Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Piksi prihvatio predsednički posao u Zvezdi  (Pročitano 22760 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su otputovali su otputovali u Bad Tazmanzdorf, mesto u Austriji, gde će se do 27. jula pripremati za narednu sezonu. Sa spiska igrača koji su prethodne tri nedelje boravili u Sloveniji otpali su Miladinović, Tintor, Mrđa i Jordake.

“Prva trojica su dobila dozvolu da odu na pozajmicu, a odustali smo od usluga Rumuna. Njihova mesta u avionu zauzeli su Trajković, Rašković, Purović i Stojković”, rekao je za Blic trener vicešampiona Ratko Dostanić.

Najproblematičnija pozicija u Zvezdi trenutno je desni spoljni igrač, smatra Dostanić.

“Potreban nam je jedan fudbaler na poziciji desnog spoljnog igrača, tako da ćemo dati sve od sebe da ga uskoro pronađemo. Koliko znam, ljudi u klubu uveliko vode pregovore sa pojedinim fudbalerima, što znači da će njihova imena vrlo brzo biti poznata”.

Tri najatraktivnija igrača Zvezde za strane klubove svakako su Žigić, Pantelić i Dudić.

“Želja svakog trenera je da na raspolaganju ima takve igrače, što znači da ću se truditi da ih zadržim. Međutim, ako se pojavi prava ponuda za nekog od njih, moraćemo da ga pustimo. Dudić je imao konkretnu ponudu Ankare, ali je ipak ostao kod nas”.

Iako još uvek nije poznato da li će na klupi “crveno-belih” dočekati početak sezone Dostanić se priprema za nju kao da će ostati na toj poziciji godinama. Trener “crveno-belih” odbacio je mogućnost da ostane u klubu kao pomoćnik nekom od trenera iz inostranstva.

“Ja radim kao da ću narednih 10 godina biti u Zvezdi. Mene je ovaj klub napravio trenerom i daću sve od sebe da mu se odužim na pravi način. Međutim, zanat sam stekao teškom mukom i ne želim da nikome budem pomoćnik. Hoću da budem samostalan”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Бајевић тражи 800 хиљада евра

Неизвестан статус тренера Достанића оптерећује „црвено-беле”. – Тигана и Хаџи ближи доласку од Гулита

(Од нашег специјалног извештача)
БАД ТАЦМАНСТРОФ – Почетак завршног дела летњих припрема фудбалера Звезде одвија се под теретом неизвесности око статуса тренера Ратка Достанића. Иако је Достанић остао шеф струке до даљњег нови челници Звезде увелико преговарају са страним стручњацима. Међутим, прва жеља црвено-белих је Душан Бајевић, доскорашњи тренер првака Грчке Олимпијакоса.

Бајевић је и прошлог лета преговарао о доласку у Црвену звезду али тада за њега није било дилеме када је уследила понуда најтрофејнијег Грчког клуба. Сада је поново слободан а тренер таквог калибра много би значио за Звезду на њеном новом почетку. Ипак мала је вероватноћа да ће Бајевић доћи на Маракану јер за сезону тражи 800 хиљада евра. Како се сазнаје уопште неће ни да разговара о спуштању цене а суму коју тражи Звезда тренутно, због лоше финансијске ситуације, не може да плати.

Нешто јефтинији је често помињани Холанђанин Рут Гулит али у преговорима са њиме дошло је до застоја. Тако су у први план избили Жан Тигана из Француске и Румун Георге Хаџи коме би помагао некадашњи саиграч из репрезентације и члан Звездине златне генерације Миодраг Белодедић. Наравно, отворена је и могућност Достанићевог останка на клупи до зимске паузе као и то да буде смењен још пре почетка предстојеће сезоне.

И док се приче о шефу Стручног штаба, старом или новом, не заврше играчи су почели припреме у једној од најпознатијих аустријских бања. Првога дана тренирали су два пута а на преподневном тренингу одвојено је вежбао Милан Бишевац, коме је отекла десна нога због проблема са примицачем. По речима лекара Пурића, мораће неколико дана да одсуствује са терена. Повређени Душан Баста и млађани Игор Мијовић (није био на првом делу припрема) само су лагано трчали.

