Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pišite ministru policije!  (Pročitano 3359 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Građani Dačića zovu na piće, ali mu i prete!
Cetvrtak, 6. novembar 2008. 11:16     

Šefu MUP-a pišu policajci tražeći povišice, navijači sa pretnjama, građani zbog pasoša, a odgovori stižu za dan ili dva

Nije trebalo mnogo građanima Srbije pa da telefon ministra policije Ivice Dačića "zatrpaju“ pitanjima u vezi s radom policije. Za samo nekoliko dana na mobilni telefon ministra, otvoren specijalno za potrebe građana, stiglo je oko 3.600 SMS poruka s pitanjima, komentarima i raznim zahtevima. "Danas" je dobio primerak stenograma sa stotinak ovih poruka, od kojih izdvajamo najzanimljivije.

"Pitanje ću da postavim tek kada mi odgovorite na ovu poruku. Želim da znam da je stvarno primate. Pitanje je u vezi sa sajber kriminalom", jedna je od SMS poruka.

Inače, zbog problema sa mrežom mobilne telefonije, nakon zastoja u subotu, poruke su počele da stižu tek od utorka.

"Na sve ću lično odgovoriti", kategoričan je Dačiću razgovoru sa novinarima. On ističe da je odredio i dve osobe koje će mu pomagati pri sortiranju poruka.

Građani su pretežno zahtevali da se policija obračuna s kriminalom. Koliko građane boli ovaj problem pokazuje i jedna od poruka - "Poštovani ministre, dokažite na slučaju običnih građana kao što sam ja, da unutrašnja kontrola MUP-a Srbije ne služi kao jorgan za pokrivanje korupcije i brljotina". U drugoj poruci se postavlja pitanje kada će vlast u Srbiji da prekine s kriminalom i krađom novca od poštenog naroda.

Ministar je objasnio i da je veliki broj poruka stigao iz inostranstva od državljana Srbije koje zanimaju pojedinosti oko izdavanja novih pasoša.

U jednoj od poruka građanin je pozvao Dačića da popiju zajedno piće, dok u drugoj bivši policajac izražava želju da ga vidi i upozna. Ministar Dačić nije želeo da precizira da li je poziv za piće stigao od dame ili gospodina.

Građane je interesovala i mogućnost zaposlenja u policiji. „Gospodine ministre, šest puta sam konkurisao za policiju i pošto nemam vezu nisam primljen. Da li je moguće zaposliti se u policiji bez veze i kako?“, pitao je jedan građanin. U sličnoj poruci drugi građanin se interesuje kakve su mogućnosti da se zaposli u radionici SUP-a Valjevo, „jer koga god pitam kažu da moram imati jaku vezu, iako imam radno iskustvo“.

Ministar je rekao i da su pojedini građani iskoristili ovu mogućnost kako bi izložili svoju tešku materijalnu situaciju.

„Ja sam ... i majka osmoro dece. Stanujem u kući koja prokišnjava i nema struje. Živim sa suprugom od dečijeg dodatka", navodi se u poruci, dok se u drugoj ističe da se ne može preživeti u Srbiji sa 12.000 dinara plate, jer to ne može da podmiri ni osnove potrebe. "Nemam ni za osnovno! A vi gore, uživate", kategoričan je jedan od građanina.

Ministar Dačiću razgovoru s novinarima je rekao da građani moraju da imaju razumevanja da odgovor na poruke ne mogu da dobiju u roku od pet minuta, većza dan ili dva.

Pojedine poruke su i uvredljivog sadržaja, gde je ministar okarakterisan kao „moralna prostitutuka i karikatura od čoveka“. „Sve najgore ti želim u životu“, naglasio je jedan građanin. U sličnoj poruci se ističe: „Izrode, marš iz Srbije“, sa zahtevom za „pravdu za Uroša“.

Za pitanja, komentare, primedbe, ali i pohvale na račun pvog čoveka policije otvoreni su telefoni 064 4030401 i 064 4030402.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 12:27:43 od Fandjo018 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
ali mu i prete!
ma jok! vole ga, samo se prave.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
 Smile Smile

uspevam uspevam Smile

samo mi zao jer ne moze da mi odgovori Smile

<MUP Ivica Dacic 2> +381644030402: Dragi druze Ivice (dogovorili smo se da cemo se drugovati od sada a ne cikovati Smile) Moj drug .... i ja i dalje zelimo da znamo da li ste obrijali guzu i resili problem tarzancica, da li vise volite debele i tvrde ili tanke i meke, naravno pendreke ok.
<MUP Ivica Dacic 1> +381644030401: Dragi druze Ivice (dogovorili smo se da cemo se drugovati od sada a ne cikovati Smile) Moj drug .... i ja i dalje zelimo da znamo da li ste obrijali guzu i resili problem tarzancica, da li vise volite debele i tvrde ili tanke i meke, naravno pendreke ok.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 18:01:36 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Citat
Na sve SMS poruke ministar će građanima lično odgovarati
E baš će da odgovara na hiljade i hiljade poruka, neće ih ni pročitati  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 18:03:54 od enaB »
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
<MUP Ivica Dacic 2> +381644030402: Naravno, druze Ivice, mi imamo jos puno pitanja u vezi rada nase i vase a i tvoje policije, i vrlo rado cemo ti postavljati pitanja svakodnevno. Recimo da li vise volis da jedes krmetinu ili jagnjetinu, ili pak pragnje za vreme sluzbenih ruckova Smile ok.
<MUP Ivica Dacic 1> +381644030401: Naravno, druze Ivice, mi imamo jos puno pitanja u vezi rada nase i vase a i tvoje policije, i vrlo rado cemo ti postavljati pitanja svakodnevno. Recimo da li vise volis da jedes krmetinu ili jagnjetinu, ili pak pragnje za vreme sluzbenih ruckova Smile ok.
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.