Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:06:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja koja ne smeju da se pitaju  (Pročitano 15517 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A da ti nisi umislio da si ti bog? Smile

Daleko od toga.Zašto?

pa ti mozesh da ga zovesh i kupus ,ali taj osecaj moze da bude bilo shta :vanzemaljci,demoni ,uticaj droge ,halucinacije od pokvarenog kiselog mleka Smile Smile mada najverovatnije razgovarash sam sa sobom Smile Smile

Tako je.Ali da probam malo da pojasnim.Ono što ateisti zovu razmišljanje,ja još zovem i razgovor sa Bogom ili đavolom.E sad,kako ja razlikujem sa kim razgovaram.Pa kada razgovaram sa Bogom - osećam se dobro,srećan sam,opušten,siguran i slično,a kada razgovaram sa đavolom osećam sve suprotno tome.Mislim da mi imamo različite predstave o Bogu i đavolu pa se ne razumemo.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Previse je jednostavno sve svesti na boga i djavola,na crno i belo.Svet je uglavnom u sivim tonovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da postoje pitanja koja se ne smeju postavljati jer - vređaju.
Doduše, ova 'zabrana' važi samo za one ... kako da kažem ...
za one za koje ne važi uzrečica:
"Njemu ništa nije sveto".

Pitanje tipa: "Ima li još ludaka u tvojoj familiji?!"  Smile
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Previse je jednostavno sve svesti na boga i djavola,na crno i belo.Svet je uglavnom u sivim tonovima.

Kao što kažeš - sve zavisi od ugla gledanja.Sve ovo što mi ovde pišemo računar vidi samo kao nule i jedinice,jer prepoznaje samo binarni brojni sistem.Siva boja se dobija mešanjem crne i bele.Čovek se oseća srećno,nesrećno ili nešto između u zavisnosti od toga da li se manje ili više prepušta uticaju Boga ili đavola.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 11:09:00 od bjbojan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

pa ti mozesh da ga zovesh i kupus ,ali taj osecaj moze da bude bilo shta :vanzemaljci,demoni ,uticaj droge ,halucinacije od pokvarenog kiselog mleka Smile Smile mada najverovatnije razgovarash sam sa sobom Smile Smile

Tako je.Ali da probam malo da pojasnim.Ono što ateisti zovu razmišljanje,ja još zovem i razgovor sa Bogom ili đavolom.E sad,kako ja razlikujem sa kim razgovaram.Pa kada razgovaram sa Bogom - osećam se dobro,srećan sam,opušten,siguran i slično,a kada razgovaram sa đavolom osećam sve suprotno tome.Mislim da mi imamo različite predstave o Bogu i đavolu pa se ne razumemo.

e pa znash kako - i narkomanu je lepo kad uzme drogu ,a posledice ponekad mogu da budu vrlo gadne. isto tako ,mnogi lekovi mogu da budu neprijatni kad se uzimaju ....

razmisli malo - da nije mozda taj bog s kojim razgovarash u stvari tvoj najveci neprijatelj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A otkud to da je narkomanu lepo kad uzme drogu?Po posledicama baš možeš da vidiš da to nije tako.Znači,čovek može da pogrešno shvati neke stvari i da krene da radi kako ne treba,ali po posledicama može da vidi šta je dobro,a šta loše, i prema tome da se vrati na pravi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
I sta ti kaze?

U vezi čega?

U vezi sa tvojim postom o tome da ti Bog govori. Pa, bas me interesuje sta ti zbori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali u vezi koje teme?Meni je Bog rekao mnogo toga i ja sam ukratko na ovom forumu to izneo.To možeš da pročitaš,ako pročitaš sve moje postove.A ako te interesuje nešto konkretno,čekam pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Aman, covece...

Na prosloj str. si ispisao da ti Bog govori, svasta... Kapiram, smisao.

Al` me interesuje, sta ti on zbori. Konkretno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A otkud to da je narkomanu lepo kad uzme drogu?Po posledicama baš možeš da vidiš da to nije tako.Znači,čovek može da pogrešno shvati neke stvari i da krene da radi kako ne treba,ali po posledicama može da vidi šta je dobro,a šta loše, i prema tome da se vrati na pravi put.

pa znash kako je - narkomanima je u pochetku lepo kad uzimaju drogu - inache je ne bi ni uzimali Smile Smile
 tako je i tebi lepo kad ti se bog obraca - ali posle vidish da je taj tvoj bog u stvari ovaplocenje zla ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:06:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.