Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344335 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
uradio sam jail break na ipad-u i radi ok...
za gledanje filmova u divx formatu koristim program muvie player...koji sam lijepi titl i čita mnogo ekstenzija videa i titlova. prebacim film sa titlom preko i tunesa (odem na app mišem skroz na kraj nađem muvie player i samo copy) kada odgledam film obrišem ga direktno na ipadu...ali kad ga spojim na komp ostane titl koji ne znam kako da obrišem...nema desni klik nema edit nema file ništa samo opcija da ga prebacim na komp ali i dalje ostane na ipadu...kako da ga obrišem... Smile Smile Smile
druga stvar koju želim da pitam je sljedeća
za gledanje dvd-a na ipadu sam instalirao OPlayer HD i na isti način prebacim film i super dobro izgleda...ali nema titla...u setingsu ima opcija titl kada odem na nju ponudi mi se možda 200tinjak vrsta titlova...maccroation latin ovaj onaj i sl ali koji god da izaberem neće a ima ih mnogo, ako netko zna kako da izaberem tj podesim titl neka pomogne...nadam se da sam bio jasan...
i da pitam još jednu stvar

ima li koji program koji bi se instalirao i bio u funkciji sa bluetoothom i prepoznavao sve urešaje a ne samo iz appl-a
instalirao sam i iDisplay za eksterni monitor ali ne znam da podesim i to ako netko zna molim pomoć na youtobe.com ima video ali nema postavke
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 00:08:11 od ramboamadeus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
1. instaliraj iz Cydije afc2add. Instalacija tog fajla zahteva reboot pa ćeš posle toga morati da bootuješ iPad pomoću kompa, znaš to već kako ide. Kada to završiš, idi ovde http://www.i-funbox.com/ i skini iFunBox, besplatno je.
Pokreni iFunBox, poveži iPad pomoću USB kabla i onda sa leve strane klikni na User Aplications i tu će ti biti prikazane sve aplikacije koje si instalirao. Evo kako to izgleda kod mene na iPhone 4:

Nađi tu Movie Player, uđi u njega, a zatim u folder Documents i tu ćeš naći prevod koji želiš da izbrišeš.
Znači, na ovaj način možeš i da ubacuješ filmove i prevode, ne moraš uopšte da ideš preko iTunes-a. Tako isto možeš da ubacuješ filmove i u OPlayer i u AVPlayer (još jedna odlična aplikacija za puštanje filmova) i u ostale plejere koji još postoje.

2. kod OPlayer-a u Subtitle Settings pod Encoding (SRT) stavi WindowsLatin2. Ja sam tako stavio na ajfonu i radi bez greške, prikazuje pravilno čak i naša specifična slova kao što su č,ć,đ,ž,š. Evo kako to izgleda na jednom filmu koji sam pustio:

3. ako misliš na prebacivanje fajlova preko bluetootha, za sada nema ništa od toga. Na iOS3 je bila aplikacija iBlueNova iz Cydije koja je odlično funkcionisala, ali sada na iOS4 ne radi na žalost.

4. za iDisplay pored iPhone/iPad aplikacije treba da instaliraš i besplatnu aplikaciju za računar odavde: link. Posle toga pokreneš prvo iDisplay na kompu, a zatim i na iPad-u i oni će se sami naći, ali to povezivanje ide preko wi-fi tako da ako nemaš wi-fi router za računar, onda nema ništa od ovoga. Evo kako sam ja pomerio Finder na mom Mac miniju sa monitora na iPhone (radi i u landscape i u portrait položaju):

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Ok. Hvala puno...
iDisplay sam već nekako pokušao da isprobam kroz savjete na YouTube i shvatio sam otprilike kako ide. Skinuo verziju za win 7 i instaliram na moj macbook air i kada pokrenem program na kompu i stavom miš na ikonicu on mi ponudi ip adresu i kod ja to ukucam na ipadu na odgovarajuće mjesto i neće da se konektuje nema teorije...ima li još kakva caka?
za oPlayer hd izaberem kako si mi rekao međutim opet se titl ne vidi...ima li još kakva caka
Da priznam nemam pojma šta je bootanje...godinama samo symbian...
Ardzuna jesi li zadovoljan sa iPhone 4?
ljudi sorry na peglanju ali mislim da ga apple pravo zakomplikovao...treba vremena da se čovjek navikne na njihovu viziju
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 22:51:39 od ramboamadeus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple iPhone 4s
Postoji li neki način da se download-uje neka pesma recimo s mediafire i da se pusti odmah na iPhone? Bez itunesa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Može. U Cydiji idi na Manage/Sources/Edit/Add pa tu ubaci adresu http://sinfuliphonerepo.com
Kada se to završi, onda idi na Search tab, ukucaj iFile i instaliraj ovu aplikaciju upravo sa Sinful Iphone repoa.
iFile je najbolji fajl menadžer za iPhone i pomoću njega ćeš moći da puštaš pesme koje skineš na iPhone.
Za skidanje sa HF, FS, MF, MU itd. najbolje je da koristiš Safari Download Manager - to je dodatak koji se instalira iz Cydije i integriše se direktno u Safari.

Takođe postoje i posebne aplikacije za ovu namenu, samo kucaj download u Installous-u i naći ćeš desetak aplikacija koje služe kao download menadžeri. Ja od njih koristim Filer koji mi uglavnom služi za skidanje sa Rapidshare-a, a za sve ostalo koristim Safari Download Manager.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 4
Пар питања:
1. Има ли неки додатак да промјени тастатуру, да буде мало боља.?
2. Знате ли неку добру тему?
3. Знате ли гдје могу бесплатно да скинем фул верзију ЕниРинг програма или има неки други са којим могу да ставим било коју пјесму за мелодију?
4. Ако може неко да ми препоручи пар програма, било каквих корисних, почетник сам па ето још не знам који су све добри програми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
1. koliko znam na iOS4 ne postoji alternativna tastatura.

3. pošto piraterija nije dozvoljena, ne možemo da ti damo detaljnija uputstva za AnyRing, a ja sam ti već poslao na PP gde možeš da kupiš aplikaciju sa popustom Wink
4. od programa i dodataka iz Cydije ja ti preporučujem kao prvo SBSettings i afc2add.
Zatim treba instalirati iFile (fajl menadžer), Lockdown Pro (za zaključavanje pojedinih aplikacija kao što su galerija, poruke itd.), MxTube (download YouTube klipova na telefon), Safari Download Manager itd.
Treba ti i CallerID and Format Fix kako bi ti Messages pokazivao ime onog koji ti je poslao poruku jer će ti bez njega prikazivati samo broj telefona bez imena:
Kod:
http://hotfile.com/dl/101161881/6157972/callerid-fix-for-30.deb.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ljudi ipad mi se ugasio...nikako ne mogu da ga upalim niti preko kompa niti reaguje na punjac niti ikako...nista nije sumnjivo rađeno...provjerio mail...ugasio se display u sendbaj i to je to...od tada ne reaguje nikako ima li kakva caka da se to popravi neki reset nešto ili samo servis...pomagajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Probaj da ubacis u DFU mode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple iPhone
ramboamadeus, vec preterujes sa off-om. Tema je: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.