Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 322475 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Moguce da moze,a oni tim ubijenim telefonima brisu nekompletan softver onim erase fajlom koji si pominjao,i ja sam cak nasao takav fajl za sve BB5 Nokie (jedan fajl) nego me je iznenadilo sto je velik svega nekoliko kb pa ne znam da li vredi ali neki su mu zahvaljivali za fajl (nasao sam ga na forumu naravno) pa mozda i to moze da pomogne,samo se ja ne bih igrao na vasem mestu sa downgrade-om,sacekajte 6 meseci da izadje noviji firmware!  Smile
P.S.Jel ima neko od onih koji su ubili telefonce da probaju onu opciju dead phone flashing u onom najnovijem Phoenix-u po ovom tutorialu koji sam nasao,da vidimo dal je stvarno moguce,jer opet na tom forumu ima i pohvala i tvrdnji da ne radi sa njihovim telefonom (izgleda da zasad ne radi na N70,N91 a mozda i na jos nekim) pa da vidimo jel moze ili ne,mozda je ovo sad samo za 3rd edition Symbian smartonove!?
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 09:27:00 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Moguce da moze,a oni tim ubijenim telefonima brisu nekompletan softver onim erase fajlom koji si pominjao,i ja sam cak nasao takav fajl za sve BB5 Nokie (jedan fajl) nego me je iznenadilo sto je velik svega nekoliko kb pa ne znam da li vredi ali neki su mu zahvaljivali za fajl (nasao sam ga na forumu naravno) pa mozda i to moze da pomogne,samo se ja ne bih igrao na vasem mestu sa downgrade-om,sacekajte 6 meseci da izadje noviji firmware!  Smile
P.S.Jel ima neko od onih koji su ubili telefonce da probaju onu opciju dead phone flashing u onom najnovijem Phoenix-u po ovom tutorialu koji sam nasao,da vidimo dal je stvarno moguce,jer opet na tom forumu ima i pohvala i tvrdnji da ne radi sa njihovim telefonom (izgleda da zasad ne radi na N70,N91 a mozda i na jos nekim) pa da vidimo jel moze ili ne,mozda je ovo sad samo za 3rd edition Symbian smartonove!?
Pozdrav Smile

postavi taj fajl za brisenje mozda cu ja da isprobam ili neko drugi postavi da i mi ovde imamo

kad izage za 6 meseci neki novi  firmware ko zna sta se da urade sa njima tada mozda nece da rade neke druge aplikacije ,,a mozda cemo da promenimo N70 za neki drugi telefonom
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 11:41:30 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
konačno je rešen problem sa funkcijom "restart phone" , znači ko je flošovao n70 sa najnovijim firmverom treba da instalira "MobiFun.Soft.Smart.Settings.v1.14.S60" i funkcija restart ponovo radi  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 19:07:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
konačno je rešen problem sa funkcijom "restart phone" , znači ko je flošovao n70 sa najnovijim firmverom treba da instalira "MobiFun.Soft.Smart.Settings.v1.14.S60" i funkcija restart ponovo radi  Smile

Ikod Mene Radi Fantasticno  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 19:07:46 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Evo i kod mene s tom verzijom Smart Settingsa radi restart...ali sad imam problem to sto mi je stalno nemacki jezik u telefonu...na koji god da prebacim...neceeeeee...a koristim 065 karticu i tu je nemacki defaultni jezik...verujem da je zato nemacki ostao zakucan, ali kako je kod vas ostalih...da li mozete da prebacite telefon na neki drugi jezik???
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kod mene sve je ok mogu da promenim bilo koi jezik u telefonu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ma evo...i kod mog ortaka sve super radi...ocito se kod mene nesto zeznulo...sad moram da formatiram telefon...bas bezveze... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
nemoj formatirati Izasao jos jedan od Binpida Supported Languages: English, German
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ma nije mi pomogla ni uninstalacija Smart settingsa...ni ubacivanje kartice 063 na kojoj je defaultni jezok engleski...tada mi stoji samo engleski i nema sanse da se prebaci na neki drugi jezik...Zato sam preko fona uradila Restore original settings i sad se sve vratilo na normalu...cak sam i ponovo instalirala taj kobni Smart settings 1.14 i sad nemam problema...Sve radi super...Ko zna sta se to desilo prilikom prvog restarta... Smile Smile...Ali sad je sve ok... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Kod mene ne radi reset iz FExplorera! Isto kao i prije. Samo se zaglupi  Smile Smile

Ipak radi!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ipak ne radi iz FExplorera! Smile Al' nema veze moze iz Smart_Settings-a.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 09:08:48 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.