Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja i odgovori u vezi Java telefona  (Pročitano 189904 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E71
Moj Problem je što  mi na 5610 ne rade 3g kamere preko mondo portala kad pokušam da gledam samo mi napiše poruku "file format not suported".
Sve ostalo radi i video poziv i internet čak mogu da gledam live TV samo kamere po gradu nema šanse može li ko da mi pomogne kako to da podesim
Ja ne mogu ni live tv da namestim da mi radi na samsungu d880.A sve ostalo radi.Zbog toga a i zbog mnogo cega jos cu da ga utopim u najskorije vreme i da kupim lepo nokiu kao covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Optimus 2X
Izasao je najnoviji firmware za Nokiu 5610 xpressmusic, oznaka je 08.30, valjda ce to resiti vase probleme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia X6 16gb
Da li  se gubi garancija telefona ako mu stavim najnoviju verziju softvera???I kako se tacno updatuje softver(ovo moze i na pp ako nije problem  Smile ) ?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Procitaj garanciju ali gubi se 99%  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
U garanciji nepise nista...Inace izgleda sam resio problem,isao sam na update ali ipak ne postoji novija verzija softa od 6.60,tako da sam isao na reinstal softwer,i za sada sve radi perfektno...Nadam se da i ako se gubi garancija update-ovanjem da ja nisam izgubio jer i dalje pise da mi je 6.60 verzija softwera...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Ma brate opusteno, pola njih to i ne primeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Uh..Hvala na utesi...Nego extra mi se svidja fon,pogotovo sad kad nebaguje,ali priznajem da mi malo nedostaje smarthphone  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Uh..Hvala na utesi...Nego extra mi se svidja fon,pogotovo sad kad nebaguje,ali priznajem da mi malo nedostaje smarthphone  Smile

Nije los telefoncic, ali vidim da ima jos noviji softwer za njega bez tih bugova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Meni nije prijavio update...  Smile Ja sam i hteo taj noviji da stavim ali mi je samo izaslo da mogu da reinstaliram,jer kaze da je 6.60 za sada najnoviji dostupan za ovaj fon...Cim izadje noviji odma ga instaliram.

p.s.Sad sam pogledao malo bolje garanciju i nepriznaje se garancija ako ubacujes neki naknadno softver...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Pa to ti kazem, rekao sam ti 99% se gubi, medjutim ja sam na staroj mpx220 menjao rom i kada sam ih pitao jel se gubi garancija ako se menja rom oni su me samo belo pogledali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.