Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:40:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pismo Sinoda državnom vrhu  (Pročitano 17549 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Чекај, ти сад као ниси сецесиониста??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Qtek 小米
Citat
kojeg mog naroda? ili čiji si ti? Smile nemam ja svoj narod, imam svoje prijatelje, poznanike, rodjake, ljude koje češće ili redje vidjam i to je to, uostalom kao i svi mi
Smile
То је основа глобалистичке идеологије, лажни индивидуализам као метод разбијања националне свести.
И Срби муслимани су на почетку тако размишљали као ти, сада су неки Бошњаци којима су ближи муџахедини из Саудијске Арабије и Авганистана.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Znaci nemas svoj narod? Smile Donela te roda? Auuuuuu pa to je jos gore........gradjanin sveta dugine boje Smile

Aj sad mi odgovori na ono pitanje od malopre, eto recimo ti si primer, kakva je to tajna veza izmedju homoseksualaca i njihove zelje da negiraju svoju nacionalnu pripadnost? (u tvom slucaju madzarsku)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Е па ако немаш свој народ немој да кењаш и да солиш памет нама који имамо свој народ, који осећамо припадност нечему и који смо национално свесни. Ово је држава српског народа и мањина.
За такве као ти постоји вештачка држава - САД - рај за вас безличне.

Pa ja sam klasno svestan! Ovo je bila država radnog naroda, radničke klase i šta sada? A uostalom u statutu Vojvodine piše da je to pokrajina svih gradjana i gradjanki. E sada pošto ti kažeš da Srbija nije moja država onda meni ostaje samo statut i pokrajina! Nego što se jasno ne kaže da su četnici poraženi u drugom svetskom ratu?

Citat

Zašto?????? Zato što nemam svoj narod ili šta?
Citat
То је основа глобалистичке идеологије, лажни индивидуализам као метод разбијања националне свести.

kod mene nije ni postojala nacionalna svest da bi se razbila
Citat
Znaci nemas svoj narod? Smile Donela te roda? Auuuuuu pa to je jos gore........gradjanin sveta dugine boje Smile
Aj sad mi odgovori na ono pitanje od malopre, eto recimo ti si primer, kakva je to tajna veza izmedju homoseksualaca i njihove zelje da negiraju svoju nacionalnu pripadnost? (u tvom slucaju madzarsku)

pa nije to stvar rodjenja, ja sam etnički srbin, ali se ne opredeljujem ideološki kao Srbin. Nije nacionalnost nekakva prirodna stvar, nego stvar koju prihvatiš ili ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Зато Клићо и ровари по овој земљи...тражи своје корене! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony xperia
Pa sad' li cete o Klicinim generalijama ??

Molim Vas.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Citat
Moja domovina je Vojvodina
Е сад ћу ја да те зајебем, моја домовина је моја улица.  Smile  Smile
п.с. и то главна у крају.  Smile
Проглашавам независност мог стана, то ће бити моја нова домовина. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...
Citat
elita koju je stvorio Broz i danas drma Srbijom, uključujući i našeg preCednika. Ta elita nije stvorena da jača Srbiju i srpski narod nego da radi na paroli "slaba Srbija-jaka Jugoslavija".

Jel i Djindjića stvorio Broz? I nije tu elitu stvorio Broz, pusti me tih priča, ta elita se i školovala posle Broza i više čitaju Nikolaja Velimirovića, nego nekakve komuniste i "Brozove ljude"!
Citat

Kako nije. Gde i u koje vreme su se školovali Šešelj, Koštunica, Vesna Pešić, Žarko Korać, Slobodan Milošević, Mlađan Dinkić itd? Na četničkom univerzitetu u Sidneju ili na titovim univerzitetima? Njih je bato u elitu etablirao Brozov sistem, a ne četnici, SPC ili bilo ko od "retrogradnih snaga". 5oktobarski velikomučenik Stambolić je lično najzaslužniji za Miloševićev proboj ka vrhu, i danas pola od vas kuka za njim ko da je mesija, a ne baja koji je imao mnoogo lošu procenu. Nema od tog posla ništa, sa komunističkom elitom u kapitalizam i demokratiju, ne biva, pa taman se razgradili  do nivoa gradova i ulica. Ako ovo ikada zaživi, opet ćemo imati jogurt revoluciju, a možda i nekog novog Slobodana, i tako Jovo nanovo. Problem beogradizacije Srbije treba da se rešava, ali ne na ovaj način. I novce i ostale atribute autonomije, sve može, samo da se ova sitnica "Vojvodina kao deo srednjeevropskog kulturnog prostora" zameni sa Vojvodina kao deo jedinstvog srpskog kulturnog prostora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
E sada pošto ti kažeš da Srbija nije moja država onda meni ostaje samo statut i pokrajina!
Не мењај тезе!! Сам си рекао да ти је домовина Војводина, на шта сам ја рекао да можеш са тим ставом у Америку.. Мојне изврћеш ствари! Као ја му реко да Србија није његова земља, па он јадан морао да се пребаци на Вошу. Мани ме бре тих гована!

Citat
Zašto?????? Zato što nemam svoj narod ili šta?
Кажи ми, да ли је Србија твоја домовина?

Nije nacionalnost nekakva prirodna stvar, nego stvar koju prihvatiš ili ne
Ајде богати! Значи могу за себе да кажем да сам Чилеанац? Лупеташ!
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 20:35:10 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy IIs
Зато Клићо и ровари по овој земљи...тражи своје корене! Smile

Nije on biljka pa da ima koren. Ljudska bića - sisari, nemaju koreni sistem.
Bar koliko je meni poznato.

Citat
Nije nacionalnost nekakva prirodna stvar, nego stvar koju prihvatiš ili ne

Tako je, to je pre svega privatna stvar i pomalo stvar izbora.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 20:35:28 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:40:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.