Експедиција црвено-белих смештена је у хотелу „Авита” у коме имају све неопходне услове за добре припреме. Терен је одмах поред хотела тако да и са те стране нису изложени додатним напорима. Иначе, у бањи Тацманстроф прошле године била је екипа Арсенала из Лондона. Ускоро ће се овде окупити репрезентација Аустрије. То најбоље показује да је Звезда одабрала одлично место за завршницу припремног периода.
Л. Делић
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ko je taj Tigana? Zvuci mi strasno poznato ime, ali ne znam ko je. Bajevic i ako je strucnjak je vec u par navrata zvucao i ponasao se izuzetno arogantno i bez i trunke emocija prema, tada reprezentaciji, a sada Zvezdi, tako da jos bolje ako ne dodje.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pa Bajevic je Partizanovac, ne moze da prica sa emocijama prema Zvezdi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ko je taj Tigana? Zvuci mi strasno poznato ime, ali ne znam ko je. Bajevic i ako je strucnjak je vec u par navrata zvucao i ponasao se izuzetno arogantno i bez i trunke emocija prema, tada reprezentaciji, a sada Zvezdi, tako da jos bolje ako ne dodje.
1. Proslavljeni francuski reprezentativac, rodjen u Maliju 1955 godine.. Solidan trener poslednje cega se ja secam je da je trenirao Fulam.
2. Od emocija se ne zivi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Moze on super posao da odradi i da ga boli uvo za Zvezdu, to stoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Profesionalac je profesionalac, mada vjerujem da je trazio takvu cifru i zbog emocija, jer je se od njih ne moze pobjeci.

Tigana je igrao u onoj postavi reprezentacije kada je bio i Platini, cini mi se. Bio je dobar igrac. Ne znam da je u Fulamu ostvario neke rezultate.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Kako nezvanično saznaje B92, predsednik FK Crvena zvezda Dragan Stojković putuje u subotu u rumunski Temišvar, gde će se sastati sa Georgijem Hadžijem, kandidatom za novog trenera Zvezde. 

Ukoliko najbolji rumunski fudbaler svih vremena preuzme beogradski klub, asistent bi mu bio član Zvezdine šampionske generacije iz 1991. Miodrag Belodedić. Problem bi mogla da bude suma od 400 hiljada evra, koliko Hadži traži za jednu sezonu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Piksi smenio direktore i prekrstio "Marakanu"
Dragan Stojković razrešio dužnosti Zorana Avramovića, Gorana Đorovića, Voju Lalatovića i Dušana Savića .Novi predsednik Zvezde najavio da će se stadion u naredne dve godine zvati "Tojota arena"

I Vranješu pokazana vrata

Stojković verovatno neće stati samo na Avramoviću, Saviću, Đoroviću i Lalatoviću. Kako se saznaje, Mići Vranješu koji je obavljao funkciju finansijskog direktora takođe će prstom pokazati na izlazna vrata.

Mrkela umesto Đorovića

Mitar Mrkela novi je direktor omladinske škole. Nekadašnji napadač crveno-belih je prethodne dve godine proveo kao trener mlađih kategorija u OFK Beogradu.
- Piksi mi je poverio delikatan zadatak i sve ću učiniti da opravdam očekivanja. Sama činjenica da prošle sezone nijedna selekcija nije osvojila trofej, dovoljno govori o stanju u omladinskoj školi. Zvezda to sebi ne sme da dozvoli - rekao je Mrkela.
Očekuje se da će metla raditi u omladinskoj školi. Jedino je siguran trener Toma Milićević, a već se spominje da će na "Marakanu" doći Đurović, Kljajić, Cvetković...

Izvršni direktor Crvene zvezde Zoran Avramović, sportski direktor Dušan Savić, direktor omladinske škole Goran Đorović i sekretar stručnog štaba Vojislav Lalatović smenjeni su sa svojih funkcija odlukom novog predsednika crveno-belih Dragana Stojkovića, koji je ovim potezima započeo najavljene korenite promene. Funkcije izvršnog i sportskog direktora je čak ukinuta, a ubuduće će te poslove obavljati sportski menadžer Stevan Stojanović...

- U toku je sistematizacija radnih mesta. Sa Savićem i Đorovićem sam korektno razgovarao i rekao o čemu se radi. Nema i ne sme biti sentimentalnosti prema bilo kome - rekao je Stojković.

Što se tiče ostalih tekućih stvari, Piksi kaže da su pregovori sa "Tojotom" u završnoj fazi:
- Ostali su još samo neki sitni detalji. Krajem nedelje trebalo bi da ozvaničimo saradnju, za početak na dve godine. Za sada je obezbeđeno 1,5 miliona evra, u vidu 37 vozila "Tojote" tipa "land kruzer", "rava 4", "korola", "hijacu"... Jasno je da smo u obavezi da na dresovima, odnosno grudima, stavimo znak našeg generalnog sponzora, a naš stadion verovatno će dobiti ime "Tojota arena". To se, dakle, nalazi u prvom paketu, a uskoro sledi onaj značajniji deo dogovora. Kada je reč o francuskoj banci, još ne mogu o detaljima. U toku su pregovori sa "Apatinskom pivarom".

