Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346704 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
Imam nokiu n70 i isto mi se desilo kao Zokici i ja sam skinuo diego 3.07 sp2 i ono ostalo je sve isto i istu mi gresku javi. Jel moram raditi bas sa diegom 3.06 msi i sa updateom phoenixa 2006.12.05.136 i koji je najbolji frimware exe da ga skinem. Moja je ovo verzija sto je sad na tel.  Smile v 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84
Sledi uputstvo aco_kuna sa prve strane , s`obzirom da je radio fleš na telefonu N70 trbalo bi i kod tebe da bude identično.Što se tiče firmware-a mislim da je zadnji za N70-SW 5.0609.2.0.1. Flešuj i uživaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97
Uspio sam mada mi je na kraju javio neki failed al sad mi je ta verzija radi ko zmaj. Imam i jezike i sve. Nije mi htio prihvatiti ono od ace_kune model RM-99 nego samo 84, al telefon sad uglavnom radi imam sve. Samo znaci treba diego 3.06, phoenix 2004 sa crackom, i update 2006.12.05.136 , drivere za kabl skinute sa nokijinog sajta i frimware exe i pratite uputstvo prvo napisano i to je to. Lako je ljudi i ja prvi put da probam i uspijem mada sam se nesto kanio dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
Nije mi htio prihvatiti ono od ace_kune model RM-99 nego samo 84, al telefon sad uglavnom radi imam sve.
trebalo bi da je taj RM-99 za kinesko tržište rađen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ja opet imam problema i sa Diegom 3.06 i Phoenix 2006.12.5.136, ovaj put mi izbaci error:
"Instal a Nokia dongle and try to start application again" Smile
Ima li neko ideju zasto mi se ovo desava? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ja opet imam problema i sa Diegom 3.06 i Phoenix 2006.12.5.136, ovaj put mi izbaci error:
"Instal a Nokia dongle and try to start application again" Smile
Ima li neko ideju zasto mi se ovo desava? Smile
Pa zato sto nisi fino krekovala pheonix2004....Deinstaliraji sve sto si instalitrala u vezi flasha (pheonix,diego, drivere za kabal)  i dobro provjeri da nije sta ostalo...obico c\program files\nokia.... i sve iz pocetka.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Uspelo flešovanje!
Hvala vam puno svima!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG Nexus 5
Uspelo flešovanje!
Hvala vam puno svima!
Pozdrav Smile
Smile Smile Smile bravo !!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Uspelo flešovanje!
Hvala vam puno svima!
Pozdrav Smile
Smile Smile Smile bravo !!! Smile

Sad bravo, ha?!? Smile

Dok samo pre par nedelja kada si insistirao da se postavi link ka novoj verziji Diego v3.07 programa bila nezvanično tražena potvrda od tebe da li isti radi(verovatno od članova ovog foruma koji su trebali i kako vidim i jesu isprobali isti) jer je pobogu "nova verzija"?!?
Da stvar bude još gora opet ti lično postavljaš informaciju o novoj verziji phoenix_service_sw_2006_20_9_148 u ovoj temi pre par dana i opet tražiš potvrdu od nekih drugih umesto da sam proveriš ono što si postovao o tome da li radi jer tebe uvek mrzi verovatno da stvar sam privedeš kraju nego tražiš žrtve koje će to da odrade umesto tebe???

E, pa žrtve si dobio i takodje dobio i samu potvrdu - dotični program Diego v3.07 ne radi i ja opet naseo na vaše molbe i postavio link na prvoj strani a on samo zbunjuje korisnike i ništa više od toga!!!

Jel sada primećuješ da taj program više zbunjuje ljude koji se lepe za njegov downlod i ignorišu sve ono što sam pisao na prvoj strani samo zbog toga što je "novija verzija" a to uvek pali ljude??? Jel primećuješ da gomila njih neuspešno pokušava da flešuje svoje telefone tim parčetom softvera???

Eh, ako primećuješ onda nikada nemoj pružati linkove ka softveru koji ti sam prvo nisi proverio i utvrdio da radi pa tek onda preporučio drugima! Smile

Bez ikakve uvrede ali mene je smorilo da se non-stop pozivam na praćenje uputstva sa prve strane ili prepirem sa tobom oko toga što postavljaš neproveren softver. Još sam umesto tebe(jer je na kraju bila tvoja dužnost da ono što si postovao i proveriš da li radi) proverio phoenix_service_sw_2006_20_9_148 i utvrdio da radi!

Znači, više štete nego koristi i sve je to moram da priznam moja greška jer slušam druge i postavljam njihove neproverene "navlakuša" linkove koje su i dali sa namerom da neko drugi umesto njih nasedne, upropasti telefon i na kraju pruži im informaciju da ne rade ili na kraju krajeva rade i oni uvek zadovoljni jer ništa nisu uništili dok tkz. "beta testeri" na ovom forumu ... mogu samo da kukaju ....!

Zajebite više takvo ponašanje! Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2006, 19:29:15 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ja bih samo da kažem da mi je drugar skinuo softver jer ja imam dail-up, (pa nisam mogla baš da biram) i primetila sam da u uputstvu piše druga verzija, ali mislila sam da to nema veze jer ste okačili sve za download i predpostavljala sam da sve radi...U svakom slučaju, meni nije bitna verzija, bitno mi je da odradi posao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
U svakom slučaju @Zokica, zato sam i pobesneo gore:
Citat
...ali mislila sam da to nema veze jer ste okačili sve za download i predpostavljala sam da sve radi...
Jer si to ovde potpuno u pravu kao i bilo koji drugi korisnik koji bi se upustio u ovu "avanturu"!
Zaista bi sve trebalo da radi od softvera što je postavljen u download sekciji i moja je greška što sam uopšte naseo na linkove koji su pružili korisnici i koji pride nisu bili provereni i postavio ih na prvoj strani.
Sada ću lepo pored svakog linka napisati i upozorenje da ne radi i verujem da vas više neće zbunjivati i upropašćavati vam telefone!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.