако је прилично иритирајуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Klikni na ... izmedju brojeva
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ОК хвала.. Још једно питање - где могу да видим ПП које сам ја послао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ako prilikom slanja ne selektujes "Snimi kopiju poruke" , nigde.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.