Savić skaut?

Razgovor sa Stojkovićem bio je odličan - kaže Dušan Savić. - Ja sam Zvezdi potreban. Za sada sam tu. Trenutno idem na odmor, a posle ćemo videti na kojoj ću funkciji završiti.Najverovatnije, Savić će ubuduće obavljati dužnost skauta crveno-belih...

Bajević danas u Beogradu

Dušan Bajević, po svemu sudeći, ostaje kao najozbiljniji kandidat da zameni Ratka Dostanića na mestu trenera Crvene zvezde. Kako se saznaje, Bajević dolazi danas u Beograd, a da li će obaviti razgovor sa predsednikom Zvezde Draganom Stojkoviće, ostaje da se vidi.

Zvezda duguje 313 miliona dinara, zbog čega Piksi podseća da je prodaja igrača neminovnost:
- Ponuda Ankarasporta za Milana Dudića je na stolu. Savetovao sam mu da je prihvati, kako ne bi propala. Rekao mi je da čeka Engleze, međutim oni se ne javljaju. A dobro bi nam došla finansijska injekcija od turskog kluba. Stigla je i ponuda za kapitena Marka Pantelića. U pitanju je jedan nemački klub. Videćemo...

Uspostavljen je kontakt sa fudbalerima Gane. Uskoro će Dramani i Ahmed Isa krenuti put Austrije, na sedmodnevnu probu kod trenera Ratka Dostanića, koji tamo vodi pripreme crveno-belih prvotimaca.
- Na kasetama se dobro vidi o kakvim se igračima radi. Videćemo kako će se adaptirati na novu sredinu.

Otpao je i Rud Gulit, koji se jedno vreme pominjao kao kandidat da zameni trenera Dostanića.
-Dostanić je, za sada, trener. Videćemo, naredni dani doneće pravi odgovor - zaključio je Stojković.
G. Božanović
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
U prostorijama Crvene zvezde juče je bilo radno, bez obzira na to što su Dušan Savić, Zoran Avramović, Goran Đorović i Vojislav Lalatović razrešeni dužnosti sportskog direktora, izvršnog direktora, direktora omladinske škole i sekretara stručnog štaba.

- Nisam došao da bih se nekom svetio, već se trudim da napravim organizaciju kakvu imaju svi veliki evropski i svetski klubovi. Funkcije sportskog i izvršnog direktora biće ukinute, dok će ulogu direktora omladinske škole od danas obavljati Mitar Mrkela. Dušan Savić će verovatno ostati u klubu, a u kojoj ulozi, znaće se po njegovom povratku sa odmora - izjavio je Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde.

Stojković ne veruje da će moći da dovede japanske reprezentativce - Fokunišija, Savaru i Ogura, ali je optimista kada je reč o dolasku dvojice reprezentativaca Gane - desnog beka Aminua Dramanija i centralnog veznog Ahmedija Isa.

- Razgovarao sam sa njima, tako da bi njih dvojica već danas iz Akre, preko Milana, otišli u Austriju na pripreme Crvene zvezde. To ne znači da su oni već potpisali ugovor sa nama, već samo da će otići na probu sa velikom verovatnoćom da posle toga pristupe našem klubu. Oko Japanaca se otima pola Evrope, prevashodno Španci i Italijani, tako da smo mi izgubili trku. Kada bih imao 10 miliona evra budžet, doveo bih sigurno i bolje od njih.

Piksi je podsetio da nije ružičasta situacija u klubu.

- Kao što znate, zatekao sam dug od 313 miliona dinara, tako da "Delije" moraju biti svesne da nemam čarobni štapić kako bi za dva do pet meseci mogao da napravim evropski tim. Ipak, radićemo na tome.

Stojković nije želeo da priča o imenima mogućih naslednika Ratka Dostanića, a čak nije hteo ni da precrta bar jednog od spominjanih kandidata - Gulita, Tiganu, Hadžija, Stoičkova, Bajevića...

- Gulit mi nije tražio mnogo, kao što se priča, ali ima problem druge vrste zbog kojeg ne možemo da ga dovedemo. U svakom slučaju, rekao sam da ne bi bilo korektno prema Dostaniću da sada pričam o drugim trenerima. Ovih dana će sve stvari doći na svoje mesto - konstatovao je Stojković koji je juče započeo pregovore i sa Radetom Svilarom, vlasnikom Apatinske pivare, u vezi sponzorstva kluba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.