Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijana žena ubila muža nožem  (Pročitano 1785 puta)
05. Apr 2006, 09:51:44
Moderator
Superstar foruma


Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Krvava drama odigrala se u porodičnoj kući, u naselju Stara Lipovica, kod Ripnja. Dušanka, inače alkoholičar i njen suprug često su se tukli

BEOGRAD - Nedeljko Okuka (76) ubijen je prekjuče oko 13.40 sati na stepeništu svoje kuće, u Ulici partizanska 10, u naselju Stara Lipovica, kod Ripnja. Njega je, prema navodima policije, nožem ubola u leđa i usmrtila na licu mesta supruga Dušanka (70).

- Ovo je strašna tragedija, ali se mogla i očekivati. Stalno su se svađali. Ona je težak alkoholičar, pa se zbog njene naravi čak i rođena deca od nje sklanjaju. Pre desetak godina je smeštena u duševnu bolnicu u Padinskoj skeli, ali Nedeljko nije hteo da je tamo ostavi, pa je vratio kući. Bio je duša od čoveka. Deci je bio i otac i majka - dočekala nas je žena koja se predstavila kao komšinica Duka i zamolila nas da što pre odemo, kako ne bismo uznemirili Dušankinu i Nedeljkovu ćerku Gordanu, inače teškog bolesnika.

Međutim, na izlazu iz dvorišta, čuli smo i malo drugačiju priču. Tamo smo sreli Dušankinog rođenog brata Dragana Pilipovića, čija je kuća tik uz sestrinu. On je potvrdio da se Dušanka svakodnevno opijala i da je svađalica, ali je dodao da ni ubijeni Nedeljko nije bio cvećka.
- Stalno joj je prebacivao zbog vanbračnog sina Tihomira, koji već dugo godina živi u Engleskoj. Svađali su se svakodnevno, a jednom prilikom je Nedeljko dohvatio stolicu i udario Dušanku u glavu. I moju suprugu je gađao kamenom i polomio joj ručni sat - ispričao je Dragan.

Naš sagovornik kaže da se nije slagao sa sestrom i zetom i da se dugo nisu posećivali, iako njihove kuće deli samo ograda. Takođe, rekao je da se kobnog dana u susednoj kući ništa neobično nije dešavalo, niti se čula već uobičajena svađa supružnika. Dragan i njegova supruga su za tragediju čuli tek kada je policija došla na uviđaj.

Saznali smo da su Dušanka i Nedeljko u braku od 1958. godine i da su pored ćerke Gordane izrodili i sina Milana. On radi u Beogradu, a živi u roditeljskoj kući. Gordana je donedavno bila podstanar, ali se pre dvadesetak dana doselila kod roditelja. Na dan ubistva, ni ona ni Milan nisu bili u kući, pa se još ne zna šta se tačno dešavalo i šta je razlog ovog porodičnog krvoprolića.


Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma


Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Pijana baba ubila dedu!
Dušanka Okuka (70) posle žučne svađe u porodičnoj kući mučki usmrtila supruga Nedeljka (76) zarivši mu nož u leđa


BEOGRAD - Dušanka Okuka (70) iz Barajeva usmrtila je svog supruga Nedeljka (76) u njihovoj porodičnoj kući u naselju Stara Lipovica zarivši mu kuhinjski nož u leđa! Posle svađe supružnika, koji su u braku bili 48 godina, Dušanka je dohvatila sečivo i samo jednim ubodom mučki presudila nesrećnom Nedeljku. Starica je ubrzo uhapšena, a testom krvi utvrđeno je da je zločin izvršila mortus pijana.
   

Ona će danas, uz krivičnu prijavu za ubistvo, biti privedena dežurnom istražnom sudiji. Ova porodična tragedija odigrala se pre dva dana, u 13.40 časova, na stepenicama njihove kuće u Partizanskoj broj 10 u Barajevu. Nedeljko je iskrvario na licu mesta i preminuo pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Komšije porodice Okuka kažu da se Dušanka i Nedeljko godinama nisu trpeli i da su se non-stop svađali i tukli. Niko od njih nije bio očevidac ovog zločina, niti je primetio da se nešto dešava u njihovoj kući sve dok nije stigla policija.

- Ceo dan sam radila po kući i u dvorištu, ali nisam ništa primetila. Tek u jednom trenutku sa terase sam videla policijska kola. Međutim, nisam se nešto uzrujala jer su oni i ranije dolazili zbog svađe između Dušanke i Nedeljka. Tek kasnije sam čula šta se zapravo dogodilo - priča jedna od njihovih prvih komšinica.

Ona navodi da ne zna zbog čega su se Nedeljko i Dušanka posvađali kobnog dana, ali da je tuča između njih dvoje bila "svakodnevna pojava".
- Dušanka je alkoholičar i non-stop je pravila probleme. Čak je pre desetak godina bila na lečenju u Padinskoj skeli, ali ju je Nedeljko izvukao i vratio kući. On je bio mnogo dobar i miran čovek. Strašno je ovo što mu se dogodilo - kaže ona.

Komšije dodaju da su njihove svađe bile žestoke.
- Nedeljko je muškarac, pa je bio i jači i verovatno bi je ponekad i udario. Jednom sam u prolazu čuo Dušanku kako mu govori: "Ubiću te ako me još jednom udariš!" Sećam se i da je pre dve godine Nedeljko nju udario stolicom. Stalno su se tukli. Ona je pila i bila arogantna, a on joj je prebacivao zbog sina kojeg je imala sa prvim mužem. Svi smo znali da se ne podnose, ali, ipak, niko nije slutio da će doći do krvoprolića - dodaju komšije.

Dušanka i Nedeljko bili su skoro pola veka u braku. Imaju sina Milana i ćerku Gordanu, dok iz braka s prvim mužem Dušanka ima i sina Tihomira.



Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu


主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Porodcine tragedije, stari ljudi -- nije neka tema u zemlji gde zene ostavljaju bebe na smetlistu i u buretu, vojnici na odsustvu se vesaju a kad pobegnu iz kasarne oni ginu na ulici itd....

Medjutim zanimljiv je jezik koji novinari koriste.

Matora alkoholicarka je muza, naime, ubila "mučki", nije se rvala s njim pa da ga ubije s lica.

Valjda zato sto je on bio "duša od čoveka", ali ipak "muškarac, pa je bio i jači i verovatno bi je ponekad i udario"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.