Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Okt 2025, 23:39:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pilot se ubio zbog bede  (Pročitano 7321 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Meni zovu stalno ovi sa forexa.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa uglavnom se slažem osim sa ove dve činjenice:
-Da letovanje i zimovanje nisu lukzus: Pa, kako kome...ja u životu nisam otišao ni na letovanje ni na zimovanje pa meni to dođe luksuz
i
-100€ Mesečno za gorivo nije mnogo: Pa koliko sam ja primetio, mi ne potrošimo više od 50 ili 60€ na gorivo. Jednostavno, gde bih pa išao toliko. Selo, škola, kupovina, bolnica, posao...i to je to... Smiley
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
zimovanje jeste luksuz 

uvek bio....
« Poslednja izmena: 21. Feb 2015, 16:09:27 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pa uglavnom se slažem osim sa ove dve činjenice:
-Da letovanje i zimovanje nisu lukzus: Pa, kako kome...ja u životu nisam otišao ni na letovanje ni na zimovanje pa meni to dođe luksuz
i
-100€ Mesečno za gorivo nije mnogo: Pa koliko sam ja primetio, mi ne potrošimo više od 50 ili 60€ na gorivo. Jednostavno, gde bih pa išao toliko. Selo, škola, kupovina, bolnica, posao...i to je to... Smiley
Čini ti luksuz zbog niskih primanja,i niz stvari je luksuz zbog izuzetno niskog standarda,ali realno ,nisu luksuz.

Kod nas je luksuz da postaneš pecaroš,ili lovac,kod nas je luksuz da imaš hobi,da otroših par stotina evra na hobi kod nas je bacanje para,da kupiš par alata za kući,bušilica,testera,set ključeva...,da ne moraš da pozajmljuješ,i to je luksuz,sve sem leba je luksuz,ali srećom leb jeftin pa ne brinemo.Naša vlada je rekla da leb neće preko 50 kinti i mi skačemo do neba od sreće.

I govorim uopšteno,ne mislim direktno na tebe,da ne shvatiš pogrešno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
U svakom slucaju, potpuno je nebitno smanjenje plate u ovoj prici. A u svakom tekstu se po vise puta ponavlja da mu je plata smanjenja.

PILOT "MIGA" OSTAVIO PISMO "Sine moj, ženo moja, zelenaši - odlazim"

Vojni pilot A. P. ubio se u kadi porodičnog doma na Banovom brdu zbog nagomilanih dugova.

Kako „Blic“ saznaje, major je o motivima samoubistva ostavio tri pisma. Jedno je uputio supruzi, drugo najstarijem sinu, a treće - zelenašima.

- Odlazim - poručio je na kraju sva tri pisma.

Sumnja se da je A. P, koji je sebi u glavu pucao pre tri dana, pojedincima dugovao oko 50.000 evra.

- Prema nekim informacijama, pilot je pokušao da se iz dugova izvuče tako što je trgovao na berzi - kaže sagovornik „Blica“ i ocenjuje da je plata A. P. nedavno smanjena i svakako nedovoljna da vrati dugove.

Mesečna primanja pilota njegovog ranga su posle smanjenja od 10 odsto oko 80.000 dinara, a mogu biti uvećana dodacima za dežurstva i dnevnicama. Dodaci, ipak, nisu veći od 15.000 dinara.

Porodicu pilota juče su posetile nastavnice njegove troje dece.

- Bio je jako dobar čovek. Pomogao je i u školi. Svi u porodici su u šoku i ne znaju zbog čega se to dogodilo. Niko ne zna za dugove. Imao je i kredit, a i plata mu je nedavno smanjena - kažu nastavnice.

Komšije u Lješkoj ulici ističu da su nesrećnog pilota znali samo iz viđenja.

- Doselio se pre tri meseca, pa smo i njega i njegovu ženu i decu viđali samo u prolazu. Nedavno su i renovirali stan - pričaju komšije.

Pripadnik Vojske Srbije je važio za iskusnog pilota. Leteo je na lovcu „mig-21“. Rodom je bio iz Novog Pazara, a pre 1999. služio je u 83. lovačkom puku koji je bazirao na prištinskom aerodromu Slatina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung SGH-E590
Ako je standard los onda je i drugacija granica luksuza. Ono sto u Svici nije luksuz kod nas jeste, ali isto tako je u mnogim zemljama luksuz nesto sto kod nas nije...

Jbg u Indiji ne bi trebao da postoji posao gde covek pliva po govnima kako bi otpusio kanalizaciju, ali eto postoji. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Zesci mindgame taj standard...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Zalosno za coveka i saucesce porodici, ali ovo mu nije bilo resenje. Imao je za ostatak Srbije dobru platu sa dezirstvima 90 000. Kako su novine pisale plati 300 stan, 130 infostan i struja. Ostane mu dosta do kraja meseca nekih 350e. Mislim da su njega pre ubili dugovi od 50 000e.  Smile Sta je on radio da do toga dodje? Njemu mi plata od 5 000e ne bi pomogla da ih vrati. Ko zna, mozda, mu je neko pretio od zelenasa, ko zna je tu bilo, ali cifra je prevelika zato on nema za zivot, a druga polovina plate sto mu ostane je nista za taj dug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Sada ispada da mu je vojska placali kredit za stan, a da je on imao 500 eura kredita. Roditelji mu prodaju nekretninu da bi on ulagao na berzi  Smile a on se zaduzuje kod zelenasa.

Taj ili se gudro, imao drugu porodicu ili se kockao
« Poslednja izmena: 21. Feb 2015, 22:58:26 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Treba zabraniti uzimanje kredite koje je preko 20posto od plate...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Okt 2025, 23:39:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.