Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367926 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
da, ta verzija softvera je, ali nznzm koji je jezichki fajl... ja sam imao onaj .exe fajl koji sam samo instalirao i onda za jezik izabrao european 2...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6630
Uspeo i ja posle mnogo muke flashovao sam tel tek na xp sp3 na sve ostale verzije me je zezao ovde je islo kao podmazano cak nisam morao nijednom da potvrdjujem instalaciju novog hardvera
Ljudi sta davam kazem sem hvala  hvala  hvala  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile =D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
NinaNina (ninolina?  Smile)  Znam da je CO fajl za firmware,ali mi je bilo cudno sto je upola veci od onog za 6680,a samo ima radio i malo unapredjenja u Symbian-u,nije valjda da im je za to trebao 11MB veci fajl!?

NinaNina jest`ninolina... Smile....Ne znam zasto je toliko veci CO fajl za N70...ali ipak je na N70 OS 8.1, a na 6680 je 8.0...mozda to ima veze... Smile

Sta da radim za 6630,oni linkovi sa prve strane mi ne rade jer posle 14.9MB sve stane i ne pomazu ni download manageri,ni RapGet... fajl je riknuo a meni treba za devojku,uskoro joj je rodjendan pa hocu da joj to bude jedan od pokloncica!?  Smile

Jesi pokusao da skines firmware sa i-phone foruma...? Kakvu konekciju imas za net? Da li bi moglo da ti ja skinem sa neta, pa da ti nekako posaljem deo po deo?...da ipak uspes da na vreme da obradujes devojku... Smile

IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Imam ADSL 512/128kb/s i mogu da skinem sve vrlo brzo,ali mi se ne skida na primer 108MB za N80,pa jos otprilike toliko za 6630,pa ce mi trebati i za N70... ali moracu izgleda!Nisam mogao da skidam sa I-phone foruma,kad sam se registrovao pre nego sto sam i svoj flesovao,dobio sam poruku da moram da imam 20 postova ili 2 nedelje registracije pa da skidam,tako da sam zaboravio na njega.
P.S.Ionako za 6630 imaju samo APAC paket,a to mi ne treba,samo mi treba jezicki fajl za onu verziju koju sam vec skinuo (RM1_6.050308_B4.C0R)!?Ili ako ima noviji softver od ovog sa nasim jezickim fajlom,moze i link do njega jer ovi nasi linkovi ne rade a ionako cu posle to da uploadujem na neki normalan share sajt i izdvojim samo potrebne fajlove da ne skidate,vi sa slabijim vezama,onolike EURO pakete!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

†®o¢k£®

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Cao Ljudi ja imam 6680 i obrisao sam neke fajlove sa Fexplorerom kad sam upalio fon izasla mi je greska
"Phone start-up failed.Contact the retailer." Da li i kod ovoga pomaze taj flash gldeao sam na pocetku ima ono kad se
bira konekcija (usb ili no connection) pa to no connection koliko sam razume sluzi za to kad napravis s****e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Tebi je bolje da formatiras telefon!Ako mozes stisni istovremeno taster 3,zelenu slusalicu,dugme za paljenje i mislim * (ako gresim onda je #) i drzi malo dok ne krene da formatira!Ali da znas da ces izgubiti sve iz memorije telefona,samo ce ti ostati fajlovi na memorijskoj i kontakti sacuvani sa SIM!
Nasao sam EURO paket na i-phone forumu,ako ga skinem nocas (kilav neki torrent) postavicu vam sve najnovije verzije na linkove koji RADE i sa nasim jezickim fajlovima da se ne mucite vise i ne skidate po 4-5 puta vece fajlove!
P.S.Koji sve jezici dolaze u ovim Balkan paketima,da znam da napisem,postavicu link na jos neki sajt pa hocu da ljudi znaju za koje su jezike!?
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 03:45:54 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Imam ADSL 512/128kb/s i mogu da skinem sve vrlo brzo,ali mi se ne skida na primer 108MB za N80,pa jos otprilike toliko za 6630,pa ce mi trebati i za N70... ali moracu izgleda!Nisam mogao da skidam sa I-phone foruma,kad sam se registrovao pre nego sto sam i svoj flesovao,dobio sam poruku da moram da imam 20 postova ili 2 nedelje registracije pa da skidam,tako da sam zaboravio na njega.

To pravilo za 20 postova vise ne vazi...od skoro...Znaci, samo treba da si registrovani user i mozes sve da skidas...A tamo ima sve sto ti treba...videla sam da spominju i EURO verziju najnovijeg softvera za n6630...pa ti prerorucujem da ipak pogledas jos jednom... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Cao Ljudi ja imam 6680 i obrisao sam neke fajlove sa Fexplorerom kad sam upalio fon izasla mi je greska
"Phone start-up failed.Contact the retailer." Da li i kod ovoga pomaze taj flash gldeao sam na pocetku ima ono kad se
bira konekcija (usb ili no connection) pa to no connection koliko sam razume sluzi za to kad napravis s****e.

Samo uradi format kako ti je i Lomnica_city napisao...a treba da stisnes u isto vreme zelenu slusalicu, *, 3 i on/off taster... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

†®o¢k£®

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
radi
Hvala carevi

Posto imam dial up idem sutra do foruma da poskidam ovo sve pa flesujem novu verziju
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 03:56:38 od Rocker90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Ja sam vec postavio flash file za 6680 sa Srpskim jezikom (link ti je na prvoj strani u necijem postu ubacen sa ostalima),tako da u 19MB imas sve sto ti treba umesto da skidas ceo EURO paket od 119MB!!!
Nego sta bi sa Balkanic jezickim fajlom,koji su to sve jezici?
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.