hadzi-fakir je pravio muftu vernici su se skupljali oko njega i dodavali mu eksere za muftu mufta ide kada je veliki praznik.... Lojavi Cetvrtak Tokom lojavog cetvrtka koji obelezava Stara Psihijatrija , ne sme nista drugo da se pominje osim lojavog zejtina tada se gadi loj , i sve mora da se dobro nalojavi , da bi bilo lojavo Mufta je opisana i u knjizi koju niko ne sme da procita muftu pravi od raznih svojih trikova kao sabirnu versku tacku za muftu je najbitnije da ima eksera , to vernici cene , u to veruju kada se sasvim zaveze u cvor , iscasi ramena i zakuca eksere po licu i genitalijama vernici pljuju i vicu EVO MUFTE onda Slatkorecivi sme da upita Hadzi-fakira , i on ga pita:
Ti si video mnoga debela creva u svom zivotu , koje je od njih najdeblje?
Hadzi-fakir mu tada mora odgovoriti:
Ovde, U staroj psihijatriji gde ja radim, video sam mnoga debela creva, tu su creva najdeblja.
GENITALNO! , uzvikuju vernici GENITALNO!
onda Slatkorecivi krece da vadi svoj dzem iz uveta , takav je red , da bi vernici mogli da pocnu da se gade gadjenje loja podrazumeva da je svaki vernik tokom prethodne rektikularne godine cedio lojavi zejtin iz svoje lojne zlezde , koju svi imaju makar jednu . loj se onda popije , pa se pregadi , kada se sakupi , on se prska po vernicima , koji se njime naloje
tako je i bilo
« Poslednja izmena: 15. Maj 2012, 19:24:44 od gedore »
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...