Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 325908 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
I iiiiiiiiiiidemo dalje,jos jedna verzija Phoenix-a,navodno je sada dovoljno za flesovanje mrtvog telefona odabrati"no connection"u onoj pocetnoj fazi (umesto da birate USB connection) i onda ce se pojaviti opcija"dead phone flashing"(nisu napisali gde ce se pojaviti pa ne mogu biti precizniji ali pretpostavljam da se misli na padajuci meni u SW Update)

Te opcije nema u ovoj poslednjoj verziji .... Smile

Nekada su stare verzije bolje od novih.....
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
I iiiiiiiiiiidemo dalje,jos jedna verzija Phoenix-a,navodno je sada dovoljno za flesovanje mrtvog telefona odabrati"no connection"u onoj pocetnoj fazi (umesto da birate USB connection) i onda ce se pojaviti opcija"dead phone flashing"(nisu napisali gde ce se pojaviti pa ne mogu biti precizniji ali pretpostavljam da se misli na padajuci meni u SW Update)

Te opcije nema u ovoj poslednjoj verziji .... Smile

Nekada su stare verzije bolje od novih.....

da da stare imaju opcije da flesuju mrtve telefone mislim na serias 60   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@Napster sta je to opet?? Ako se ne varam ti si ubio jednu 6630 pa je ozivio u servisu. Nije valjda ... bas te maler potjerao.
Ovaj put vise srece...da je ozivis kod kuce Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2006, 17:04:32 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
@Napster sta je to opet?? Ako se ne varam ti si ubio jednu 6630 pa je ozivio u servisu. Nije valjda ... bas te maler potjerao.
Ovaj put vise srece...da je ozivis kod kuce Smile

Nije ta ista nego druga  naima bio joj je onaj stari softwer 4x xx xx nemam piojma ja da je  updejtujem sa  nokia softer update kad mi je vrati na  onaj O2 softwer popizdio sma onda  pokusam opet kad opet onda skinem zadnji firmware i ubacim u Comon files tamo dje  je smjestan onaj kad se skine sa nokia updatereom samo ga  zamjenim sa ovim naravno stavim mu naziv kao da j  verzija 4x xx xx i dodje do jedno 90% i sa nokia update softwerom i zablokira telefon ostane u test mode a na nokia softwer update  kaze da je konekcija prekinuta  zajebo sam se zestoko...Da vas pitam sad posto vidim da se  ne moze i sa zadnjim ovih phonex ozvijeti mrtav telefon koji box mi treba da ga spojim sa ovim programom i jel ga kacim preko usb na  ove pinove dje inace ide kabakl usb na nokia 6630 ili na ona sto  je ispod baterije...posto mi drugar ima box za flesovanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Viva Real Siempre

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia n73 ME
jel neko uspio da upgraduje n70 u SW5.0616.2.0.3...meni javlja neku gresku..dok je SW5.0609.2.0.1 je uspjesno odradjen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ne znam sta ima ili ne,jer nisam probao istu,nemam potrebe jer,srecom,nemam ubijenu BB5 na kojoj bih probao,ogradio sam se da sam tako procitao i da su oni tako objasnili!
2 badrid: Ja sam nabacio tu najnoviju verziju na N70,nije bilo nekih problema,kad je doslo do 96% procesa,napisalo je da treba da izvadim bateriju da izadje iz Test moda da se zavrsi proces do kraja,sto nisam mogao da izvedem zbog kabla ali je sve bilo u najboljem redu!!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Take up the sword of justice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3230
Jeli neko zna koja je posljedna verzija firmware-a za N. 3250?Unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Vlatko Stefanovski-Jovano jovanke

intro: E, A, E
tema: E, Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
         Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Pročitaj prvu stranu ove teme

Nokia 3250
V 03.24
16-06-06
RM-38
EMEA APAC
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Take up the sword of justice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3230
Pročitaj prvu stranu ove teme

Nokia 3250
V 03.24
16-06-06
RM-38
EMEA APAC

Ma kupujem 3250 za dva-tri dana pa da vidim da nije izasao neki novi firmware.Nisam doduse gledao datum kad je poruka postavljena :-),sorry   ----BCK. to topic---
« Poslednja izmena: 20. Sep 2006, 00:34:58 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Vlatko Stefanovski-Jovano jovanke

intro: E, A, E
tema: E, Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
         Am Dm G C, Am Dm, E F E Dm E F E
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ma kupujem 3250 za dva-tri dana pa da vidim da nije izasao neki novi firmware.Nisam doduse gledao datum kad je poruka postavljena :-),sorry   ----BCK. to topic---
Ne radi se o datumu i poruci već o linku koji stoji na prvoj strani i taj link vodi ka sajtu na kome se svi korisnici mogu informisati o novim firmverima za sve nokijine modele, bez da postavljaju takva pitanja! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.