Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 592835 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Da li znas koji hotspot da instaliram koji ce da radi na mom ne rutovanom telefonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ne znam zaista. I ja sam novajlija, pa sam se dohvatio ovog da resim nekako.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Mekano svetlo, ako ovo budeo radilo ima da vičem na sav glas.  Smile Već 8 godina čekam da fleš proradi na ovom telefonu.  Smile  Smile

EDIT (pre postavljanja ovog posta) Smile

Probah ovaj fleš i da radi radi. Al da neće da radi kako treba i to je tačno. Ali problem ovog puta nije samo fleš i brovser nego i moj sporohodni telefon. Druga stvar, ovaj fleš može da se instalira samo u telefon a ne i na kartici tako da 17 megabajta je previše za moj prepun telefon.
Ko ima brži telefon njemu će biti super.
Treća stvar, onaj UC-brovser je teška katastrofa od brovsera po meni. Ali činjenica je da samo u okviru njega radi fleš.
Ostaje mi da čekam lepše dane.

U svakom slučaju hvala.

______________________________ ______________________________ __________________________

@mvule
Šta podrazumevaš pod "hotspot"? Misliš li na WiFi? Koliko se ja razumem u ove napredne tehnologije to bi već trebalo da se nalazi u telefonu. Ne treba ti posebna aplikacija.

Što se tiče rutovanja moj ti je savet da se ne žuriš. Telefon takav kakav jeste ne može da nastrada tvojom nepažnjiom. a kada ga rutuješ onda...  Smile Ja sam telefon rutovao samo iz jednog razloga. A to su dva. Morao sam da obrišem aplikacije za fejsbuk, tviter i još neke gluposti vezane za mog provajdera. Jednostavno to je bilo jače od mene.
Onda sam shvatio svoju moć da mogu obrisati šta god poželim i rešio da obrišem i LG-Home zašta nisam znao čemu služi a mislio sam da je neki registar za moj telefon ili šta ga ja znam. Međutim... Ne lezi vraže... Beše to lančer ili u prevodu na srpski "mogućnost da ti radi ekran". Tako da ostadoh bez ekrana. Reših da se ne presvlačim nego onako u kućnoj garderobi odem i kupim odmah drugi telefon ali sticajem okolnosti nađoh na istom onom sajtu trik kako da se ponovo instalira neki drugi lančer. Te tako i sredih telefon.

Budi nekih desetak dana sa tim fabrički podešenim telefonom pa onda polako. Rutovanjem dobiješ mogućnost da brišeš fabričke aplikacije. A druga stvar (sad nisam baš siguran da li može i bez rutovanja) možeš da instaliraš drugi lančer. Ili da bude jasnije, uporediću to  kao... Možeš da gledaš kako izgleda Win XP ili da gledaš kako izgleda Win 7. U zavisnosti koji lačer instaliraš. Ja imam GO Launcher EX koji je kao i najpopularniji. Sad šta ga ja znam.

Eto ja to onako s brda s dola po seljački objasnih.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Jbg Sale. To je sto je. Drugih mogucnosti nisam nasao. To se jedino nudi i nista drugo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Dal ti spavaš nekad?  Smile
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Prevarim se po nekada Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Da li znas koji hotspot da instaliram koji ce da radi na mom ne rutovanom telefonu?

Pa galaxy s ima po defaultu wifi tethering, šta će ti aplikacija za hotspot?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
ima hotspot koji šalje internet sa mreze,a meni treba hotspot koji će da uhvati wifi signal i taj isti signal da prosledi a ne da mi prosledjuje u mom primeru telenor 3g.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Ne razumem poentu toga, ako neko ima wifi zašto bi se kačio preko tvog telefona, zar nije jednostavnije da se direktno zakači na wifi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Potrebno mi je da mi wi-fi bude pristupna tacka kako bih koristio net na lap topu a ne da koristim preko mobilne pristupne tacke. Znaci treba mi hotspot wi-fi koji ce da radi na ne rutovanom samsungu galaxy s plus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.