Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346882 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Daj bre @hajduk, pa nije to opcija na Rapidshare već mogućnost korišćenja nekog download managera tipa GetRight i prekidanja download-a pa kasnije nastavljanja(resume) istog prilikom skidanja sa Rapidshare!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Daj bre @hajduk, pa nije to opcija na Rapidshare već mogućnost korišćenja nekog download managera tipa GetRight i prekidanja download-a pa kasnije nastavljanja(resume) istog prilikom skidanja sa Rapidshare!

Opera ima mogucnost "stop/resume" ali na rapidshare - NE radi. Ja bih rekao da ipak oni to ne podrzavaju.
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
hm...necu da zvuchim kao ovi tipovi ali i meni treba pomotj,hotju da fleshujem n70,ima staru verziju softvera (v 3.0546.2.3 18-11-05   Smile)
Ovako:skinula sam phoenix_service_sw_2006_04_6_130.exe sa prve strane,ali sad videh takodje na prvoj strani da ima i Phoenix 2006 v.12_5_136 kakva je razlika,da li sad moram ponovo da skidam tu drugu verziju?
Takodje skinula sam Phoenix 2006 - update v.12_7_138 i Diego v3.07.Ali koliko mi se chini,moram i Phoenix 2004 da skinem pa da ga pregazim ovom novijom verzijom?To tju sada  Smile
Takodje,shto se tiche kabla,ja sam sa nokijinog sajta skinula ovaj drajver Nokia_Connectivity_Cable_Driver_6_80_5_1_eng_uk.msi,to je to,jel da?
E a najnoviju verziju firmwera nema shanse preko rapidshare-a da preuzmem,stalno mi izlazi ovo Your IP-address 194.106.184.3 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
   Smile e vala ostatju ako treba i celu notj dok ne uspem da ga skinem Smile
E da,uspela sam jedva nekako preko rapidshare-a da preuzmem onaj tutorijal sa slikama shto je Lomnica_sity pronashao...to mnogo olakshawa stwari,swe pohwale na trudu  Smile
U tom tutorijalu pishe da se prilikom fleshiovanja izvadi i sim kartica?
Ostalo mi je manje-vishe jasno...waljda tju se snatji...  Smile

Elem, ovako.... ti to pokusavas da skines sa posla "LaFantana", gde je mreza "NATovana", sto znaci da se cela mreza "spolja" vidi samo po toj jednoj adresi, a ocigledno imas jos "Rapidshare-nerds" kod tebe u mrezi koji non stop nesto skidaju.... MOJ PREDLOG TI JE da pazljivo prodjes kroz CEO tutorijal "BB5 Reaper" i tamo ced naci DIREKTNE linkove ka softveru za flesovanje.... (Dugme "Phoenix 2006", posle 3 klika na "next" imate direktne linkove ka downloadu potrebnih fajlova...) ...onda ti ostaje samo da sarmiras Lomnicu da ti prepakuje flesh za tvoj telefon da sadrzi samo fajlove koji ti trebaju i to je to  Smile

Sto se tutorijala tice - FENOMENALAN JE (mislim da sam to vec par puta spomenuo Smile ali ima par mesta gde moze da bude "missleading"... Nadam se da se niko nece ljutiti da sad i ovde spomenem ta mesta....

1. U jednom trenutku pise "DO NOT RESTART but install Nokia Connectivity driver" - ja sam u toj fazi restartovao i nije bilo negativnih posledica - kasnije sam uspesno flesnuo moj 6630

2. Sledece sta kaze je da startujemo Phoenix i ako se pojava greske - nismo dobro instalirali ni to nije tacno, kada sam kod drugara doslovce pratio tutorijal - pojavile su mi se greske restartovao sam mu racunar i gresaka posle toga nije bilo (i kod njega sam flesnuo moj 6630, da mu dokazem da radi)  Smile

3. Ako imate jos neki problem (sa ili bez tutorijala) rado cu da pokusam da uradim "troubleshooting" ako napisete TACNO sta ste radili  Smile

Tol'ko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630

A kome je problem rapidshare........oni sad redovno dele free premium accounte na 2 dana pa mozete upecati jedan i mirno skidati sa resume opcijom bez brige...imaju veliku brzinu i pouzdani su.

