Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 347083 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Je li neko napravio firmaware upgrade na Nokia 6681?

Pozdrav,
Plava Trava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
za one koje mrzi da cekaju na rapidshareu evo jednog linka za N6630 firmware:
http://www.youpload.com/files/general/97ba5b2624/61456581_rm-1_dp_v_11_1__00_mcusw6_050308_euro_exe_.htm

evo jos jedan za Phenix service sw 2006.12.5.136:
http://www.youpload.com/files/general/ccdb099767/phoenix_service_sw_2006_12_5_136_exe_.htm

razlika u odnosu na rapidshare.com je u tome sto youpload dozvoljava da odmah skidate file ali je brzina downloada ogranicena na 80kb/s (ali najcesce je ide oko 40kb/s).

Ciglo, izvini nisam imao net neko vreme pa nisam ni mogao da okacim ove stvari.

Hvala lepo!!! Smile

Linkovi za program i firmver postavljeni na prvoj strani!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ljudi Aca_kuna i Cigla tel.
Hvala vam puno na zalaganju. Nisam neko ko voli da pishe na forumima, ali sam clan mnogih. Burek posetim bar jednom dnevno i downloadujem gomilu stvari...
U utorak sam FLASHovao 6630 novom ver. firmvera i VEOMA sam zadovoljan. Uspelo je iz prve, prateci uputstva ACA_KUNA sa prve strane...

THANX A LOT!  Smile   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Pozdrav svima:-)
Sinoć sam imala dva pokušaja flešovanja 6630 ali mi nije uspelo:-(
Pažljivo sam pratila uputstvo sa prve strane, imala pomoć, ali dva puta se javlja isti problem. Procedura ide po planu sve dok ne dodjem do stavke "Code". Kada nju izaberem, bilo koji jezik da uzmem, kada kliknem na start izadje mi Error koji glasi tipa: "Vaš kod se razlikuje od postojećeg, da li i dalje želite da nastavite sa flešovanjem"...I kada kliknem na "Yes", dodje do 5% i zakuca se (telefon i dalje radi). Koristila sam Diego 3.07 i Phoneix 2006.12.5.130 (Phoneix 2004 se podrazumeva). E sad, kopala sam po netu, i nasla na nekom forumu, da je za 6630 najbolje da se koristi kombinacija Diego 3.06 i Phoneix 2006.12.5.136 za 6630. Šta ste vi koristili? (ljudi koji su uspešno flešovali 6630) Da li neko ima neku ideju u čemu je problem?
Hvala unapred:-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 458
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 6s plus
ja sam za moju 6630 koristio diego 3.06 i phoneix 2006.12.5.136 i normalno 2004 i sve je bilo ok to je dobitna kombinacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Hvala goksi75, probaću i tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
neverovatno koliko je velika razlika izmedju tim-ovog 5.03.08 i nokiinog 6.03.08 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
da je za 6630 najbolje da se koristi kombinacija Diego 3.06 i Phoneix 2006.12.5.136 za 6630. Šta ste vi koristili
Bas to i nista drugo Smile

neverovatno koliko je velika razlika izmedju tim-ovog 5.03.08 i nokiinog 6.03.08 Smile
Isti smo ti prijatelju. Prvo sto mi je upalo u oci je ,skoro10 mb flash memorije ( sa timom i poslije formata je bilo oko 8,2)
i jos puno toga....  Smile Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Pozdrav svima:-)
.........E sad, kopala sam po netu, i nasla na nekom forumu, da je za 6630 najbolje da se koristi kombinacija Diego 3.06 i Phoneix 2006.12.5.136 za 6630.......... Šta ste vi koristili? (ljudi koji su uspešno flešovali 6630) Da li neko ima neku ideju u čemu je problem?
Hvala unapred:-)
Pa šta ja pisao na prvoj strani?!? Zar na ovom forumu ne piše isto???
Jel čita to neko uopšte??? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97
Imam nokiu n70 i isto mi se desilo kao Zokici i ja sam skinuo diego 3.07 sp2 i ono ostalo je sve isto i istu mi gresku javi. Jel moram raditi bas sa diegom 3.06 msi i sa updateom phoenixa 2006.12.05.136 i koji je najbolji frimware exe da ga skinem. Moja je ovo verzija sto je sad na tel.  Smile v 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.