Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi iPhone programa samo ovde!  (Pročitano 344023 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iphone 5
jel moze neko detaljno da mi objasni kako da prepacim kontakte sa n95 na i-p 4
unapred hvala.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
zzzzZZZZzzzzZZZZzzz...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Exportujes sa n95 u vcf datoteke

Citat
You can on the N95 export all the contacts to the memory card as .vcf files with the Contacts app:

Options -> Mark/Unmark -> Mark all
Options -> Copy -> To memory card

You'll find the .vcf files on the memory card under \Other\Contacts

You can also get the .vcf files from Nokia PC Suite via the Contacts functionality there.

I importujes vcf na iPhone
iPhone accepts contacts as .VCF file. So you can use a tool from http://www.vcardexport.com to export all Outlook contacts to vCard files (.vcf) and then you can easily import the vCard files in iPhone.

[alternativa sa outlookom]
Citat
You can import the vcards into outlook and the from outlook via itunes to your iphone
If you do not have outlook, you can use Address Book (it is under Accessories)

[alternativa jer vidim da koristis Win7]
Citat
If you are running vista/win7 , you can import your VCF files into Windows Mail , then set your iTune to sync your contacts with Windows mail.

Good luck
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iphone 5
HVALA ti puno. nov sam u ovome pa me be bune neke stvari !
pozdrac druze   @ThePhilosopher
IP sačuvana
social share
zzzzZZZZzzzzZZZZzzz...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iP5

Repoe koje koristim su sledeci : frenchiphone, ispaziorepository, sosiphone, sinfulphone, myrepospace ( njega sam izbacio juce, nije ni za sta)....od svih njih, cini mi se da si u pravu, ovaj "sinfulphone" je izgleda odlican....medjutim, bas sa njega "bitesms cracked" kada ga prebacim na Iphone 4 ne radi, tj. nece ni da se otvori....iFile sam skinuo upravo sa njega i tek sada polako ucim da se njime sluzim ( ranije mi nije bio potreban, na drugim modelima) , i zaista nisam ukapirao kako i na koji nacin mogu da koristim Bluetooth, jer imam utisak da je taj BT samo balast i da nicemu ne sluzi, jer nikad nisam uspeo da prebacim nista preko BT-a sa bilo kojeg Iphone ( 3G, 3GS) niti sam doziveo da je ijedan od mojih Iphone-a uspeo da detektuje ijedan drugi mobilni, cak ni drugi Iphone.
Dakle, kako mogu da koristim Bluetooth i kroz koje aplikacije? Spomenuo si iFile...
Drugo, zanima me oko WiFi, koja je najbolja aplikacija da se skine, da se Iphone ponasa kao da jeste na WiFi, iako nije? Probao sam ranije, na mom 3GS (4.0.1) svasta nesto, ali nije funkcionisalo, nadam se da za Iphone 4 hoce.

BiteSMS ne radi, ali to nije ni do telefona, ni do limera1n JB-a nego aplikacija još nije apdejtovana da radi na 4.1. Verovatno će i to biti sredjeno u toku narednih dana. Ja je ne koristim pa me to uopšte ne pogadja.

iBlueNova je radila kod mene na OS 3.x i razmenjivao sam fajlove sa drugim telefonima bez problema, ali na OS 4.x ne radi više i ne zna se kada će biti apdejtovana.
A sa iFile bluetooth koristiš tako što nadješ fajl ( ili fajlove) koji hoćeš da pošalješ, pritisneš Edit u gornjem desnom uglu, štikliraš željeni fajl i onda dole pritisneš bluetooth ikonicu. Već sam rekao da tako možeš da šalješ samo na drugi iPhone, iPod Touch ili iPad i naravno taj uredjaj treba u tom trenutku da takodje ima otvorenu iFile aplikaciju i uključen bluetooth.
A bluetooth na iPhone-u možeš još da koristiš za bluetooth slušalicu, igranje multiplayer igrica, korišćenje neta sa telefona na računaru (tzv. tethering), verovatno i za slušanje muzike na radiju u kolima.

Wi-fi aplikacija koja ti treba je "3G Unrestrictor" i ona će ti omogućiti da iPhone misli da je na wifi-ju iako u stvari koristi 3G ili EDGE vezu. Kada je instaliraš, otvori je pa klikni na + ikonicu i dodaj tu aplikacije koje želiš da koristiš na gore pomenuti način: npr. AppStore (ako hoćeš da skidaš igrice veće od 20MB), MxTube (ako hoćeš da skidaš YouTube klipove) itd.
Možeš da instaliraš i toggle za SBSettings i da na taj način brzo i lako uključuješ i isključuješ 3G Unrestrictor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kompanija ’Apple’ dosetila se da prva omogući korisnicima zaštitu prilikom SMS komunikacije. Radi se o nekoj vrsti anti-SMS patenta, koji je pre dva dana odobrila američka kancelarija za patente.

’Apple’ sada u svojoj ponudi ima sistem koji vrši nadzor na određenim sadržajima SMS poruka, i koji bi trebalo da pomogne roditeljima koji žele da budu sigurni kako im deca ne primaju ili ne šalju poruke neprikladne sadržine.

Roditelji koji uključe ovu opcije na mobilne telefone svoje dece, mogu da budu sigurni da tinejdžeri neće koristiti ’proste’ reći prilikom slanja poruka. Ukoliko dete proba da pošalje neke od neprimerenih reči, ’administratoru’ sistema, na primer roditelju, odmah bi stigla poruka da je bilo nedozvoljene komunikacije.

Inače, ’Apple’ je još pre dve godine predao zahtev za ovaj patent, ali je američka kancelarija za patente odobrila tek pre nekoliko dana.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
koji je najbolji program za zastitu slika iz galerije na Iphonu 4?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple iP5
Najbolji program za zakljucavanje bilo koje aplikacije (pa samim tim i galerije) je Lockdown Pro koji se instalira iz Cydie.
Kada ga instaliras, neces dobiti novu ikonicu u meniju nego ides u Settings da ga podesis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Da li postoji aplikacija koja omogućava da se bluetooht kod iPhona koristi za povezivanje sa drugim telefonima, kako bi se razmenjivale slike, mp3 i video fajlovi. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Najbolji program za zakljucavanje bilo koje aplikacije (pa samim tim i galerije) je Lockdown Pro koji se instalira iz Cydie.
Kada ga instaliras, neces dobiti novu ikonicu u meniju nego ides u Settings da ga podesis.

Instalirao sam Lockdown Pro,ali ga ne mogu naci u Settings?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple iP5
Ako imas SBSettings onda uradi respring, a ako nemas onda jednostavno restartuj telefon. Ako se Lockdown ni tada ne pojavi to znaci da se nije instalirao kako treba. Evo kako izgleda Lockdown kod mene (klikni na thumb-ove za vecu vecu sliku):

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.