Posto bas sad imam dva komada sto sam uspeo dobiti...podelicu sa svima kojima sad treba!vazi 2 dana!

Login:    1172591
Password: 2372969

Mozete koristi i svoj omiljeni download manager sada!
Nazdravlje svima!
Mozes li mi neko reci cemu sluzi ta opcija na rapidshare koja se zove "resume" i gde se nalazi...nikako to da ukopcam  Smile

pa resume je opsta stvar koja postoji skoro svugde...ti skidas nesto i onda,recimo,pauziras to....i posle hoces da nastavis sa skidanjem ,nastavlja se odtale gde si stao...ako sa 3mb onda sa 3mb .....a tu opciju...pa imas svugde....to ne zavisi od rapidshare-a.Ako imas neki Download manager i pocnes da skidas file sa rapidsharea (posto sa premiumom mozes koristiti) ti stisnes pauzu (ili ti pukne veza) ,i kad se konektujes opet nastavice sa download-om tamo gde je stalo a ne izpocetka.To ti daje mogucnost resume-a - da mozes da prekines i nastavis download bez da moras izpocetka da kreces.
valjda je jasno

PS
Citat
Ja bih rekao da ipak oni to ne podrzavaju.
Radi sa i sa operom,ali ona ima malo cudan nacin rada pa se mora pripaziti...najbolje da NE GASIS operu dok ne skines to sto hoces,tada 100% radi pause/resume.......ali ipak skidaj nekim download manager-om jer to sigurno uvek radi.

Jo da.....moras imati PREMIUM acc da bi to mogao..sa free normalno da nema resume Smiley
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 13:02:54 od archermac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Samo da se zahvalim Aco_Kuna na svemu ovome, i da sam uspešno felšovao 6680!

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
UNIX
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
Pozdrav. Samo da pitam instrukcije za ceo postupak se odnose na diego 3.06 i phoneix 2004 a izasle su nove verzije. Da li je i sa novim verzijama identican postupak. Thx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Jeste sve je isto!Xepmec,nemam nameru da opet skidam softvere kad sam ih pre nekoliko dana postavio,iste te najnovije verzije sa Srpskim jezikom,ne dogovaraj se u moje ime!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Jeste sve je isto!Xepmec,nemam nameru da opet skidam softvere kad sam ih pre nekoliko dana postavio,iste te najnovije verzije sa Srpskim jezikom,ne dogovaraj se u moje ime!
Pozdrav Smile

Ne dogovaram - samo te reklamiram  Smile
A to sto nisam pratio sta si sve skinuo i okacio - "izvinjavam se ispred kolektiva"  Smile
Ja sam vec skinuo flesh za N70 ali se mislim da ipak sacekam jer moja (koju sam uzeo direkt od Alfe) ima vrlo visok version ID 5.0609.2.0.1, pa se mislim da sacekam da izadje 6.xxx....
Za sad je testiram takvu kakva jeste...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
UNIX
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
Evo uspesno sam flesnuo svoju N70 Smiley
prvi put je puklo na 31% programming first part
sa errorom da je izgubio konekciju sa telefonom
samo sam ponovo kliknuo start i proslo je sve bez problema.

Jedino sto sam stavio RM-84 umesto 99 nisam znao u cemu je razlika pa posto sam video da je aca stavio 84 Smiley aj reko da stavim i ja
i u cemu je razlika tj jel RM-99 noviji fware ili ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
UNIX
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
i kako i sa ovim novim firmwareom u podesavanju mms-a u opciji access point nemam mobtel gprs vec samo orange ?! Zar orange ne bi trebalo da bude obrisan ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.183 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.