Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PIJANA SUZAVCEM NAPALA POLICIJU "Savetnica" ostaje bez diplomatskog pasoša  (Pročitano 18394 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Citat
sto  je dekan

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
imam tu neke drugare starije od mene magistri ,doktori nauka,profesori na fakultetu,picku nisu videli,jedino jedan sto  je dekan se omrsi tu i tamo

Smile Smile Smile

Никад Тесла од тог декана... ц ц ц ...

Citat
nije ni tebi lako..pa opet ziviis...

Да је змај бити лако, тад би змај био свако...  Smile

Него добри мој бошњо, само ти пиши, на што више тема... греота да људи остану ускраћени за твоје мудрости попут ових на овој теми. Греота ускратити људима прилику да се смеју или да се крсте уз кадар невера. Само пиши...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Citat
jedino jedan sto je dekan se omrsi tu i tamo

Pa ne bi bio dekan da ne zna da zavrsi poso.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2015, 15:03:15 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Tek videh mladoženju...kakva teleća glava krvtijebem Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Sony xperia
Politička starleta se vratila u Beograd sa Karićem

Savetnica u Vladi Srbije Dušica Jevđenović vratila se juče iz Moskve. Jevđenovićeva je postala poznata široj javosti kada je suzavcem napala policiju i mahala diplomatskim pasošem. Kasnije se saznalo da je štiti političar sa kojim je bila u vezi. Da bi se sklonila od novinara, jevđenovićeva je u poslednje vreme često putovala, naravno o trošku upravo tog političara.

Dušica Jevđenović sa Dragomirom karićem

Ova politička satrleta juče se vratila iz iz glavnog grada Rusije gde je boravila u najskupljim hotelima. U avionu je srela Dragomira Karića, pa je iskoristila priliku da se forografiše s njim. Fotografiju je okačila na društvene mreže uz komentar:

- Eto da ne bude da nisam dobra sa Karićima.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Да је змај бити лако, тад би змај био свако... 

Него добри мој бошњо, само ти пиши, на што више тема... греота да људи остану ускраћени за твоје мудрости попут ових на овој теми. Греота ускратити људима прилику да се смеју или да се крсте уз кадар невера. Само пиши...

Smile

ja danas ako izmamim jednoj osobi ovdje osmjeh....a znam da mnoge  zabavim sviojim budalestinama...meni je forumski dan uspio... Smile

a to sto ti pricas...o tom nekom kao podsmejavanju... Smile stipu to kraju...nisam ja od juce ovdje
ja sam ovdje 5 godina...mal te ne svaki dan... i znam ja ovdje sve...  Smile
a znam i sebe veoma dobro..i znam i kad koga i gdje podjebem i navucem ko sirovinu...i tako to... Smile

kompleksi su cudo....stari moj  Smile

Smile

« Poslednja izmena: 05. Avg 2015, 08:57:36 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Politička starleta

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Au kakva je...da ne zaspis s njom...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Dušica Jevđenović dobila uslovnu za napad na policajca

Dušica Jevđenović (26), o kojoj su mediji pisali kao o "državnoj starleti", nagodila se sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Ona je prihvatila uslovnu kaznu od godinu i 10 meseci zatvora, s rokom provere od pet godina, priznala da je u junu 2015. godine napala policajca.

Prema sporazumu o priznanju krivice, koji je usvojio i sud, Jevđenovićeva je osuđena na uslovnu kaznu za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, precizirao je portparol Tećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković u izjavi za Tanjug.

Jevđenovićeva je okrivljena jer je prošle godine ispred svoje zgrade na Bežanijskoj kosi suzavcem poprskala dvojicu policajaca, koji su pokušali da legitimišu njenog brata Ivana.

Ona je tada, kako su pisali mediji, policiji pretila i otkazom i mahala diplomatskim pasošem, dok je njen brat policiji pretio gasnim pištoljem.

Mediji su pisali da je Dušica Jevđenović ranije bila savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova.

Kazna od godinu dana i 10 meseci zatvora se neće izvršiti ukoliko u periodu od pet godina ne učini novo krivično delo, napomenuo je Marković.

Sporazum o priznanju krivice za isto delo sa tužilaštvom je zaključio i Dušicin brat, Ivan Jevđenović.

