Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja i odgovori u vezi Java telefona  (Pročitano 178668 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
1) Hoce li uopste da ocita ista? Ili nece samo poruke?  Smile
2) Nije zgoreg da isprobas softver koji se zove MobilEdit  Smile
3) Jedna od mogucnosti je ta nemas sveze drivere za chipset. Za svaki slucaj skini najnovije. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Bluetooth Java Igrice (podrzana 2 igraca)

1. Marble Madness 3D
2. Allods
3. Beach Wars
4. Bluetooth Biplanes
5. Epos3D
6. Fastest 1 (Formula 1)
7. Minigolf BT
9. Rally Pro Contest 3D
10. River Riders 3D
11. Scratch City Pool
12. Worms Forts 3D
13. BTBattle
14. BTTris
15. Scrabble
16. Lobber
17. Portes
18. Battle Cake
19. Chess
20. Blow3D
21. Bowling Master Pocket Pc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Skinuo sam jednu dobru knjigu sa neta tezine svega 128 kilobajta,jel mi mozete reci da li postoji nacina da se to prebaci na moje sranje od telefona Samsung E 250 mislim koji mi je program potreban u sta da konvertujem to da bi zapravo mogao da citam to sa telefona?

P.S. ne mora na Samsung E 250,ako postoji resenje i za Nokiu 5200 kazite mi i za to upravo mi je popravljen taj telefon...
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Sony Z2
Skinuo sam jednu dobru knjigu sa neta tezine svega 128 kilobajta,jel mi mozete reci da li postoji nacina da se to prebaci na moje sranje od telefona Samsung E 250 mislim koji mi je program potreban u sta da konvertujem to da bi zapravo mogao da citam to sa telefona?

P.S. ne mora na Samsung E 250,ako postoji resenje i za Nokiu 5200 kazite mi i za to upravo mi je popravljen taj telefon...

-vidi da li ovde možeš naći rešenje...
    Mislim da je prava muka čitanje "e-book-a" na takvom ekranu,ali ajd... Smile
Ako ti "MobiPocket" ne pomogne,teško da ćeš naći neko prihvatljivo rešenje.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:06:26 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Pamtite me ovakvog kakav sam i zivecu vecno...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia Asha 300
Pozdrav ljudi,

Potrebna mi je pomoć oko podešavanja wirlessa na mobilnom telefonu marke Samsung A797... Zači šta da podesim da bi mogao da koristim bežični internet tj. wirless?

Unapred zahvalan,

Jony Joker
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
pzzzzz...svima...moderatiori su me uputili na ovu temu...
kupio sam sony ericsson hazel pre 7 dana preko mreže mtel u bih...telefon radi odlično...ali imam samo jedna problem a to je wifi...znači jedan od razloga što sam uzeo hazel je upravo što ima skoro sve opcije što se tiče mobilnih telefona...računajući i na wifi...e sad sam wifi radi....tj bar mislim da radi...znači odem na wifi uključim ga...izlista mi listu lokalnih mreža...ja se konektujem i to je ok...gore ikonica na mobu pozeleni što znači da sam se konektovao...međutim kad hoću da otvorim bilo koju stranicu preko wifia ne mogu...izbaci mi turn of wifi and contact your provider for support...e sada ne reklamira mi se tel jer će ga držati mjesec dana otvarati i ko zna šta još...ako neko zna u čemu je problem bio bi mu jako zahvalan...da li možda treba neke opcije podesiti ili da update novi software s sony-jeve stranice...ili šta već...ps (probao sam i s operom i drugim web browserima ali ne ide)...!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Da li si probao da koristis neke druge java aplikacije kojima treba Internet? Tipa gmail app ? Operu mini si , pretpostavljam, isprobao.

Citat
e sada ne reklamira mi se tel
Mozes da se i njima obratis za pomoc Wink

Mi mozemo samo da iskljucimo mogucnost kvara WiFI cipa isprobavanjem raznih aplikacija kojima treba net... Ako to ne upali , reklamiraj Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
operu sam probao...i ne radi...a druge app sam koristio ali su se povezivale preko gprs-a...kada sam im u opcijama namjestio da se povezuju preko lokalne mreze opet isto...
obratio sam im se za pomoć zvao direktno banja luku oni su me uputili na šalter...gdje sam kupio phon...tamo opet ne znaju ništa i jedino mogu da uzmu tel i šalju ga na popravak...a to traje do 45dana...ali probat ću prvo da update software pa ako ni to ne bude pomoglo onda ću ga reklamirati...!!!
ps...u svakom slučaju hvala...na informacijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia Lumia 1020
operu sam probao...i ne radi...a druge app sam koristio ali su se povezivale preko gprs-a...kada sam im u opcijama namjestio da se povezuju preko lokalne mreze opet isto...
Jel si siguran da wifi mreža na koju se povezuješ ne filtrira portove? Pošto zbog toga opera mini može da ne radi. Probaj i u naprednim podešavanjima opere da protokol iz socket promeniš u http.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Sony Z2
Pozdrav ljudi,

Potrebna mi je pomoć oko podešavanja wirlessa na mobilnom telefonu marke Samsung A797... Zači šta da podesim da bi mogao da koristim bežični internet tj. wirless?

Unapred zahvalan,

Jony Joker

Tvoj model ne poseduje wi-fi,te ga stoga ne možeš ni podesiti.

specifikacija-Samsung A797 flight
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.