Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346284 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
I ja sam nedavno uspesno flesovao 6630, ali sa 'Najnoviji firmver za 6630 SW6.05.03.08(sadrži: English_German_Serbian)' sa prve strane, doduse kada pogledam na telefonu pise 6.03.08 ,a datum 13.2.2006, gde ti druze nadje  6.06.08. , koristio sam phoenix_service_sw_uploaded by platijet_2006_04_6_130,
takodje sve cestitke ljudima sa foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ukoliko sam dovoljno vest, i uspem da u fajlovima jezika izmenim reci menija, recima koje ja zelim da stavim, da li ce to funkcionisati. U suprotnom, ukoliko napravim gresku u bar jednom bajtu, i poremetim redosled instrukcija u fajlu, da li mogu da upropastim tel, odnosno da li cu ga ponovo moci vratiti na staro sa originanim v29 fajlom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia E66
posle flesa kada pokusam da posaljem neku instalaciju preko bluetooth-a pise mi "ne mogu se slati zasticeni objekti"??? radi se o nokii 6630
procitaj sta ti sve donosi firmware upgrade, pa ces skontati Smile Smile Smile
a probaj i da resis problem tako sto ces promeniti extenziju instalcionog fajla .sis u neku drugu, dovoljno je da promenis samo zadnje slovo npr. da bude .sir ili .sin da 'prevaris' telefon
no pr.  Smile
pozdrav
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li mogu da izvrsim flesh pomocu CA-53 kabla, ili moram da nabavim DKU-2? Koja je razlika?
« Poslednja izmena: 02. Avg 2006, 16:49:17 od orwikcons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Samsung Galaxy S6 White
Da li mogu da izvrsim flesh pomocu CA-53 kabla, ili moram da nabavim DKU-2? Koja je razlika?

Mozes da odradis flash i sa obicnim USB kablom koji si i dobio uz telefon...tj. uz pomoc CA-53 kabla... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E66
odgovore imas na prethodnim stranama, samo trebas da ne budes lenj i da ih procitas  Smile Smile Smile
pozzz Smile
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n81 8gb
Zar vam je toliko tesko da odgovorite na davno postavljeno pitanje:Da li ovo sve vazi i za nokiu 9300?
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle, pokusao sam na mnogo nacina. Deinstaliram PC Suite i njegov drajver, instaliram "55667793_Diego_3_06.msi", zatim Phoenix 2004 sa krekom (sa pridrzavanjem svih pravila koja su navedena na 1. strani), zatim "Nokia_Connectivity_Cable_Driver_6_80_5_1_eng_uk.msi". Na prvoj strani pise da treba "Nokia_Conn_Cable_Driver_159_ita.msi", ali je u ovom trenutku ono sto sam ja instalirao bio najnoviji drajver sa Nokia sajta. Nakon toga instaliram Firmware (61456581_RM-1_dp_v_11_1_[1].00_MCUSW6.050308_EURO.exe). Kada pokrenem "Start", pita me da li sam siguran da hocu da startujem flesh, jer se kod koji sam ja odabrao ne slaze sa kodom koji sam skinuo s telefona. (S obzirom da imam 6630, nije potrebno da instaliram Phoenix 2006, ali i kada sam ga instalirao ponasao se isto) Ja kliknem da hocu, i pored tog neslaganja. Fleshovanje kao krene, tj. uvodna dva koraka, i kada treba da se presnime fajlovi na mobilni, on prijavi da se nesto ne slaze. Posle toga sam shvatio da on odbija da prikaze informacije o telefonu (ne one koje su ispisane u zaglavlju, vec kada odem u meni na Product/Show product information, prikaze mi neku slicnu poruku, sa navodjenjem nekih memorijskih hesadekadnih adresa. Onda sam otvorio Diego, koji nije uspeo ni da mi prepozna telefon.

Ako neko ima pojma o cemu se ovde radi, hvala. (Daj boze da sam ja nesto pogresio, prevideo...)

Ovako izgleda poruka koju dobijem kada stopira flesovanje:

« Poslednja izmena: 03. Avg 2006, 20:22:35 od orwikcons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung S10 +
Ja sam imao slican problem, pogledaj 160 stranu.Problem je pravio SP2 Smile Instalira sam Windows SP1 i sve je proslo OK Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
@markoris, nije problem ni SP2 ni Sp3 a sigurno ni SP1, već je problem što većina korisnika ovde voli da eksperimentiše i radi na svoju ruku. Ja sam metodom sa prve strane flešovao gomilu različitih telefona i nikada problema bilo nije. A zašto?!? Zato što sam se držao jebene metode koja je tamo napisana i mogu da tvrdim da radi i to na sveže formatiranom hardu sa instaliranim WinXp Pro SP2!
No, @orwikcons kako i sam veli: "S obzirom da imam 6630, nije potrebno da instaliram Phoenix 2006, ali i kada sam ga instalirao ponasao se isto", zna da nema potrebe instalirati Phoenix_service_sw_2006_12_5_1 36 i zašto mu onda dokazivati suprotno?!?

Neka lepo pročita ceo topik od početka do kraja i uspeće mu flešovanje, ovako se samo davimo bezveze stvarima koje su već 1000 puta obradjene!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.