Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:45:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja koja ne smeju da se pitaju  (Pročitano 15516 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aman, covece...

Na prosloj str. si ispisao da ti Bog govori, svasta... Kapiram, smisao.

Al` me interesuje, sta ti on zbori. Konkretno.

Aman sestro,šta konkretno?To nije jedna ili dve rečenice,nego knjige i knjige.Kad kažem da mi Bog govori,ne mislim samo na sebe.To kako meni govori,govori i tebi samo što ti to zoveš razmišljanje,a ja zovem i razmišljenje i razgovor sa Bogom.Ali moj Bog nije jedan od onih bogova sa Olimpa.

pa znash kako je - narkomanima je u pochetku lepo kad uzimaju drogu - inache je ne bi ni uzimali Smile Smile
 tako je i tebi lepo kad ti se bog obraca - ali posle vidish da je taj tvoj bog u stvari ovaplocenje zla ...

Nije stvar u tome da ti na početku bude lepo,nego i na početku i u sredini i na kraju.A ako posle vidiš da je tvoj bog u stvari ovaploćenje zla,onda si verovao u pogrešnog boga,tj. u ono što nije Bog,nego đavo.A ima onih koji veruju u neke imaginarne bogove koji ne mogu ni dobro ni zlo da im učine.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Kada kažem da postavljam pitanja sebi,mislim - postavljam pitanja Bogu koji je u meni i koji me svemu uči i koji me pokreće itd.Naravno,Bog je taj koji mi odgovara na pitanja.

Dakle, kako glase odgovori i pitanja koja mu upucujes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

pa znash kako je - narkomanima je u pochetku lepo kad uzimaju drogu - inache je ne bi ni uzimali Smile Smile
 tako je i tebi lepo kad ti se bog obraca - ali posle vidish da je taj tvoj bog u stvari ovaplocenje zla ...

Nije stvar u tome da ti na početku bude lepo,nego i na početku i u sredini i na kraju.A ako posle vidiš da je tvoj bog u stvari ovaploćenje zla,onda si verovao u pogrešnog boga,tj. u ono što nije Bog,nego đavo.A ima onih koji veruju u neke imaginarne bogove koji ne mogu ni dobro ni zlo da im učine.

pa sve mi se chini da cesh ti negde pri kraju da shvatish da je taj tvoj bog najvece zlo ,kad te bude ostavio kad je najlepshe Smile Smile ali zapamti ovo , put slobode nije nikad lak i na pochetku je strashan i tezak ,a posle je josh gori Smile tek kad shvatish da puta nema i da si put u stvari ti ,bicesh slobodan  Smile

p.s. mogao bi da napishesh 2-3 rechenice iz tih knjiga i knjiga razgovora sa "bogom" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dakle, kako glase odgovori i pitanja koja mu upucujes?

Valjda znaš šta je razmišljanje...Pitaš sebe (Boga koji je u tebi) zašto je ovo ovako,a ono onako,kako treba raditi ovo,a kako ono itd. i onda na osnovu osećaja prepoznaješ šta je dobro, a šta loše.

pa sve mi se chini da cesh ti negde pri kraju da shvatish da je taj tvoj bog najvece zlo

Šta drugo da kažem,nego videćemo ...

p.s. mogao bi da napishesh 2-3 rechenice iz tih knjiga i knjiga razgovora sa "bogom" Smile Smile

Pa ja to sve vreme ovde i pišem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Bilo bi lepo da eksplicitnije navedes...

Pr. pitas ga- "Ko sam ja?"    I sta ti on odgovori?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

pa sve mi se chini da cesh ti negde pri kraju da shvatish da je taj tvoj bog najvece zlo

Šta drugo da kažem,nego videćemo ...

Pa ja to sve vreme ovde i pišem.

pa ,ako je ovo shto si dosad pisao poteklo od tvog "boga" ,sve mi se chini da spomenuto bozanstvo i nije od najinteligentijih Smile Smile vec sam se duboko razocharao u njega Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
uhm... a koja su to pitanja??
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
to pitanje ne sme da se pita  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bilo bi lepo da eksplicitnije navedes...

Pr. pitas ga- "Ko sam ja?" I sta ti on odgovori?

Mislim da sam eksplicitno i rekao.Razmišljanje nije ništa drugo, nego razgovor sa Bogom.Znači,i ti celog života razgovaraš sa Bogom,samo to zoveš razmišljanje.A na pitanje - "Ko sam ja?",dobio sam odgovor da sam duh i telo.

pa ,ako je ovo shto si dosad pisao poteklo od tvog "boga" ,sve mi se chini da spomenuto bozanstvo i nije od najinteligentijih Smile Smile vec sam se duboko razocharao u njega Smile Smile

Ako za tebe Priroda nije inteligentna stvar,zašto onda tvoja "inteligentna" božanstva ne naprave jednu muvu?A ja sam ovde samo približno rečima opisivao stvari i to kako sam ih ja shvatio,pa ako nisam uspeo da ti dočaram,šta da se radi.

uhm... a koja su to pitanja??

Jel' može malo određenije?

to pitanje ne sme da se pita Smile Smile

Baš da vidim kome ćeš da zabraniš da to pita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Dobio si odgovor da si duh i telo...  Smile

Od ceha se sastoji tvoja dusa? Od kog materijala je sagradjena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:45:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.