Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344088 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ja imam Skyfire instaliran od kako je prvi put izašao, ali nisam primetio da zbog njega baterija slabije drži.
On može da troši bateriju jedino kada ga koristiš.

Ako si nešto instalirao ili apdejtovao iz Cydije, onda bi to moglo da ima neki uticaj.
Ako ti fon nije sim-free, onda je moguće da Ultrasn0w unlock jede bateriju.
Ja na sreću ne mogu da se žalim na bateriju jer drži i više nego odlično.

Nisam Cydiu otvorio od onda kad sam srusio fon sa onom Blaclistom,a to je bilo nakon par dana kad sam kupio telefon,a telefon mi je sim-free.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Pogasi sve programe ili uradi restart, na kraju krajeva obrisi taj Skyfire, mozda nije dobro crackovan...

P.S. ultrasn0w samo jedna stara verzija je trosila bateriju, ostale verzije ne trose bateriju.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 19:39:52 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Kupio sam jednu aplikaciju preko App Stora i sad je izasao update za istu i ne mogu j updejtovat kaze mi da je opet kupim,nije valjda da se svaki put mora kupovati aplikacija kad izade upate,zar ne daju besplatno update nakon sto je kupis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
A koja je aplikacija u pitanju?

Ako si je skinuo preko AppStore-a, onda sigurno može besplatno da se apdejtuje na isti način, a ako si je skinuo preko Installous-a ili na netu, onda ne može da se apdejtuje preko AppStore-a bez obzira na to što će ti se u njemu prikazivati nove verzije te aplikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
A koja je aplikacija u pitanju?

Ako si je skinuo preko AppStore-a, onda sigurno može besplatno da se apdejtuje na isti način, a ako si je skinuo preko Installous-a ili na netu, onda ne može da se apdejtuje preko AppStore-a bez obzira na to što će ti se u njemu prikazivati nove verzije te aplikacije.

rijec je o pic lock 2.0 i skinuta je sa Appstore-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
To zavisi i od autora same aplikacije, ali retko ko trazi pare za neki veci update.
Imas ga besplatno na installous Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6070
Nedavno sam kupio iphone (polovan) i nisam imao jaceg kontakta sa ovim telefonom zato ovo pitanje moze zvucati malo smijesno ali kada hocu da skinem neku besplatnu aplikaciju preko app storea ili cydiae ispada mi upozorenje da moram da upisem podatke za stari account ili da otvorim novi. Pokusao sam da otvorim svoj account ali bezuspjesno jer trazi podatke platne kartice i postanske kodove a medju zemljama koje su ponudjene nema ni Srbije ni Crne Gore. Jel meko imao ovako nesto slicno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Ja sam otvorio account na američkom iTunes-u bez problema. Nisam upisao ništa za kreditnu karticu, a što se adrese tiče stavio sam jedan grad i poštanski broj iz USA. Ti možeš npr. po onoj seriji da staviš Beverly Hills, poštanski broj 90210 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6070
Probao sam, ali ne prihvata, trazi tacne podatke o kreditnoj kartici. lupao sam neke brojeve ali nista,isto kao i kad izostavim to polje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.231
mob
Apple iPhone
Prethodno iz AppStorea na iTunes-u izaberi neku free app i onda kreiraj account. Ako ne izaberes free app, neces imati opciju 'None' tamo gde se unosi kreditna kartica.
Btw. ovo je offtopic.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.