Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 600151 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Evo ko je hteo spb shell može da instalira besplatno yandex shell (ustvari to je spb) https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 12:02:21 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 5800
Kupio sam ovo sokocalo http://www.tehnomanija.rs/tablet-pc/quart-tablet-qp710-black.html i sad kad stoji neko vreme i kad treba da ga otkljucam ne reaguje tac uopste...pa moram da ga ugasim skroz pa ponovo da upalim...ma da danas sam primetio i kad ga restartujem i kad se upali opet nece..da li znate nesto o tome ili da ga nosim  nazad u prodavnicu?! Smiley
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Desire S
Ajde da pitam ovdje,jer izgleda da nema teme o ovom telefonu,bar nisam nasao preko pretrage.

Drugarica mi je uzela u telenor ovaj telefon
http://www.telenor.me/sr/Privatni-ko...ART-NOVO/#tab2
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_985-4663.php

I sad ima problema sa instaliranjem aplikacija,ne moze nista da instalira,jer je interna memorija 100 MB i sa telefonom dodje dosta instaliranih aplikacija koje preko menadzera aplikacija ne mogu da obrisem niti da ih prebacim na SD karticu.
Da ne zna neko kako da se rijesi to.
Kako obrisati sve te aplikacije,moze li tu pomoci wipe data/factory reset
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Wildfire S
Moraces da rutujes telefon da bi uradio to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava Banja Luka, RS
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
ljudi pomagajte. imam sony ericsson xperia tipo, i ocu da nabacim igrica bez koriscenja wifi-a (znaci sa kompa prebacim na tel.). moze li mi neko detaljno objasniti kako to da uradim. moze i na pm.
IP sačuvana
social share
Sreca se ne juri sreca se srece !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
HTC Wildfire S
Zasto bi radio to ? Skini lepo sa wifi-a, lakse je.
Ovako bi morao da skidas .apk fajlove, pa da prebacujes na fon.A te fajlove ne mozes da skidas direktno sa pla store-a, vec sa nekog black marketa, tipa mobilism.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Molim za preporuku za neku 3 x 4 klasicnu tastaturu bez onog glupog T9  recnika. Instalirao sam neki cynogen 10.1 mode na svom Galaxy S plus telefonu i tu postoji samo qwerty tastatura. Meni treba ona najklasicnija i najprostija tzv. phonepad ili keypad (3 x 4). Probao swift key, Go keyboard, Super keyboard, Touchpall ali uglavnom nigde nema 3 x4 ili kad ima kao sto je slucaj sa Super Keyboard moram pri svakom kucanju poruke da iskljucim onaj XT9 pa da ukljucim za velika slova i td...Ili bar ako postoji neka gde moze permanentno da se iskljuci XT9 u da kuca normalno ono sto ja ukucam bez onih silnih sugestija i slicno...

Hvala unapred.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2013, 19:04:57 od presvega »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava Banja Luka, RS
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
zato sto u mom komsiluku svi imaju zakljucan wi-fi, a ja ga nemam. skontao sam kako to ide, hvala vam na velikodusnoj nikakvoj pomoci
IP sačuvana
social share
Sreca se ne juri sreca se srece !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Apple Iphone 4s
zato sto u mom komsiluku svi imaju zakljucan wi-fi, a ja ga nemam. skontao sam kako to ide, hvala vam na velikodusnoj nikakvoj pomoci
u 21. veku ti ako imas modem ruter i komp preko koga ides na internet i tamo skidas apk fajlove, valjda imas i wireless pristupnu tacku, da mozes i druge aparate da kacis na internet majka mu stara  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava Velika Plana
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Alcatel 
Pozdrav.
Sestra je napravila previse pogresnik pokusaja i sada ne mogu da ukljucim telefon jer mi trazi gugl nalog.Imao sam  nalog  koji sam koristio na tom telefonu za skidanje aplikacija,igrica... ali davno sam ga napravio i zaboravio sam sifru.Napravio sam novi gugl nalog i pokusao da se ulogujem nisam uspeo.Pa ako mi  neko moze reci sta da radim  bio bih mu zahvalan .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.