Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 592955 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.767.1
Ok hvala svima!
Iskreno nisam puno zahtevan, ali ne bih ni da ne uradim update ako je mnogo bollje i sl.
Hvala jos jednom! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
zdravo svima...citao sam po forumima,da ko ima comp povezan na netu preko dial up,ima wireless karticu takodje(slucajno) u kucistu,i ima neki telefon sa wirelesom(u mom slucaju android),da moze koristiti internet preko wirelesa na telefonu tako da mu kuciste  tj wireles kartica salje net..E sad me zanima jel ko otkrio dali moze to na isti nacin,samo ko je na ADSL konekciji?? POzdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Mac OS X v: 10.5.7
Browser
Safari 530.17
mob
Sony Z2
-pa na ADSL uredjaju (Hauwei) vec postoji wi-fi koji mozes koristiti na fonu. A ako ti uredjaj ne poseduje wi-fi , imas da kupis ruter za oko soma dindzi I to je to....
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 19:44:59 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Samsung S8 Plus
E a jel tacno da android ne podrzava ad hoc konekciju???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
Da, ne podržava, ali ako rutuješ telefon možeš da staviš wpa supplicant koji podržava ad hoc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Imam problem sa Skype-om na galaxy s-u. Pre neki dan sam prvi put pokusao da ga instaliram i nije moglo, jer ga nije bilo na android marketu. Onda sam pronasao jedan .akp kojim sam ga inslirao i to je proslo ok. Medjutim iako je program formalno radio, u praksi to nije bio slucaj. Ranije sam dosta koristio ovaj program na iphone-u 4 i on je radio savrseno (izmedju ostalog i na istoj infrastrukturi - kucni ruter...). Onda sam procitao da je izasao neki update za skype i pokusao da ga update-ujem. Medjutim market ga nije prepoznavao i dalje kao instaliran program vec samo kao program koji tek mogu da instaliram. Obrisao sam postojeci skype i pokusao da insralim taj sa marketa, medjutim od tada mi konstantno izbacuje gresku "Insufficient Storage Available".

Pokusao sam da nadjem resenje preko google-a i shvatio da je to "normalna" pojava kada je skype za android u pitanju i da kada se jednom uninstalira program, posto vise nikako ne moze da instalira, jer ostaje neki "rep" data/com.skype.raider koji treba rucno obrisati. E sada, da bi se to uradilo, potrebno je da telefon bude root-ovan, sto moj nije, a ne radi mi se root, samo da bih mogao da instaliram skype i ispravljam greske njihovih inzenjera.

Sad mene interesuje, da li postoji neki nacin da prostupim tom folderu ako ne uradim root i  da li mozda neko zna neki trik kako da instaliram skype, bez da root-ujem telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC 
skinuo sam go launcher ex.
jel moze da se stavi digitalni sat i prognoza kao sto ima na sense??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple iPhone
Moze. Skini Fancy Widget (paid verziju).
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Linux
Browser
Chrome 13.0.782.32
Imam problem sa Skype-om na galaxy s-u. Pre neki dan sam prvi put pokusao da ga instaliram i nije moglo, jer ga nije bilo na android marketu. Onda sam pronasao jedan .akp kojim sam ga inslirao i to je proslo ok. Medjutim iako je program formalno radio, u praksi to nije bio slucaj. Ranije sam dosta koristio ovaj program na iphone-u 4 i on je radio savrseno (izmedju ostalog i na istoj infrastrukturi - kucni ruter...). Onda sam procitao da je izasao neki update za skype i pokusao da ga update-ujem. Medjutim market ga nije prepoznavao i dalje kao instaliran program vec samo kao program koji tek mogu da instaliram. Obrisao sam postojeci skype i pokusao da insralim taj sa marketa, medjutim od tada mi konstantno izbacuje gresku "Insufficient Storage Available".

Pokusao sam da nadjem resenje preko google-a i shvatio da je to "normalna" pojava kada je skype za android u pitanju i da kada se jednom uninstalira program, posto vise nikako ne moze da instalira, jer ostaje neki "rep" data/com.skype.raider koji treba rucno obrisati. E sada, da bi se to uradilo, potrebno je da telefon bude root-ovan, sto moj nije, a ne radi mi se root, samo da bih mogao da instaliram skype i ispravljam greske njihovih inzenjera.

Sad mene interesuje, da li postoji neki nacin da prostupim tom folderu ako ne uradim root i  da li mozda neko zna neki trik kako da instaliram skype, bez da root-ujem telefon?

Hm mislim da si sa instaliranjem apka bio na dobrom putu samo ne znam sto si imao problem taj u koriscenju.
Ja sam na taj nacin prebacio apk s atelefona na tablet i instalirao i radi mi ok, mada sam ga nesto minimalno koristio.
Inace mislim da se skype vise ne moze naci na Marketu sa nasih prostora od skoro. Jedino ako je to bilo nesto privremeno.
Taj data folder tesko da ces izbrisati bez roota. Probaj da instaliras neki drugi skype apk sa neta pa ima sanse da ti tako proradi posto ce pregaziti taj folder. Ukoliko hoce javi mi mail pa ti mogu poslati apk koji sam prebacio na tablet pa probaj sa njim.

btw nije mi bas jasno kako taj rep ostaje kad je sam android taj koji je zaduzen da pri uninstallu obrise to sto je pod data/app-package/ folderom, ali ne mora ni meni da bude sve jasno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Probao sam sada opet sa .apk i ne moze. Uspevam ja i sa marketa da skinem skype, ali kada treba da ga instalira, napise tu poruku da nema dovoljno mesta. Naravno mesta ima koliko hoces. To je opste poznat bag, koji sam otkrio kada sam pokusao da reinstaliram skype i stvarno je neverovatno da to niko izgleda ni ne pokusava da resi, jer sam pronalazio preko google-a neke teme za ovaj problem koje datiraju iz januara.

Sad mi ostaje samo da root-ujem telefon, a to mi se nesto ne radi. Sta bih time izgubio? Jel bih mogao posle da vratim sve na fabricko stanje? Nasao sam ovo uputstvo. Jel ono u redu? Koliko je root-ovanje telefona uopste bezbedno pos am telefon? Jel moze nesto da se desi? Ne mislim da ja obrisem neki sistemski fajl ili slicno, vec sam root, koliko je bezbedan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.