Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 323723 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
samo da dodam da nemam srpski, ali kome jos to treba vazno je da radi
Koje si to jezike onda dobio?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Automatic
English
Deutsch
Rusiki (samo sto pise na ruskom...)
Eesti
LatviesuLietuuiu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
nije moguce
Flesuj ga jos jednom i postavi onaj drugi mozda ces imati

slobodno jos jednom Flesal jasam to radio,, Balkans / Ivory Pearl & Aubergine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ok, kasnije cu nemam sad vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ma nemoguce bre!!Koji god Balkans paket da odaberes,moras da dobijes Srpski,a Balkans nema Ruski i slicne,nisi dobro odabrao!!
Cigla_tel. Postavio sam jos sinoc taj link,ima 19 .rar delova pa je miliiiiiiina za one ne dial-up konekciji,mogu da skidaju bez bojazni da ce puci veza ili da ce morati da mole boga da se ne zaglupi download,posebno ako nemaju neki download menadzer (Fresh download je keva,a dzabe)!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Pozdrav svima evo i mojih iskustva,flesovao sam telefon ali preko oficijalnog nokijinog sajta i da dodam da mi je isto kao i aci zadrzao jezicki paket koji sam imao (srpski) a nije mi vratio brendirani(skandinavski) koji sam imao od tdc tj debitela.Kad se setim prilikom prvog flesovanja da me je upozorio kad sam ubacivao srpski da je to drugi jezicki paket kao i svima koji ste debrendovali telefone,verovatno sad cita postojece stanje jezika kao default.Toliko od mene.Sad ubrzanja je bilo dok nisam sa restore vratio sve aplikacije koje sam imao a prosloj verziji firmwera,tako da sad kad sam vratio aplikacije radi isto kao i sa proslom verzijom.Restart jedino radi automatski kada zamenis jezik inace iz drugih aplikacija se samo zabaguje kao i svima ostalima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ne vredi,proverio sam onaj folder gde se skida firmware,i skida mi .V01 jezicki fajl,sto znaci da bih ipak izgubio Srpski,moracu da ga sredim preko Phoenix-a,ako vredi update-ovanja (i rizika)!?
Ako niste znali,moze se prekinuti update dok traje download (ako vidite da skida neki drugi .Vxx jezicki fajl,umesto .V07 koji ima Srpski) a to mozete proveriti lako u folderu C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\Service Modules\ServiceModule_00001\Products\ gde se skida .CO flash file i .Vxx PPM language file pa ako se ne slazu sa onim sto vama treba... udrite Cancel kao i ja,i posle desetak sekundi ce izaci poruka da je download firmware-a prekinut i dati vam opciju"Exit"i to je to!
Ne bih vam preporucio da menjate na silu jezicki fajl u folderu u kom se skida firmware,da umesto onog koji se skida ubacite drugi,jer skoro sigurno ce te ubiti telefon jer nije ista velicina fajla (kod aco_kuna se vidi da je update veci od 42MB,kod mene je bio manji od 42MB jer je imao drugaciji jezicki fajl od njegovog) a i naziv fajla je drugaciji pa i ako preimenujete fajl i zamenite ga dovoljno brzo nakon sto download zavrsi a update pocne,opet moze doci do toga da se nesto ne uspe,pa ubijete telefon i onda je bolje rizikovati sa Phoenix-om!
A verujem da pomocu njega mozete promeniti i Product code da vam ubuduce skida samo Srpski jezicki fajl a mislim da je to moguce upotrebom EURO paketa,pa da u CODE odaberete Serbia i onda bi trebalo da vam to promeni trajno Product code,ali to je samo moje misljenje!!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2006, 19:46:46 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ma nemoguce bre!!Koji god Balkans paket da odaberes,moras da dobijes Srpski,a Balkans nema Ruski i slicne,nisi dobro odabrao!!

Pa normalno da nije dobro odabrao. Odabrao je "0524006: Baltian / Stainless Silver & Black" - pogledajte lepše screen koji je postavio o uspešnom flešovanjU! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
Procitao sam vecinu tekstova o flesovanju na ovom forumu, ali toliko toga ima da mi se cini da sto vise citam, sve sam zbunjeniji.
Dakle, kolega mi nudi nokiu 6630, skinuta sa vodafona. U cemu ce taj telefon da bude uskracen kad ga flesujem i kad mu ubacim ovaj najnoviji software? Ili ce sve ok da radi kao da sam uzeo original iz prodavnice koji nije skidan ni sa jedne mreze.
Izvinjavam se unapred, ali molio bih samo kratki odgovor na ovo pitanje. Hvala.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
Procitao sam vecinu tekstova o flesovanju na ovom forumu, ali toliko toga ima da mi se cini da sto vise citam, sve sam zbunjeniji.
Dakle, kolega mi nudi nokiu 6630, skinuta sa vodafona. U cemu ce taj telefon da bude uskracen kad ga flesujem i kad mu ubacim ovaj najnoviji software? Ili ce sve ok da radi kao da sam uzeo original iz prodavnice koji nije skidan ni sa jedne mreze.
Izvinjavam se unapred, ali molio bih samo kratki odgovor na ovo pitanje. Hvala.
trebalo bi da radi ok. samo ti flešuj i uživaj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.