Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 592609 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
kako hvatati skrinove na motoroli defy? ... koliko skontah guglajuci nema fabricki neka precica, mora se instalirati neka od aplikacija ... pa negde spominju da tel mora biti rutovan da bi sljakale blabla ...

elem koju app bi vi preporucili? Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC One
Par pitanja...  Smile

Od danas se prvi put srecem sa android platformom, na tabletu. Zanima me:

1) Sta je ono sto preporucujete da ima svaki uredjaj koji koristi android platformu? Mislim na programe.

2) Moze li BS player da ucitava prevod?

3) Dajte neki FB widget koji radi, meni ovaj sa marketa nece nikako.

Edit - citam sad redom temu... cemu sluzi rutovanje i da li se to radi pre svega zbog telefona ili zbog android os-a?  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 01:31:44 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Apple iPhone
1) Ovde mozes videti sta neki Android korisnici imaju od programa na svom telefonu.

2) Ne znam, ne koristim, verovatno moze ako se titl zove isto kao i film.

3) Jedino mi pada na pamet da probas neku drugu aplikaciju za FB, recimo FriendCaster, mozda ona ima bolji widget.

Sto se tice root-a... ukratko - dodavanje Superuser privilegija tj mogucnost pristupa svim sistemskim fajlovima i folderima. Bitno je ako hoces da koristis neke aplikacije koje zahtevaju rootovan telefon, i ako hoces da menjas ROMove npr.
Ako ti je ovo vec prvi Android uredjaj, jos je rano za root, dok se ne upoznas malo sa samim Androidom Wink
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 10:33:59 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Koristi mx video player, na njemu rade lepo prevodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC One
1) Ovde mozes videti sta neki Android korisnici imaju od programa na svom telefonu.

3) Jedino mi pada na pamet da probas neku drugu aplikaciju za FB, recimo FriendCaster, mozda ona ima bolji widget.

Sto se tice root-a... ukratko - dodavanje Superuser privilegija tj mogucnost pristupa svim sistemskim fajlovima i folderima. Bitno je ako hoces da koristis neke aplikacije koje zahtevaju rootovan telefon, i ako hoces da menjas ROMove npr.
Ako ti je ovo vec prvi Android uredjaj, jos je rano za root, dok se ne upoznas malo sa samim Androidom Wink

Hvala. A i posto vidim da rutovanje ponistava garanciju, definitivno je rano.  Smile

Hvala.  Smile

I da li postoje alternativni "marketi", kao sto postoji npr. Cydia ili Installous za Iphone, pored native App store-a?

Edit - kako se prebacuju fajlovi na komp i sa njega? I da li i tu imaju putanje gde sta ide? Npr. ako prebacujem film?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 11:56:17 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
LG L7

Hvala. A i posto vidim da rutovanje ponistava garanciju, definitivno je rano.  Smile

Hvala.  Smile

I da li postoje alternativni "marketi", kao sto postoji npr. Cydia ili Installous za Iphone, pored native App store-a?

Edit - kako se prebacuju fajlovi na komp i sa njega? I da li i tu imaju putanje gde sta ide? Npr. ako prebacujem film?
Postoje neke aplikacije, pošalji mi PM pa ću ti poslati. PRebacuju se pomoću USB-a, komp detektuje telefon kao
karticu/USB Stick i prebacuješ fajlove kao da prebacuješ sa sticka na komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Donekle postoje kao npr. applanet, ali ja preferiram forume, zato što nisam siguran ko na taj applanet kači. Ako hoćeš forume poslaću ti na pp. Prebaci na karticu ili njegovu internu memroiju, nema nikakve veze gde ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Sony Xperia P
Bilo bi dobro da neko ko se razume oko rutovanja otvori temu i malo pojasni sta i kako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
kako hvatati skrinove na motoroli defy? ... koliko skontah guglajuci nema fabricki neka precica, mora se instalirati neka od aplikacija ... pa negde spominju da tel mora biti rutovan da bi sljakale blabla ...

elem koju app bi vi preporucili? Smile
Ja sam ovo koristio:
https://market.android.com/details?id=jp.tomorrowkey.android.screencaptureshortcutfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLnRvbW9ycm93a2V5LmFuZHJvaWQuc2NyZWVuY2FwdHVyZXNob3J0Y3V0ZnJlZSJd
i ide dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Apple iPhone
Bilo bi dobro da neko ko se razume oko rutovanja otvori temu i malo pojasni sta i kako  Smile

To se razlikuje od telefona do telefona. Sve imas na XDA.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.