Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Piksi prihvatio predsednički posao u Zvezdi  (Pročitano 22826 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nisu losi, mada im realizacija i dalje nije zlatna... Prosle godine su veznjaci zavrsavali posao a spic je bio "ukras" na terenu. Mislim da cemo ove godine biti bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Realizacija im nije zlatna, zato oni nisu izgubili cele godine ni jednu tekmu bukvalno bez napada, jer ono sto im je igralo napad uglavnom ne bi meni ni lopte dodavalo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Tako nesto. Mada otisao im je Ilic koji je dosta posla zavrsavao. Mislim da im je odbrana daleko stabilnija od Zvezdine, plus onaj povuceni veznjak (crnja) uopste nije naivan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ilic je covek koji od svoje 19 godine nije napredovao ni grama... Otisao ilic, ostao simon... koji bi trebalo da ove sezone pokaze da ume i da razmislja sem sto je jak ko konj.. pa da vidimo... imamo mi svoje sanse... ali da su oni slabiji.. nikako... pa maltene sve sto vredi (doduse i sto ne vredi) su vratili iz ino.. da smo mi vratili ramba, krupnikovica, drulica... pa da pricamo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ne znam da li gerijatrija (Mirkovic, Nadj, Tomic) moze da ponovi onakvu sezonu od prosle godine. Verovatno da ali videcemo. Simon je stvarno jak k'o konj!

Nego, sta mislite o "zvanicnoj" promeni naziva stadiona u Tojota Arena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
S obzirom na 1.500.000 e donacije u kolima i ko zna koliko u parama... well.. umesto Stadion Fk Crvena Zvezda... i nije tako strasno.. jos ako srede stadion malo.. neka.. za mene ce uvek biti marakana...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Neka ga zovu kako oce. Ja cu uvek govoriti MARAKANA, a za ostalo me boli uvce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
rvi čovek Crvene zvezde još se nije sastao sa predstavnicima "delija"
Piksi smenio i navijače?
Delegati "delija", koji su članovi Skupštine, bili su uzdržani prilikom izbora za predsednika kluba, na kojima je Stojković odneo pobedu

Burno je bilo proteklih dana na "Marakani". Ne pamti se kada je u Fudbalskom klubu Crvena zvezda došlo do tolikih smena (Avramović, Savić, Đorović, Lalatović...), tako da su i čistačice počele da strahuju za svoja mesta. Očigledno da predsednik crveno-belih Dragan Stojković ne želi da gubi vreme, već je po onoj staroj "ni po babu, ni po stričevima" započeo korenite promene na svim poljima: kadrovskom, organizacionom, igračkom, marketinškom...

"Čisti" i Mitar Mrkela

Damoklov mač već duže vreme visi nad glavom Ratku Dostaniću. Šef struke Zvezde trenutno se nalazi sa ekipom na pripremama u Austriji i sigurno da mu nije nimalo lako. Imena njegovih potencijalnih naslednika kao što su Dušan Bajević ili Georgi Hadži ruše preko potreban unutrašnji mir. Bilo kako bilo, smena neće zaobići ni mnoge trenere u omladinskoj školi. Jer, sezona bez trofeja u svim kategorijama dovoljno govori kako se radilo. Na neki način, to je potvrdio i sam Mrkela, koji je najavio da će podmladiti struku. Već se spominje dolazak Đurovića, Kljajića, Cvetkovića...

Sistematizijom radnih mesta ukinuta je funkcija izvršnog direktora za marketing i organizaciju, koju je samo nekoliko meseci obavljao Zoran Avramović, kao i funkcija sportskog direktora na kojoj je bio Dušan Savić. Otvorilo se novo radno mesto - sportski menadžer, a to će pripasti Stevanu-Diki Stojanoviću, kapitenu slavne generacije iz Barija 1991. godine. Avramović se, kako saznajemo, vratio u marketing Sportskog društva Zvezde, dok je Savić otišao na odmor, a po povratku sa njega verovatno će postati skaut.
Mitar Mrkela je preuzeo dužnost direktora omladinske škole od Gorana Đorovića. Vojislav Lalatović, dugogodišnji sekretar stručnog štaba crveno-belih, takođe je dobio knjižicu, a na njegovo mesto trebalo bi da dođe Goran Negić, koji je radio u Železniku.

Piksijeva sistematizacija nije zaobišla ni navijače - za njih, po svoj prilici, nema mesta u klupskim strukturama koje postavlja Stojković.
I ptice na grani znaju da su se navijači Crvene zvezde prethodnih godina mnogo toga pitali na "Marakani", ali i mešali u rad rukovodstva kluba. Po svemu sudeći, Stojković je odlučio i to da promeni...

- Ne, još se nismo sastajali - odgovorio je Stojković na pitanje Glasa da li se video sa predstavnicima "delija" od kako je postao prvi čovek crveno-belih.

Vredi podsetiti da su navijači, koji se nalaze u Skupštini Zvezde, bili uzdržani prilikom poslednjih izbora za predsednika kluba, na kojima je Piksi odneo pobedu.
G. Božanović
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Dostanić - Hadži 50:50

U trci za trenera Crvene zvezde knjiga je spala na dva slova: Ratko Dostanić i Georgi Hadži jedini su preostali kandidati za tu funkciju. Poznato je da je još ranije otpao holandski stručnjak Rud Gulit (ne zbog cifre, već zbog problema druge vrste), Duško Bajević nije ni u mislima predsednika Zvezde Dragana Stojkovića, dok planovi Bugarina Hrista Stoičkova nisu ni blizu Beograda.

Kako vreme odmiče, Dostanić je sve bliži ostanku na klupi crveno-belih. Aktuelni trener Zvezde nalazi se u maloj prednosti nad rumunskim stručnjakom zato što će, po svemu sudeći, odraditi kompletne pripreme sa ekipom. Mada, na "Marakani" se uveliko šuška da je Piksi već uspostavio kontakt sa Hadžijem i da je dogovor na pomolu. Naime, juče je klupske prostorije crveno-belih posetio bivši direktor stadiona Mile Petrović koji već izvesno vreme radi kao prevodilac rumunskog jezika. Na pitanje jednog administrativca crveno-belih da li će prevoditi pregovore Piksija i Hadžija, Petrović je odgovorio:

- Ma, jok, nema potrebe, tu je Belodedić.
Dakle, postoji mogućnost da će Hadži zaista postati novi trener Zvezde, a pomoćnik bi mu u tom slučaju bio Miodrag Belodedić, jedan od junaka šampionske generacije iz Barija.

Stižu Dramani i Ahmed Isa

Sportski menadžer Stevan Dika Stojanović i novi sekretar stručnog štaba Zvezde Goran Negić putuju danas u Austriju. Stojanović i Negić trebalo bi da spreme sve što je potrebno za dolazak reprezentativaca Gane na "Marakanu". Radi se o desnom beku Aminiju Dramaniju i centralnom defanzivcu Ahmedu Isi, koji će provesti nedelju dana u Bad Tacmansdorfu na probi kod trenera Ratka Dostanića.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
uvek je tako u zvezdi. Prica se o velikim imenima, pojacanjima............. a ono prc.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.