Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja i odgovori u vezi Java telefona  (Pročitano 178533 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Sony Z2
zna li neko kolko je sad cena za otkljucavanje sa neke domace mreze za nokiju 6303i

-oko 20tak €...

Zna li neko dali je moguce instalirati firmware u Samsung B2100 preko USB kabla i koji su programi potrebni?

-mislim da nije moguće. Na oficialnom sajtu ga nema...

Phone Frimware Update

Samsung B2100

frimware=0

-medjutim,nadjoh nešto ovde ,trebaš se registrovati (...

.....nadjoh nešto i ovde....
Probaj,mada ne verujem da ćeš nešto uraditi.... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
-mislim da nije moguće. Na oficialnom sajtu ga nema...

Phone Frimware Update

Samsung B2100

frimware=0

-medjutim,nadjoh nešto ovde ,trebaš se registrovati (...

.....nadjoh nešto i ovde....
Probaj,mada ne verujem da ćeš nešto uraditi.... Smile

Zahvaljujem probacu nesto.
IP sačuvana
social share
Diskusija o DVD-ju fitnes Sanje Marinkovic:

dobra guza..

jel video neko to u prodaji u apotekama itd ?

DVD kosta 1600 dinara sa cajem.  mnogo brate.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Ne mogu da skidam sadrzaj na 6500 jer mi stalno izbacuje 'Certificate not on phone or sim' kako se ubacuju ti sertifikati?
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Kako bih na  nokia 6500 mogao da podesim da mi automatski odbija sve skrivene pozive ? Da li je to uopste moguce?

Citat
mislim da ne postoji neka blacklist aplikacija za java uređaje.

ako neko moze neku detaljniju informaciju?
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 17:03:39 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Evo detaljnije informacije

http://www.google.ba/search?client=opera&rls=en&q=blacklist+application+for+java+phones&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Posle 2-3 linka shvatis da je sve to mlacenje prazne slame i da toga nema. Poprilicno sam siguran - recimo 90%
Cak sta vise smatram da se sa postojecom j2me tehnologijom takva aplikacija i ne moze napraviti (da ne zalazim zasto)

Mada, moguce je da gresim, a google sve zna Wink

Ako pak sta nadjes i to stvarno radi, podeli to sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Da li neko od poznavaoca java aplikacija moze da mi kaze da li postoji neki j2me program koji podrzava telefoniranje preko skype protokola ?  Smile

Rec je o SE j20 Hazel. Aplikacija IMplus podrzava skype (izmedju ostalog) ali samo za chat... Fring je prs'o...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

All we are saying, is give peace a chance!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 756
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 1209
Molim vas neka me neko prosvetli. Naime radi se o sledećem: jedan broj iz imenika sam ubacila u listu blokiranih brojeva i sada taj broj, onosno ta osoba ne može više da me zove s tog broja koji je blokiran. Zanima me kako to da vratim. Ne postoji opcija da se vrati niti lista blokiranih brojeva, jedino daje kao opciju 'blokiraj kontakt'. Šta dodjavlola da radim?
PS.radoznalost je ubila mačku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
Da li neko od poznavaoca java aplikacija moze da mi kaze da li postoji neki j2me program koji podrzava telefoniranje preko skype protokola ?  Smile

Rec je o SE j20 Hazel. Aplikacija IMplus podrzava skype (izmedju ostalog) ali samo za chat... Fring je prs'o...

-nisam siguran,ali mislim da je reč o chat-u kada su u pitanju i ostale java app koje podržavaju skype. Meni je zatrebala ista stvar za SE w910i,obeleo dva dana,ali program koji podržava tel skype nisam našao... Smile

Molim vas neka me neko prosvetli. Naime radi se o sledećem: jedan broj iz imenika sam ubacila u listu blokiranih brojeva i sada taj broj, onosno ta osoba ne može više da me zove s tog broja koji je blokiran. Zanima me kako to da vratim. Ne postoji opcija da se vrati niti lista blokiranih brojeva, jedino daje kao opciju 'blokiraj kontakt'. Šta dodjavlola da radim?
PS.radoznalost je ubila mačku

Nisi rekla o kom modelu telefona se radi (ne verujem da 1209 ima tu opciju)... Bez obzira na model,trebalo bi da upali brisanje tog kontakta iz telefona (i sve drugo vezano za taj br - sms,mms...etc...) i ponovno memorisanje istog.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 17:44:31 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

All we are saying, is give peace a chance!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 756
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 1209

Nisi rekla o kom modelu telefona se radi (ne verujem da 1209 ima tu opciju)... Bez obzira na model,trebalo bi da upali brisanje tog kontakta iz telefona (i sve drugo vezano za taj br - sms,mms...etc...) i ponovno memorisanje istog.

Radi se o samsungu E1100. Probala sam da obrišem taj kontakt i memorišem opet al neće. Čak i ako ga izbrišem iz imenika on ne može više da me dobije. Prebacila sam karticu u drugi telefon i taj broj je mogao da zove, dakle do telefona je. Čak sam i udarila restart telefeonu ali on je zapamtio taj broj kao blokiran. Svašta sam probala i nisam uspela. Zaista ne znam šta da činim ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Gardian of the Light

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6700
Nadam se da smem da postavim vazno pitanje ovde. Ne znam vise kome da se obratim. Imam Nokiju 6700 Classic, i vec 4. put za 2 meseca mi se desava da moram da ga nosim u servis, jer mi se telefon jednostavno iskljuci i vise ne moze da upali. Nema nikakvog fizickog ostecenja, ne koristim internet, baterija rad...i, i tako dalje... U servisu mi kazu da je to do softvera i da ga serviser samo reinstalira. Moje pitanje je sledece, molim vas za pomoc.

KAKO SE MOBILNI MOZE UPALITI RADI radi flesovanja softvera, kada ja nikako nemogu da ga upalim. Da li neko ima resenje za mene, ili cu stalno morati da ga nosim u srevis? Voleo bih da mogu samom sebi da pomognem. Kako ga serviser upali? Hocu i ja kod mene tako, a ne da idem stalno u servis, pa cu ja sam da reinstaliram softver.

MOLIM VAS ZA POMOC!. Hvala unapred....
IP sačuvana
social share
Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom misli svojim i svom snagom svojom. Amin!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.367 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.