Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 323860 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Evo da ne pravim ogroman post preko cele strane,da vam postavim ovde change log softvera za N70:

Firmware changes from 5.0616.2.0.3 to 5.0638.3.0.1 (SB-073/13.10.06)

New features
* Support for the AD-41 has been added in 5.0638.3.0.1. AD-41 provides remote control for Music Player and Radio functions. Note: the functionality of AD-41 with N70 is not identical to that of other products as the Music Player is different. (e.g. N73).
* In the Music Player main menu, the stop, next/ffwd, back/rwd keys have no response when a track is playing.
* In the Music Player sub menus, the play, stop, next/ffwd, back/rwd and volume keys have no response while a track is playing.
* In the Active Standby UI (i.e. when music is playing in the background), the volume control graphic is not updated when track volume changes are made using the AD-41 volume keys.
* AD-41 also has an integrated mic and provides call handling controls; accept incoming call, end call, voice dialling using SIND feature and in call volume control.
* New themes have been introduced with a new default theme for the Music Edition.
* In the Music Edition, the Music Access Key replaces the Multimedia Key (sometime called the operator key). This is not user configurable and locked to always give instant access to the Music Player application with a short press. A long press gives instant access to the Visual Radio application.

Improvements
* Week 19 of the Access Point Configurator (APC) is included in this build
* Bluetooth connectivity: N616 carkit IOP improvements.

Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
I to je to??? Smile...Kakva ogromna greska je upgrade na ovaj firmware...Jedina promena, (i to mnogo losa promena) koja za mene ima vaznost jeste to sa restartom, a eto ovde se i ne spominje... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
i meni mnogo je znacelo Restart kako su mogli to da izbace neverovatno ,,, Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
E...Ajmo sad svi da bacimo po jedan mail protesta, na Nokia official mail, zbog tog propusta u firmware-u...Smile Smile Smile...Mozda ih nateramo da sto pre izbace novu verziju sa popravljenom opcijom za restart...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

A vi kako 'te? ;)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Beograd, Banjaja
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N70
Uh, ove izmene su vrlo traljave i nepotpune. Kao, ubačena je podrška a ne radi 90% stvari, bezveze. Valjda će u narednoj verziji kompletirati to što fali. A ova glupost sa restartom verovatno nije namerno urađena. Telefon se regularno sam restartuje prilikom promene jezika ili promene network moda.

BTW, instalirao sam Phoenix v2006.34.2.156 sa dva patch-a i radi bez ikakvih problema posle gomile restartovanja kompa.
Interesantno je da na novom laptopu nisam mogao da flešujem mob. Softver se instalirao bez problema, sve je to radilo kako treba ali mi je prijavljivao timeout na 5% procesa, mob je ostajao isključen a trebalo je da uđe u fleš mod. Sve to isto na starom P3@500 radi kao sat. Smile

NinaNina, mislim da bi naš Smile vapaj Smile ostao samo odjek u tami...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 15:39:18 od Miskoni »
IP sačuvana
social share
I sense a disturbance in force...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
E...Ajmo sad svi da bacimo po jedan mail protesta, na Nokia official mail, zbog tog propusta u firmware-u...Smile Smile Smile...Mozda ih nateramo da sto pre izbace novu verziju sa popravljenom opcijom za restart...  Smile Smile Smile

Slazem se ajmo svi mozda ce da poprave gresku a mozda i nisu znali za to
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Govorio vam ja da zadržite najbolji i najbrži firmware, ali vi baš kao po onoj narodnoj: radoznalost je ubila cica macu ....... Smile
Što se neko ne raspita u nekom obližnjem servisu jer može preko nekog BOX-a da se vrati telefon na stariju verziju?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Koliko ja znam ni preko BOX-a nema povratka na stariju verziju firmware-a... Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Koliko ja znam ni preko BOX-a nema povratka na stariju verziju firmware-a... Smiley 1 Smile Smile
Nešto sam se pitao, šta se dešava sa ovim telefonima koji puknu pri flešovanju medodom sa ovih strana i onda ih likovi odnesu u servis na oživljavanje?!?
Odakle oni u servisu znaju koja je zadnja verzija firmvera bila u telefonima i koju to verziju ubacuju za oživljavanje(možda ubace i stariju nego što je bila)?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
nisam se raspitao dali moze da se vrati nazat ali po nekoj moj logici mislim da moze sa Box jer sa Box  Brize sve Pa onda ponovo Instalira ,,imam kod mene jedan servis i Flesuje za 5e ali  dobar mi je telefon do sada pa zato ga ne nosim da Flesujem za da vratim onaj stari Ali neznam kako su mogli takvu katastrofu da urade da im Restart ne radi ,,aj razumem a i se nadam da u buduce sledece  firmware oni ce da Izraguju da ne rade neke krakovane Programcici da bi stiteli trzistu ,,,,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.