Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344095 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ako imas SBSettings onda uradi respring, a ako nemas onda jednostavno restartuj telefon. Ako se Lockdown ni tada ne pojavi to znaci da se nije instalirao kako treba. Evo kako izgleda Lockdown kod mene (klikni na thumb-ove za vecu vecu sliku):

Instalirao sam lockdown pro i restartao fon,nakon restarta idem na Settings i nece nista da mi otvori,otvori mi se prazan prostor,tako isto kad udem u Cydiu i sve ostalo od galerije,poruka svega,kako sad da izbrisem ovaj lockdown pro,da mogu ulaziti u Setting,Cydiu i ostale stvarii?
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 12:04:43 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Da li postoji aplikacija koja omogućava da se bluetooht kod iPhona koristi za povezivanje sa drugim telefonima, kako bi se razmenjivale slike, mp3 i video fajlovi. Hvala unapred.

iBlueNova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iP5
Nemoguće da se sve samo od sebe zaključalo, valjda si prvo morao da postaviš svoj password?
Sa kojeg repoa si instalirao aplikaciju?
Jesi li u Sources u Cydiji dodao sinfuliphone repo pošto si odatle trebao da instaliraš Lockdown Pro?

Za birsanje moraš da ideš u Cidiu pa onda Manage-Packages-LockdownPro-Modify-Remove.
Ali pre brisanja, moraš prvo da otključaš sve zaključane aplikacije jer će ti verovatno ostati zaključane i posle brisanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Nemoguće da se sve samo od sebe zaključalo, valjda si prvo morao da postaviš svoj password?
Sa kojeg repoa si instalirao aplikaciju?
Jesi li u Sources u Cydiji dodao sinfuliphone repo pošto si odatle trebao da instaliraš Lockdown Pro?

Za birsanje moraš da ideš u Cidiu pa onda Manage-Packages-LockdownPro-Modify-Remove.
Ali pre brisanja, moraš prvo da otključaš sve zaključane aplikacije jer će ti verovatno ostati zaključane i posle brisanja.

Da,samo od sebe se sve pokljucalo,nikakav password nisam ukucavao,jednostavno nakon restarta,nista nisam mogao da pokrenem,ude on meni recimo u galeriju,ali samo prazan ekran,nema nikakvih mogucnosti,nisam dodao sinfuliphone,a sa kojeg sam tocno skinuo nisam ni gledao,znam da moram za brisanje ici u Cydiu,ali neda mi ni tamo da udem kad kliknem na Cydiu samo mi crna podloga stoji nema nikakvih ikona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
Pozdrav iman iPhone 4 i zanima me kako se pravi novi album za slike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iP5
To se radi pomoću iTunes-a na računaru:

Creating New Folder in your Photo Album to your iphone (Step by Step)

First of all you need itunes on your computer/laptop

Step 1.

Create new folder on your desktop and rename as you wish. Inside the same folder create 2, 3, 4 or 5 folders and rename as you like. After creating folders inside the main folder put your selected photos to folder 2,3,4 or 5 folders. See below:

New Folder/Folder 2
/Folder 3
/Folder 4
/Folder 5

Step 2.

After inserting your photos to folders 2, 3, 4, 5, its time to open your itunes on your desktop/laptop connect to your iphone or ipod.

Step 3.

From you itunes click the source (iphone) click the word photo appear on the itunes screen. It shows (Sync, all photos and Folders). Put check mark SYNC, at the right side select the folder you had created (New Folder) and put check mark the Folders drop below and click Apply or Sync at the right lower side of the itunes to apply the synchronize.

Step 4.

Once it done open the photo icon on your iphone screen. You will notice that the photo was segregate in its folder and another photo (Library Photo) includes all your photos inserted in your iphone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
To se radi pomoću iTunes-a na računaru:

Creating New Folder in your Photo Album to your iphone (Step by Step)

First of all you need itunes on your computer/laptop

Step 1.

Create new folder on your desktop and rename as you wish. Inside the same folder create 2, 3, 4 or 5 folders and rename as you like. After creating folders inside the main folder put your selected photos to folder 2,3,4 or 5 folders. See below:

New Folder/Folder 2
/Folder 3
/Folder 4
/Folder 5

Step 2.

After inserting your photos to folders 2, 3, 4, 5, its time to open your itunes on your desktop/laptop connect to your iphone or ipod.

Step 3.

From you itunes click the source (iphone) click the word photo appear on the itunes screen. It shows (Sync, all photos and Folders). Put check mark SYNC, at the right side select the folder you had created (New Folder) and put check mark the Folders drop below and click Apply or Sync at the right lower side of the itunes to apply the synchronize.

Step 4.

Once it done open the photo icon on your iphone screen. You will notice that the photo was segregate in its folder and another photo (Library Photo) includes all your photos inserted in your iphone.

Fala kralju... iden pokusat i vjerovatno cu uspiti
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Danas mi se dok mi je mob bio u Dzepu pojavilo ovo (vidi sliku) kako se aktivira ovo,sa kojim tipkama i imam jos problema Kad hocu da ubacim muziku u Iphonu otvorim Iphone i napravim folder ubacim pjesme on odradi sync ono pri dnu itunes-a se memorija kao napuni,ali muzike u Iphonu nema,zna netko do cega je?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0076.PNG
(335.2 KB, 640x960)
« Poslednja izmena: 28. Okt 2010, 22:10:37 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple iP5
To na slici je SBSettings, a aktivira se tako sto predjes prstom sleva na desno (ili sdesna na levo) preko status bara.
Preko njega mozes lako i brzo da iskljucujes i ukljucujes wi-fi, gprs, 3G, SSH i jos drugih stvari. Ako pritisnes na 'More' onda ces bas uci u sam program gde imas jos puno raznih opcija koje mozes da podesis.

Ovo za iTunes ne znam, verovatno si nesto pogresio u procesu ubacivanja muzike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
To na slici je SBSettings, a aktivira se tako sto predjes prstom sleva na desno (ili sdesna na levo) preko status bara.
Preko njega mozes lako i brzo da iskljucujes i ukljucujes wi-fi, gprs, 3G, SSH i jos drugih stvari. Ako pritisnes na 'More' onda ces bas uci u sam program gde imas jos puno raznih opcija koje mozes da podesis.

Ovo za iTunes ne znam, verovatno si nesto pogresio u procesu ubacivanja muzike.

ja ovo ne znam upaliti,kuda got predem ne ide,al nema veze u dzepu se sam upali.  Smile

a ovo za itunes,na isti nacin godinama ubacivam u ipod muziku i nikad nije bilo problema,ne znam sta je sa Iphonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.