Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja i odgovori u vezi Java telefona  (Pročitano 190041 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
Svuda sam tražio ,ali nigde nisam pronašao odgovor na ovo pitanje pa vas molim da me ne upućujete na google i pretragu i sl. jer odgovro nisam do sad pronašao.
Pitanje je:
Kako da podesim live streaming na Nokia 5610 telefonu mreža MTS (imate prijatelja).
Pokušao sam da gledam kamere, TV ali samo se uključi poruka potrebno je podesiti parametre.
Na 064/789 stalno mi pričaju o real player-u i da isključim proxy,
a ovaj telefon nema instaliran RealPlayer.
Mislim da on (real player) postoji samo za symbian OS ,ako grešim ispravite me.
Inače radi mi 3g video call, imam kredita radi i Opera, izlazim na mondo i slično.
Ako postoji programčić gde da ga skinem unapred hvala
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
Još da dodam zvao sam 789 i oni su mi rekli da pošto preko telefona nemogu
da gledam kamere po gradu jer je to format koji telefon ne podržava.
Lično mislim da je to čista glupost !!!!
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
sta si podesavao za operu?, meni nece ni opera ni youtube da rade???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
sam_u_raj, Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
sta si podesavao za operu?, meni nece ni opera ni youtube da rade???

Za Operu treba da ides na settings/configuration/personal config.sett.
zatim
/options/add new/my access point podešavanja za
access point:
data bearer:
internet
user: mts
pass:064
i onda
back na početak i kažeš
options/activate
i to je to opera radi

isto i za streaming
add new/streaming
Account name:
Telekom Srbija 3G
udp port range :
nediraj (1024 - 65535)
Use pref.access pt.:
no
Access point settings:
proxy:
no
Bearer settings
packet data acc.pt:
3Gmondo
network type
IPV4
authentication type:
normal
user name:
mts
pass:064
3 x back
i options/activate   

Eto toliko ako ima problema slobodno pitaj nadam se da sam pomogao

p.s.ako ti je telefon na Srpskom prebaci na engleski bar dok ne podesiš
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Odlično pomogao si i meni opera radi Smile
samo ni ja ne mogu da gledam uživo kamere na 3G  Smile
isto je Nokia 5610 zna li neko odgovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
zar niko ne ume da mi pomogne oko live streaming-a ????
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
Ewo ... u pitanju je ovaj telefon ... Nokia 7373 .... a problem je sledeci Smile ko ne bude znao da odg bar ce se verovatno lepo nasmejati xaxaxa

Nije bitno kako sta gde Smile uglavnom ... prelazim ulicu ... trola na stanici ... pozurim ... torbica se nekako otvori ... telfon ispadne na ulicu pored trotorara ... krece trola ... i bam  Smile ... nesrecni sudar ... axaxaxaxaxaaxaa .... trola bez posledica ... nokia bez ogrebotine, smao malo naprsnuce ... ali zato display  Smile nema ga Smile ... tj beo je  Smile i seva ponekad ... xaxaxaxaxaxa ... tel radi ... probao sam da pozovem ... i moze ... problem sledeci ...

1. Koliko odprilike kosta nov display, znaci da se sredi to ... i koliko kosta nova maska za njega ... i koliko sve to zajedno sa servisom :S ... da li je neko upoznat ... da znam ... jer u ovo doba ne mogu to da saznam nigde sem ako ovde neko ne naleti Smile ...

2. Micro SD kartica ... najbitnija u celoj ovoj prici ... e sada ... lako bi ja nju "spasao" da nema sifre na njoj ... u stvari, i tel i kartica su od ribe ... a kartica mi je mnogo vazna jer imam mnogo bitnih stvari na njoj ... i puna je skorz :S ... znaci .. stavila je ranije sifru i ne zna je ... u njegnom fonu radi normalno ali kada ubaci negde drugde kaze da trazi sifru ... probao sam da ubacim u moj ... D600 ... i nije htelo ... kada idem u meniju da je otvorim ... izbaci samo da se formatira ... kuci imam citac kartica ... ubacio sam je ... ne prepoznaje ... ubacim istu takvu bez ikakve sifre i gluposti i moze ... znaci verovnto samo ta sifra je*e Smile .. sta je tu moguce uraditi i kako sacuvati podatke ... i da li to mogu uraditi u servisu ... i koliko bi to kostalo Smile ... i razmisljao sam o jos jednoj varijanti ... da nadjem usb za njega ... pa da ga prikljucim ... nznm samo da li ce raditi da nije jos nesto osteceno ....

hvala puno ako neko moze da odg unapred, sry za malo opsirniji tekst ... ali racunam na to da sto bolje objasnim bolju cu pomoc dobtii ... kao sto i ja uvek ocekujem od nekom ko mi trazi pomoc da lepo objasni sta je bilo i sta treba ... na ovom polju nisam bas najjaci ... pa ko zna    Smile  Smile

Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple Iphone 4
Moj Problem je što  mi na 5610 ne rade 3g kamere preko mondo portala kad pokušam da gledam samo mi napiše poruku "file format not suported".
Sve ostalo radi i video poziv i internet čak mogu da gledam live TV samo kamere po gradu nema šanse može li ko da mi pomogne kako to da podesim
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Kupio sam Nokiu 5610xpressmusic preko Telekoma(ne preko paketa vec ono samo za radnike telekoma,znaci samo telefon)Naravno dobio sam sve u fullu,i prezadovoljan sam,ali imam jedan problem...Kad hocu da mi telefon odmah zvoni glasno on nece,vec zvoni tako sto od tihog pocne da se pojacava.Odem u profil da promenim to,kad tamo vec oznaceno da zvoni.Prebgacim ja na "ascending" da bi tako zvonio,i on naravno normalno zvoni tako sto od tihog pojacava...Opet prebacim na "ringing" i on opet nece da zvoni odjednom glasno,vec od tihog pojacava...Sta da radim???E da i ponekad kad udjem da odgledam neki video snimak,on pobeli ekran,na 2 sekunde zabode i onda izadje u desktop i onda sve normalno...Verzija softvera je ona najnovija 6.60 cinimi se...

edit:E da,i dali moze  da se upali svetlo da svetli kao bateriska lampa?Ako nemoze,dali postoji neki java programcic za to?
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 16:48:27 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.