Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Piksi prihvatio predsednički posao u Zvezdi  (Pročitano 22722 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Bolje ovako smireno, nemamo zaista i dalje novca za neku bombu od transfera, a ako se Ganci pokazu prodacemo ih za dobre pare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
A sta je bilo sa trenerima. Krenulo od gulita i bajevica..........na kraju dosta ili neki rumun. Mislim stvarno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pa dobro, nije Hadzi tek neki Rumun, jeste da nije jos uvek neki poseban trener ali open nije ni tamo neki anonimus... Nista gori od Mateusa.

Problem sa trenerom je sto se zakasnilo, ekipa je vec navikla na Dostanu i njegov metod rada, mozda bi idealno bilo menjati trenera na zimu, osim ako rezultati ne budu dobri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Poenta je u tome, sto zadnjih par godina, stalno se prica, kako ce da se dovede taj i taj (Uvek neko poznato ime) bilo igrac ili trener, a na kraju nikad ne ispadne nista. Uvek se napravi galama oko toga, a na kraju 0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Nisu doveli poznatijeg trenera, mada to jos niej definitivno, zato sto su ti treneri zacepili cifru koju mi nemamo. Izmedju ova dva, vec sam rekao, ja bih radje ostavio Dostanica. Covek je vec u klubu, navikao se na igrace, navikli su se oni na njega i na njegov metod treninga. Pritom nema jezicku barijeru, barijeru mentaliteta i tako dalje sto Hadzi ima, a kazem on i ako je bio dobar fudbaler kao trener je bar za sada niko i nista, a dovoditi nekoga da zvezdu vadi iz govana samo zato sto je bio dobar trener je malo suvise naivno. Po toj logici mogao je i Gulit da dodje, on je bio jos veci igrac i to mnogo veci igrac od Hadzija, ali je nula od trenera, tako da je zato i otpao. Takodje to mi se ne svidja sto je Dostanic taj koji bira igrace, dovodi pojacanja, a u pocetku je on imao najmanje sanse da ostane trener. Da je dosao neko drugi, imao bi puno pravo da za lose rezultate okrivi njega jer on nije selektirao tim.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Zvezda mislim da netreba da menja trenera. Ima lepu ekipu i uz Trajkovica koji ce sigurno mnogo napredovati u Zvezdi ona moze mnogo. Dostanica je ok trener i treba mu dati sansu sto kao sto vidimo Piski i radi, tako da je sad sve na njemu. Najjace oruzije Zigic i Pantelic ce 99% ostati i to je veoma bitna stavr za ekipu.

Prvenstvo ce biti zanimljivije nego proslo jer Zvezda se lepo pojacala a Partizan je slabiji nego prosle god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ja se uopste nezalim na Dostanica. Cak sta vise iz predhodnih postova sam navijao da ostane. nervira me to sto stalno prave neke price, polemike oko imena koja dolaze, a ono nista. Mi se svi ko budale nalozimo, ohrabrimo kad ono kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
PA to je zato sto zivimo u "zutoj" zemlji Srbiji, gde neko odvali neku glupost i onda svi to prihvate kao cinjenicu i dalje je razradjuju. Znaci neko je pretpostavljam u potpuno nekom desetom kontekstu pomenuo imena koja su se provlacila za trenera i onda su se svi primili i poceli da licitiraju.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Dostanicev "metod rada" ?! Koji?! Na sta se tu konkretno misli Smiley
2. Mateus (iako i dalje tvrdim da je Partizan u LS odvela sreca a ne on licno) je 3x gori trener od bilo koga od navedenih, racunajuci i Hadji-ja. To je covek koji je uspeo u austriji da sa rapidom iz beca bude 10 od 12 klubova... u zemlju gde rapid moze eventualno da izgubi jednu i po utakmicu godisnje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dragan Stojković, predsednik Zvezde, najzad prelomio što se tiče trenera
Dostanić ostaje, ali šta ću sa Žigićem?
Ako prodamo Žigića, dobićemo malo para. A i ko će nam onda igrati u napadu? Narednog leta mu ističe ugovor i ako ga ne pustimo sada, u junu će otići za džabe

U ovom trenutku strani treneri su mnogo skupi i ta transakcija puno bi koštala klub. Nismo mi pijani milioneri pa da rasipamo novac

Dileme više nema: Ratko Dostanić je odneo pobedu nad protivkandidatima Duškom Bajevićem, Hristom Stoičkovim i Gergijem Hadžijem, tako da nastavlja sa trenerskim poslom u Crvenoj zvezdi!

- Dostanić ostaje na klupi Zvezde. Ima važeći ugovor koji traje još dve godine i očekujemo da će pošteno raditi svoj posao - konačno je prelomio prvi čovek crveno-belih Dragan Stojković.

Potom je Piksi objašnjavao razloge zbog čega se odlučio na ovaj, po mnogima očekivani potez:

- Nisam čovek koji lomi preko kolena, pogotovo kada su u pitanju osetljive stvari poput izbora trenera. Istina je da sam pregovarao sa prijateljima koji su se po medijima spominjali kao potencijalni kandidati za šefa stručnog štaba. Kažem prijatelji, pošto me je Gulit sam zvao da bi mi čestitao na izboru za predsednika Zvezde. U ovom trenutku strani treneri su mnogo skupi i ta transakcija puno bi koštala klub. Nismo pijani milioneri pa da rasipamo novac. Kada bi mi neki strani trener obećao plasman u Liga Kup UEFA i "duplu krunu", nijednog trenutka se ne bih dvoumio. Novac u tom slučaju sigurno ne bi bio problem. Dao bih mu celu "Marakanu".

Dogovor sa "Tojotom" trebalo je da bude okončan do kraja ove nedelje, međutim došlo je do trenutnog zastoja.
- Pregovori teku u dobrom pravcu. Konačan dogovor je prolongiran za iduću ili drugu nedelju.

Piksi otkriva da je za Marka Pantelića stigla ekstraponuda, ne želeći da potvrdi da li je u pitanju nemačka Herta.
- Neko me je savetovao da se rešim Pante. Pobogu, nije mi jasno zbog čega bih se odrekao usluga kapitena i najboljeg strelca lige ukoliko nastavi da rešeta mreže i lepo se ponaša. Videćemo... Nešto drugo što me jako brine. Naime, postoji ponuda i za Žigića, a on ima ugovor sa klubom 50:50, znači pola obeštećenja pripada njemu a pola klubu.

Ako ga prodamo, Zvezdi ide sitna suma. Ko će nam onda igrati u napadu? Narednog leta njemu ističe ugovor. Ako ga ne pustimo sada, u junu će otići za džabe. Situacija nije nimalo laka. Treba biti pametan i doneti pravi potez. Jedino rešenje je da odmah po povratku ekipe sa priprema razgovaram sa njim i ponudim produžetak ugovora - zaključuje Stojković priču o svojim mukama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.