Njemu je prema sporazumu izrečena uslovna kazna zatvora od godinu i po dana zatvora, koja se neće izvšiti ako u periodu od četiri godine ne učini novo krivično delo, naveo je prvi zamenik tužioca i portparol tužilaštva.

Inače oboje su do sada neosuđivani.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
SLUPALA TRI AUTOMOBILA, PA OTVORILA PIVO I SAČEKALA POLICIJU Državna starleta prolaznicima bahato dobacila: "Ja to plaćam"
Miroslava Brkic 03.09.2019. 22:20
Komentara: 3

Dušica Jevđenović Zarubica (28), nekadašnja službenica Ministarstva spoljnih poslova, poznata kao državna starleta, nastavila je da pije i nakon što je u četvrtak uveče izazvala udes sa 1,95 promila alkohola u krvi. Pošto je "mercedesom" slupala tri automobila, ona je sela na suvozačevo mesto i pila pivo čekajući policiju.

Jevđenović Zarubica privedena je u četvrtak oko 18.30 sati nakon što je pijana izgubila kontrolu nad "mercedesom" i udarila u tri parkirana automobila u Bulevaru Zorana Đinđića, kod broja 112, Prema rečima našeg izvora, ona je oštetila "reno lagunu", "tojotu jaris" i "tiguan". Tek kada je udarila i treći automobil, njen "mercedes" je stao, jer mu je skroz uništen prednji desni točak, pa nije ni mogao da krene dalje. Ona je tada izašla iz automobila, a po njenom držanju je odmah bilo jasno da nije baš najtreznija.

Kako saznaje "Blic", Dušica je, po svemu sudeći nimalo potresena činjenicom da je oštetila tri vozila, sela na suvozačevo mesto svog automobila, dok je muškarac koji je bio s njom u mercedesu takođe izašao iz vozila. Njih dvoje su, prema rečima našeg izvora, iz svog vozila izvadili alkohol i nastavili da piju, čekajući policiju.

- Ona je pila pivo na suvozačevom sedištu, a njen drug pio je pelinkovac na haubi. Ona je bila vidno pijana i smejala se sve vreme - kaže naš izvor.

Na mestu udesa se odmah skupilo dosta ljudi, a jedna devojka je Dušici prebacila zbog bahatog ponašanja posle izazvanog sudara.

- Kada je ta devojka Dušici skrenula pažnju na činjenicu da je slupala tri automobila, ona je samo mrtva hladna, bez imalo stida rekla "ali ja to plaćam" - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Kako je ranije rečeno "Blicu", kada je policijska patrola došla na lice mesta, Dušici je urađen alko-test, koji je pokazao da u krvi ima čak 1,95 promila alkohola, što se tretira kao teško pijanstvo. Ona je odvedena na trežnjenje u policijsku stanicu Savski venac, gde je bia više od 13 sati, nakon čega je puštena.

Kako je ispričao naš izvor, Jevđenović Zarubica nije se opirala policajcima prilikom privođenja, a i na trežnjenju se ponašala korektno. Za razliku od nekih ranijih susreta sa predstavnicima organa reda, ovog puta se nije ponašala obesno.

Kazna 120.000 dinara ili zatvor

Zbog vožnje u stanju okarakterisanom kao veoma teška alkoholisanost, prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, Dušici preti novčana kazna u iznosu od 100.000 do 120.000 dinara ili kazna zatvora od najmanje 15 dana, oduzimanje 16 kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje osam meseci. Osim što će verovatno uplatili iznos u republički budžet, Dušica Jevđenović Zarubica će morati da isplati odštetu i vlasnicima tri oštećena automobila - a ta suma će sigurno biti nekoliko hiljada evra.

Ko je Dušica Jevđenović?

Dušica Jevđenović je javnosti u Srbiji postala poznata po susretu sa policajcima 25. juna 2015. godine kada im je pretila i jednom čak prsnula suzavac u lice. Tada se pozivala na diplomatski pasoš, zbog čega je i dobila titulu državne starlete. Dušica je udata za Milivoja Zarubicu, zvanog Puja, "balkanskog kraljem trgovine ljudima", sa kojim ima dete. Pre samo nekoliko meseci, "državna starleta" je ponovo bila u žiži javnosti nakon što su pojedini mediji objavili njenu priču da mužu oprašta što ju je fizički maltretirao. Nju je navodno suprug davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.341 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.