Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346605 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Molim za pomoc!
kada udjem u phoenix (2006 12.5.136), file\open product, ne mogu pronaci svoj telefon (6630). iza firmware-a rm-1 stoji model rm-1 a ne nokia 6630.
rm1=6630 (to je tvoj telefon)
uspeo soft format Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

za druge se navija,partizan se voli

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia 6630
hvala elborashon, uspesno obavljen posao. telefon je sad mnooooogo brzi! samo imam problem sa povezivanjem preko pc suite-a Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Uspelo je flashovanje.Flashovao sam n70 i n80 najnovijim verzijama firmwera.Problemi su bili veliki i dugo su trajali.To je trajlo nekih 14 sati zezanja sa instalacijama i deinstalacija svog ovog softwera.Radio sam doslovno sve po uputstvu sa prve strane.Sve sam isprobao na 3 razlicita windowsa koje sam instalirao na mom pc-ju.Psto sam radio sve strogo po uputsvu sve je bilo u redu ali nikako da phoenix nadje vezu i da ocita telefon pred sam flash.Instaliravao sam sve verzije drivera za kabl koje sam mogao da nadjem na netu i nevredi nista.U uputstvu stoji da pre svega treba ukloniti pc suit i sve sto on instalira u windows-u.To tako kod mene nije moglo NI POD RAZNO.n70 i n80 kod mene rade sa kblom tek kad se instalira najnovija verzija pc suita.Znaci instaliro sam pc suit i napravio vezu telefon racunar.Probao sam zatim hoce da kopira fajloce sa memorijske kartice telefona na komp preko pc suit.Kad sam se uverio da veza izmedju telefona i racunara postoji i da transfer podaka je normalan onda sam tek instalirao diego 306 pa zatim phoenix 2004 i krekovao bez problema.Driver za kabal potom nisam instalirao posto ni sa jednim nece da radi.Radi samo sa onim koji pc suite instalira sa sobom.Na kraju sam instalirao phoenix 2006  .....136  update i postavio u programu sve neophodne podatke i uradio flash.Prvo sam nakacio n70 i odradio flash bez ijednog problemcica.Posle toga sam stavio kumov n80 i istovetno odradio flash bez problema.Oba telefona rade odlicno i brzi su nego pre,ne mnogo ali ima razlike.Moj n70 se cudno ponasa kad selektujem u galeriji napr 30 slika i hocu da ih posaljem preko bluetooth.Posalje mi prvih 16 slika i onda napise sending failed.Ako probam po 5 slika iz vise puta da posaljem on posalje bez problema.Tu je izgleda negi bug u ovoj najnovijoj verziji softwarea za n70 ali nije strasno.Kamera se naprimer startuje posle 1 sekunde kad spustim poklopac da slikam nesto a sa starom verziojm to je trajalo oko 3 sekunde.mnogo brze i bolje sad radi.Toliko od mene za sad.Ako imate neko pitanje da mogu pomoci recite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Zastava Neckargemünd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Spremam se za fleš n70 pabi me interesovalo  gdje da nađem najnoviji fleš sa našim jezikom(ps koji od ovih 8 sadrži naš jezik)  i diego msi pošto mi neće sa ovih stranica da skida  može i  na pm trenutna verzija je 5.0609.2.0.1
pozdrav svima

« Poslednja izmena: 28. Jul 2006, 17:05:15 od bono vox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
sve sam instalirao i odabrao telefon,ali kad treba izabrati onaj cod nema nista za odabrati,jel mi moze netko reci do cega je i sta treba da uradim da pocme flesovanje??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Zastava Neckargemünd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pozdrav
Evo još jedna uspiješno flešovana n70 poruka svima koji se odluće na fleš dobro proitajte uputstvo koje je okaćeno.
ZA JOSIPA122
kod ti  netreba ako su dva fajla u softveru  1 fajl co. 2 fajl vo7 ovo važi za n70 i tako ih ubacivaš
kod se namješta ako je instalacioni fajl ili exe
Vidimo se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple Iphone 8+
sto sad phoenix nece da se pokrene!odradio sam sebi flash pre 10dana i sve je extra,a upalim juce iz zajebancije prog tj pokusam i kaze install nokia dongle,pokusao sam sa crackom,al nece i dalje isto...kako da to sredim,nije valjda da moram reinstall sve?a htedoh ortaku srediti fon! Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97
Ja mislim da moras deinstalisat phoenix u kompletu pa onda ponovo instalirat ono prvo crack  pa onda ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple Iphone 8+
ma ja i ja sam nesto kontao!zato pise da se ne restartuje komp na kraju instalacije zbog ovog svega Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Pozdrav
Evo još jedna uspiješno flešovana n70 poruka svima koji se odluće na fleš dobro proitajte uputstvo koje je okaćeno.
ZA JOSIPA122
kod ti netreba ako su dva fajla u softveru 1 fajl co. 2 fajl vo7 ovo važi za n70 i tako ih ubacivaš
kod se namješta ako je instalacioni fajl ili exe
Vidimo se

gdje ih treba ubaciti gjde pise cod ili dole negdje ispod???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.