Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 367925 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ewo probao sam i ja flash, medjutim phoenix nikako necje da i prepozna telefon... zna li neko gde greshim? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
LG Nexus 5
ewo probao sam i ja flash, medjutim phoenix nikako necje da i prepozna telefon... zna li neko gde greshim? Smile

pretpostavljam da koristiš najnoviju verziju phoenix-a i da ti je windows relativno čist. u tvom slučaju bih sumnjao najviše na drajvere za nokiu.pogledaj u device manager-u da li je windows lepo prepoznao telefon pre nego što otvoriš phoenix.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ma jeste ali po zavrshetku instalacije mi je rekao da su drajveri lepo instalirani ali da moram da restartujem PC i onda me je pitao dal da restartujem ili ne, ja sam naravno rekao ne mozhda je tu greshka...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Yo,ljudovi,hocu da uploadujem samo flash i jezicki fajl za N70 i 6630 pa mi treba mala pomoc!Kod N70 softvera postoji .CO fajl a ne .COR kao kod 6680 i doooosta je veci a skinuo sam ga sa linka za gsm-egypt pa me zanima da nije mozda u pitanju APAC varijanta i koja je oznaka za Srpski jezik kod jezickog fajla!?To mi isto treba i za 6630,tama da devojci flesujem njenu!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
I crvrc,link za softver za 6630 ne radi vise,odnosni zaglavi posle 15% i tu izbaci neke greske i ne mogu da ga skinem!?I koja je sad pa ovo verzija-> http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/6630en/
Sto se tice N70,nasao sam samo da je V7 PPM za Balkans,jel to taj sa Srpskim jezikom?Jel i ko vas CO flash fajl 31MB za razliku od onog od 20MB kod 6680?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
I crvrc,link za softver za 6630 ne radi vise,odnosni zaglavi posle 15% i tu izbaci neke greske i ne mogu da ga skinem!?I koja je sad pa ovo verzija-> http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/6630en/
Sto se tice N70,nasao sam samo da je V7 PPM za Balkans,jel to taj sa Srpskim jezikom?Jel i ko vas CO flash fajl 31MB za razliku od onog od 20MB kod 6680?
Pozdrav Smile

V7 fajl Balkans jeste sa srpskim jezikom...sigurno...ja ga sinoc ubacila kod mene...A CO fajl je software za ubacivanje u Phoenix...
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
ewo owako....
chast mi je da was obavestim da je uspelo flashovanje moje nokie n80 Smile
kako sam reshio problem sa ne prepoznavanjem telefona?
kada sam prikljucio mob, on mi je trazio drajvere, nashao ih i trazio reinstalaciju PCa koju sam ja naravno odbio... onda sam skinuo mob sa USB kabla i ushtekao ga ponovo, onda je on ponovo pocheo da trazhi drajvere a ja sam tad otishao na ono file->menage connection... i pustio ga da trazhi USB uredjaj... onda mi je on izbacio FOUND...
ostatak priche znate
zahvaljujem se @Nini bez koje ceo ovaj projekat verovatno nebi ni bio ostvaren i ljudima koji su pisalii preweli uputstvo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa cestitam Mirko BGD... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Desire
@nina hvala
dodao bih samo josh neshto:
oni koji ovo pokushavaju neka se slepo drzhe uputstva, i najmanja sitnica da krene naopako, ili da nije kako pishu u uputstvo neka swe obrishu i krenu iz pochetka... ja sam ceo proces pokretao nekih 7 puta chini mi se... ali vredelo je
btw kada startujete phoenix nemora da izbaci ono:"there is no dongle" meni nije izbacivalo
sa srecjom
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
NinaNina (ninolina?  Smile)  Znam da je CO fajl za firmware,ali mi je bilo cudno sto je upola veci od onog za 6680,a samo ima radio i malo unapredjenja u Symbian-u,nije valjda da im je za to trebao 11MB veci fajl!?
Sta da radim za 6630,oni linkovi sa prve strane mi ne rade jer posle 14.9MB sve stane i ne pomazu ni download manageri,ni RapGet... fajl je riknuo a meni treba za devojku,uskoro joj je rodjendan pa hocu da joj to bude jedan od pokloncica!?  Smile
Jel i vi koji ste skidali za 6630 imate ovaj softver-> RM1_6.050308_B4.C0R,treba mi Srpski za njega,ili noviji firmware sa Srpskim?
MirkoBGD,jesi ti ubacio v3.0617.0.6 i V07 jezicki fajl (Balkans),planiram da se pocastim za svoj rodjendan jednom N80,pa da skupim sta mi treba,sumnjam da ce opet u narednih mesec dana da izadje novi softver!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 01:54:45 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.