Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 593589 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG G2
jednom sam skunuo neki ROM za HTC DesireS  koji je to zahtevao pa sam mislio da samo u okviru ROM-a ide a i davno je bilo.
davno je to bilo kad sam radio,ako stavim ext2 znaci da ce to biti memo telefona?
planiram da karticu od 8GB podelim na ext2 velicine 3GB(dovoljno je da prosiri memoriju telefona) a ostalo da ostavim kao mass storage?ne gresim li negde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Wildfire S
Aa, pa zavisi od ROM-a da li podrzava ext2, ext3 i ext4, ali danas 99% ROM-ova podrzava sva 3.
Da, moci ces tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG G2
ok,probacu ext2 pa ako ne radi onda neku drugu
hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No Brain - No Pain !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung S III
ako sam pogresio temu  unapred se izvinjavam  Smile   ali vec neko vreme imam problem sa telefonom ( moj tel he htc desire hd )  naime on se posle nekog rada sam restartuje a ponekad i vese puta tako da je nemoguce na njemu raditi...a na nekim mestima kad se nalazim cini mi se da se to i cesce desava...istrazivao sam po netu malo..moguce da mi je do maticne  ili do pregrevanja....a mozda je softverski problem.....sta vi mislite i jeli neko imao iskustva sa ovim problemom i ako jeste kako ga je resio  Smile   svako misljenje i savet bi mi dobrodosao ...
IP sačuvana
social share
Ne kaži sve što znaš, ne cini sve što možeš, ne veruj sve što cuješ...

U društvu ljudi bez zdravog razuma zdrav covek se mora ponašati kao ludak. Ludost je logika preciznog mozga kad je preopterecen...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Apple iPhone
Najbolje da pitas u temi o DHD Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iphone 5
a moguli npr. mape, glasovna pretraga... prebacit na sd karticu. hvala Smile
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
a moguli npr. mape, glasovna pretraga... prebacit na sd karticu. hvala Smile

Na androdidu preko 2.2 cini mi se (konkretno imam 2.3.6) u Task Manager-u imash spisak aplikacija koje imash u telefonu i za svaku imash ponudjenu opciju da li mozesh/hoces da je prebacish na SD karticu... Inache za to imash i aplikaciju koju sam video da ovde hvale, a to je App2Sd.

Stock aplikacije (sistemske), koje uglavnom dolaze sa telefonom ne mozesh da premeshtash ovim putem, mozesh da ih prebacujesh/brishesh jedino rootovanjem telefona (pristupom sistemskim fajlovima kao admin). Ali ja sa time nemam trenutno iskustva, tako da necu moci detaljnije da te uputim u root.

Inache, chak i ako postoji mogucnost za neke aplikacije da se prebace na SD, vodi rachuna da nece sve isto da rade jer su neke iskljuchivo namenjene da budu u telofonu na njegovoj internoj memoriji da bi uopshte funkcionisale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iphone 5
2.3.6 android i rootovan je tel Smiley pa ako neko slucajno zna, dali se moze i kako da se prebaci neka kaze, ako ne nema veze Smile ppozz  i hvala na odg Smile
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

The Godfather....

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava SFRJ
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S2
Kupio sam telefon pre neki dan SE Experia ray,,lik koji mi ga je prodao mu je ubacio ics 4.0.4 što mi i prikazuje preko Sony PC Companiona da ima najnoviju verziju,, (imao sam pre ovog SE Experiu mini st15i i na njoj android verziju 2.3.5 gde je sve savršeno izgledalo i radilo) a na ovom reyu takođe sve osim bluetooth-a i WiFi-a,,dešava se to da kad pokušam da upalim jedno ili drugo na ikonici se vrti onaj kružić i pokušava da uključi ali to se ne dešava nikako i nikad,tako da su mi van upotrebe obe ove mogućnosti koje su radile pre updejta Smile ,,molio bih za pomoć ako je ikako moguće ovo ispraviti na neki način,jer mi je od velikog značaja,, Hvala unapred!
Smile
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
E ljudi moji ovako,da li je dobra tema ili nije ne znam,ako sam omasio ne izvinjavam se.
Imam problem sa Xperia U telefonom,nakon update-a na ICS kad ukljucim WiFi telefon se sam gasi i pali,pre samog updatea sam uradio fabricki reset telefona ne bi li ispraznio sve iz njegove memorije,pokusao sam par puta i popravku(repair) ali mrka kapa.
Jel ima nekog leka za ovo ili da nosim u servis posto je fon mesec dana star????
PS.  Tel nije flesovan i sl,znaci sonijev update. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.78 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.