Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:27:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijančenje svaki vikend  (Pročitano 13995 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
pijančenje svaki vikend mu dodje kao neki stil života,nešto što se proto zna kao redovna vikend stavka.
ne znam..  evo poslednji put sam pila prošlog ponedeljka,sasvim neplanirano,i to u kontinuitetu od 6 sati. sve lagano,bez incidenata jer polako pijem,igram,jedem ponešto,pijem vodu.. i za jednu svadbu sam sa sestrom popila flašu vina,niko nije provalio  Smile
 kad izadjem,popijem piće-dva,nikad ne mirujem i nije piće taj pokretač niti nešto što čini da se osjećam bolje,popijem onako,usput.

nikad ništa,pa ni to,nisam uradila na nagovor. niti zapalila cigaretu,niti popila niti bilo šta. nisam taj tip i nekako mi je usadjeno oodavno da takve ljude ne poštujem jer osjećam manjak karaktera,slabost,povodljivost..i takvi se lako srozaju u mojim očima. ako mi se nešto radi-uradiću ga pa da će sve da ode u ... ali je samo bitno da to bude proizvod moje odluke.

ružno mi je kad vidim pijanu curu,baš. obično se usvinji i pravi gluposti. obožvam ljude koji znaju da se ponašaju kad piju i koji prosto imaju neku mjeru .

moja iskustva sa pijanim ljudima i nisu neka,ili  plaču ili ćute ili vrijedjaju,ali svakako  te zabrinu u trenutku i uglavnom nisu prijatno društvo.
iskustvo sa alkoholičarima..  Smile tako su fino s*ebali svoje živote.

vikend pijančenje... dosadi jednom,obije se o glavu jednom... izlaženje vikendom ok,naravno-ali što svaki put da se naroljaš k'o stoka  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
...da odgovorim na pitanje iz prvog posta  Smile

Ne, ne smatram da je normalno da mi decko/muz dolazi pijan kuci svakog vikenda u ma kakvom stanju, ne zanima me da li je on pijan i veseo ili je pijan i neveseo ili je pijan i nosi sa sobom iscupan znak za zabranjeno parkiranje ili je pijan i ja idem po njega u SUP jer je napravio neko sranje.

Primer gde se zajedno opijamo svakog vikenda necu ni da komentarisem.. to mi je the new low.

Biti pijan svakog vikenda je stil zivota. Ja sam imala prilike da gledam kako se takvi stilovi zivota odvijaju i nije mi se ni malo dopalo.

Uostalom, svako ima pravo na svoje misljenje... i bira sebi osobu po svojim merilima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
pijančenje svakog vikenda? odakle lova za tako nešto? volim da pijem u dobrom društvu i dobra pića, i za to treba lova. ne mogu da pijem neke brljotine od kojih mi se mozak raspadne a želudac sprži pola utrobe. moj muž i ja smo kafančili zajedno pa nismo mogli da isfinansiramo izlaske svakog vikenda, a solidne su nam plate bile. sad smo roditelji pa nam to kafančenje baš i ne pada na pamet, imamo bolju zabavu.
ne vidim ništa loše kada se mladi ljudi, bez nekih obaveza, provode svakog vikenda uz pićence. kada tako nastave i kada postanu roditelji i imaju zahtevan  posao, već bih mislila da su neodgovorni. u svakom slučaju , njihov život, njihova stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.121
Iskreno ne volim zestoki alkohol,tako i pivo jednom mjesecno da okusim,ali vino pomijesano sa sokom ili kiselom to redovno.I ne vidim nista lose u tome dok covjek pije u gu... a ne u glavu.Tezu da covjek se olesi ko konj jednom vikendom i pri tome veze nema sta radi ,ne podrzavam,jer bolje da pije svaki dan i pri tome zna sta radi.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
Pijancenje vikendom lose  Smile Ljudi daj ne serite..od vas mozda 2 posto ljudi se ne napija vikednom kad izadje XD

Ako krenes da pijes svaki dan,mozda imas problema sa alkoholom..ali vikednom je to druga prica  Smile
A i realno trebas da znas da pijes.I trebas da znas kad da stanes.
I ako si agresivan kad popijes,onda ne trebas ni da pijes.Znam par njih i nije mi svejedno kad se napiju.
Ali zato znam i neke ljude sa kojima obozavam da se zakovem u kafanu i potrosim sve pare.I to se desava XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
мислим да ћу овако формулисати : свако ко пије алкохол (чак и једну кап) је глупан Smile

линк за објашњење : http://forum.burek.com/allen-carr-lako-je-prestati-pusiti-t364589.html

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Pretjera ga, onako majstorski. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 5
Ja sam zgranut i zaprepascen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija

Smile

Inače, prošle godine sam imao jedan period kad sam se opijao svaki put kad izađem i to najviše zbog muzike u tim lokalima gde izađem. Jednostavno, izdeklarisao sam se i samim tim postao probirljiv. Ne mogu više da izlazim bilo gde, kao kad sam bio mlađi, kad mi je bilo bitno samo da izađem negde gde ima što više riba.

Zove me ortak "aj na žurku", dođem, ono fakin haus. I ti šta ćeš, daj alkohol da to podneseš. Drugi ortak zove "aj na žurku", dođem, ono devedesete i disko sranja. Opet alkohol da se to podnese. Isto i sa šabanerijom... 
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
zašto je poprilično nenormalno da vikendom ode čovek i popije?

pitaj svoju ribu jel joj zanimljivo stajati kraj tebe bilo gdje vikendom i, gledati u tebe dok se opijas.. Smile

s obzirom da danas vazi neko cudno pravilo...da se izlazi samo vikendom... Smile
pa se eto, i parovi vidjaju vikendom... Smile
i mislim da vecini djevojaka nije bas zanimljivo ta dva dana iliti izlaska.. provesti s nekim ko ih provede uz sank... Smile i do 12 i nekako..ali poslije kad se odvali...mislim da joj je tek onda bezveze... Smile
naravno samo u slucaju da i djevojka ne voli da se odvaljuje uz sank... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:27:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.