Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 325785 puta)
Clan u razvoju

Take up the sword of justice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3230
Heh nisam vidio,desava se :-) Hvala u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
Vlatko Stefanovski-Jovano jovanke

intro: E, A, E
tema: E, Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
         Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
da da stare imaju opcije da flesuju mrtve telefone mislim na serias 60   Smile
Na zalost - flesovanje murtvih telefona radi (za sada) samo za S40 platformu..... Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
 Smile Ne mogu da nadjem,  Smile a zakleo bih se da sam video ovde da je neko imao problem da digne SW verziju za N70 sa 3 na 5 i da su bile neke sugestije (cini mi se da je bilo da mora prvo na 4 pa na 5). Smile

Ako nije problem - bicu zahvalan  Smile ako neko odvoji vreme da malo napise o problemu i resenju (procedure, fajlovi, moguci zjabi...) ili da mi samo da link na deo diskusije, koji je o tome. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELP! SP Unlock za NOKIA-u 6280.
Telefon je sa italijanske mreze Pianeta 3, frimware RM-78 v.03.40 20.12.2005.god.
Pokušao sam sa phonex-om 2006 (imam instaliran Diego v3.06, Nokia_Connectivity_Cable_Drive r_6_80_5_1_eng_uk),  i pokušao sam da flešujem frimware bez SIM kartice u telefonu (sa SIM karticom nemože jer je SP lock) ali negde na 53% zaustavi se telefon kao da se resetuje prijavljuje opet USB konekciju bez sim kartice.
1. Da li se posle flešovanja skida SP lock ili ne
2. Kako da se dodje do Dejana Kaljevića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70

1. Da li se posle flešovanja skida SP lock ili ne
2. Kako da se dodje do Dejana Kaljevića.

1. - NE
2. - TO bi MNOGI voleli da znaju  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Xepmec,to je neko zesce lupio,pa ja sam skocio sa v2... na v 5... i sa 6680 i sa N70 i nijednoj nista nije falilo!!Flesovanjem se pise novi softver,taj softver koji je vec unutra radi i takodje je Nokijino delo kao i novi softver,pa ne vidim razloga za nekompatibilnost cak ni u teoriji,a u praksi sam se vec 3 puta uverio (1x6680 i 2xN70)!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Xepmec,to je neko zesce lupio,pa ja sam skocio sa v2... na v 5... i sa 6680 i sa N70 i nijednoj nista nije falilo!!Flesovanjem se pise novi softver,taj softver koji je vec unutra radi i takodje je Nokijino delo kao i novi softver,pa ne vidim razloga za nekompatibilnost cak ni u teoriji,a u praksi sam se vec 3 puta uverio (1x6680 i 2xN70)!!
Pozdrav Smile
Fala, hvala, fala Smiley
Ko pita .... Smile
Ne bih da pravim posao kojekome zato sto sam se pravio pametan pa tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 32G, X3
 Smile Cini mi se da je izasla nova verzija firware-a za N70 (SW 5.0624.2.1.2). Znali neko nesto vise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Smile Cini mi se da je izasla nova verzija firware-a za N70 (SW 5.0624.2.1.2). Znali neko nesto vise?

Pojavila se na netu nova verzija firmware-a za N70...  Smile...N70_RM-84_dp_v1_1_.0_SW5.0624.2.1.2_EMEA...jedino ne znam koji je to language packet ovo EMEA...da sacekamo malo da se pojavi EURO...mada su neki na tom forumu, gde ima ovog firmware-a,, vec flashovali, ali nema jos utisaka o njemu...Nadajmo se da se extra pozitivni... Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2006, 16:58:10 od NinaNina »
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Nina,to jeste za nasu/e zonu/e,jer EURO je sastavni deo ovog EMEA jer to ustvari znaci Europe,Midle East and Africa! Wink A APAC je za Asia PACific,ali to nama nije bitno!Sad ce mo videti sta je bilo,i da to nije mozda onaj softver za odredjene provajdere,ne ih voleo da slucajno brandiram telefon!  Smiley 1
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.