Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PIJANA SUZAVCEM NAPALA POLICIJU "Savetnica" ostaje bez diplomatskog pasoša  (Pročitano 18392 puta)
27. Jun 2015, 09:26:20
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
PIJANA SUZAVCEM NAPALA POLICIJU "Savetnica" ostaje bez diplomatskog pasoša

Protiv Dušice Jevđenović (24) podneta je krivična prijava jer je pijana suzavcem napala policajca koji je hapsio njenog brata Ivana (22).

Bahato: Dušica Jevđenović

Policiji je zapretila diplomatskim pasošem. Posebno je bila agresivna u pretnjama „da ne znaju s kim se kače jer je ona savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova”. Taj detalj u Ministarstvu spoljnih poslova demantuju.

Mrkić nedostupan

- Njen pasoš ćemo proglasiti nevažećim u “Službenom glasniku”. Ministar Ivica Dačić joj nije dodelio tu putnu ispravu - tvrde u MSP, ali ne žele da kažu ko je 24-godišnjoj devojci i zbog kojih zasluga dodelio diplomatski pasoš. “Blic” je pokušao juče da dođe i do Dačićevog prethodnika Ivana Mrkića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Napad: „Mercedes“ kod kojeg je savladan Ivan Jevđenović

Suzavac u oči

Incident se odigrao u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, u četvrtak, oko tri sata ujutru kada je policiji prijavljeno da neko obija “mercedes”. Patrola je došla i videla mladića kako se tetura oko automobila i odmah su zahtevali da im pokaže ruke. On je međutim iz pojasa izvukao pištolj i uperio ga policajcu u lice. Policajac je reagovao, mladiću oduzeo gasni pištolj i stavio mu lisice.

Koji tren kasnije pojavila se Dušica Jevđenović. “Dobro veče, to je moj brat”, rekla je i izvadila suzavac i isprskala policajca po licu! Policajac je pao, a ona je isprskala još dvojicu policajaca. Ubrzo je stigla patrola Interventne jedinice. Dušica je psovala policajce i govorila im da ne mogu tako sa njom, da je savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova i da ima diplomatski pasoš - kažu u MUP-u i dodaju da je utvrđeno da je Ivan pijan pokušavao da uđe u “mercedes” svoje sestre.

Krivična prijava

Brat i sestra Jevđenović su odvedeni u stanicu policije Novi Beograd i odmah je o incidentu obavešten i dežurni tužilac u Trećem osnovnom sudu, koji je naredio privođenje brata i sestre koji su osumnjičeni za napad i ometanje službenih lica. Utvrđeno je da su u momentu incidenta bili pijani, da su imali više od promila alkohola u krvi. Krivična prijava protiv njih ići će redovnim putem, a u međuvremenu će se ustanoviti za koje krivično delo će Ivan Jevđenović biti osumnjičen jer poseduje gasni pištolj.
Pritvor im nije određen jer, kako saznajemo, nisu ranije osuđivani i imaju uredno prijavljeni boravak u Beogradu. 

Opuštanje: Dušica redovno posećuje streljanu

Komšije: Rus sve platio

Komšije na Bežanijskoj kosi kažu da Dušica sa majkom i bratom tu živi tri meseca.
- Bivši vlasnici su nestali bez pozdrava. Sadašnje stanare ne znam previše dobro jer tu žive kratko - kaže stanar zgrade. Komšije tvrde i da je Dušica bila udata za jednog Rusa, a kako su čuli, upravo joj je bivši muž obezbedio diplomatski pasoš, a i sve ostalo.

Preuzeto sa ...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 09:27:08 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
to je ono sto ja stalno pricam..
da i za jbn biber i shoiker..treba prvo uraditi procjenu i psihicke i fizicke sposobnosti ..
za odobreno posjedovanje i upotrebu u vidu samoodbrane...

nisu precizirali dal se tacno radi o suzavcu..ili je uopsten naziv suzavac..a da je u sustini bio biber...
ako je suzavac..on je gadan u vraziju mater...i moze i vid trajno da osteti.. kao i disajne organe...
i sluzokozu grla i jednaka...

i ovakve stvari kad se dese ....posebno policajcima..jako sam ljut... Smile

balavurdija jbn...misle da je citav svijet njihov...i da mogu da rade sta hoce...
pod hitno policiji i svim bezbjedonosnim agancija duplo visa ovlastenja treba dozvoliti...

kreten jedan..pijani..potegao je gasni pistolj..na naoruzane policajce...
sta da su ga upucali...picka li mu materina..
zbog budale pijane... necija djeca treba da ostanu gladna...
samo se nadam da su ga propisno prebili... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
u sad-u bi vec mirisali cvece odozdo oboje,a posle bi se utvrdjivalo verodostojnost pasosa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Лик је пијан потегао гасни пиштољ на мурију ... што је прилично верна копија и да је то урадио у Америци избушили би га као сито... а риба прска пандуре сузавцем..

а на крају...

Citat
Pritvor im nije određen jer, kako saznajemo, nisu ranije osuđivani i imaju uredno prijavljeni boravak u Beogradu.  

изгледа се за напад на службено лице репликом пиштоља и сузавцем притвор се одређује само осуђиваним криминалцима без пребивалишта...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ma jasno je odmah..(ako uzmes u obzir toliku bahatost i slobodu ponasanja ..kod ovih balavaca)  da je neko urgirao...za njih...

srecom pa nismo kao amerikanci..i imamo psihicki stabilne i dobro obucene policajce... Smile

koliko god da sam ljut..ipak ne bih volio..da su ovog pijanog malog olosa upucali...
i zbog njega ali i zbog policajca koji bi ga eventualno upucao.

jer to bi bio doslovno receno linc policajca.. Smile
mediji bi ga razapeli..ma javnost citava...
i na kraju bi ispalo da je pijani policajac upucao primjernog gradjanina mladje dobi i podmetnbuo mu gasni pistolj...i trazili bi smjenu ministra mup-a ..direktora policije...i naravno komandanta zandarmerije...
i vlade... i predsjednika svemira... Smile kamare opzicionara bi bilo na ulici...i pravili bi sranja... Smile Smile

dobro je sto se sve obvako zavrsilo... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Mene cudi da i ovde nije dobila vise jer nema nista sto pajkani vole vise od "Jel znas bre ti ko sam ja" price i napada nanjih da ti malo priurede bubrege. Doduse pretpostavljam da je pol imao udela i to sto nisu zeleli da osvanu u novinama sa naslovom "Policajci mlatili devojku" i slicno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
LG G3
Ah kad si buržuj sve se može.

Posedovanje i nošenje gasnog oružija je krivično delo.

Napad na službeno lice,pa još sa oružijem.

Onda ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti,pa uz to jedan policajac onesposobljen.

Da sam ja to uradio prebrojali bi mi sve kosti  Smile Od dežurnog spektora do čistačice,bio bih osuđen za terorizam i za rušenje Vučića.

Ovako nedojebana kurva mahnula diplomatskim i ćao zdravo vidimo se u redovnom postupku  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
de je sas mnistar da se slika  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 10:49:35 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Diplomatski pasos Srbije u Srbiji moze sebi komotno da nabije u dupe...

Cak i kad je nahvataju u inostranstvu, ako se dobro secam, ne moze da odgvara pred stranim sudom, ali moze pred nasim...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Hoću da budem Ivica kad porastem,hoću da budem član SPS najbolje partije na planeti... Smile ...a što je najbolje čovek ovo pročita i u fazonu je what else is new Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.