Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 322981 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@krshija, koji telefon?
@stefan koji telefon?
 Smile

Telefon je n70...
A sto se tutorijala tice, svaka cast!
Zaista, sve pohvale za ogroman trud...
I niko nema pravo da kritikuje sam tutorijal jer ako se pazljivo i polako ide, ne postoji nikakav problem da se flesuje telefon
Ja sam sve zavrsio za 15 minuta iz prve, bez i jednog problema.

Ako treba neka pomoc u vezi samog postupka, i ja mogu pomoci, nikakav problem

@JaneA
Ajde malo procitaj celu temu i shvatices o cemu se radi...Bilo je hiljadu takvih pitanja i odgovora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
E Cigla fali ti u tutorijalu... salim se!  Smile

Neko pomenu da niko nije rekao da mu se desilo New hardware found. Meni se desilo i to sam vec napisao...ne znam tacno koja strana na forumu, mislim da je oko 68. Ajde sad cu ponovo. Meni se desilo kad sam sve instalirao i krenuo da flashujem da mi je stiglo do 14% i odjednom izbacio new hardware found i cuo se zvuk kao kad se iskljuci USB kabl iz kompa. Tad mi je izasla poruka da je fleshovanje faild. Izvadio sam bateriju, upalio telefon, izvukao kabl pa ga ponovo ubacio i pokusao opet da flashujem telefon (inace N70 u pitanju) i uspeo. Znaci ipak je neko napisao  Smile

Pozdrav Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Citat
@JaneA
Ajde malo procitaj celu temu i shvatices o cemu se radi...Bilo je hiljadu takvih pitanja i odgovora

Од ових 77 страница нисам прочитао можда 10ак...не питам КАКО се ради флешовање, мислим да је јасно да јасније не може бити...  Smile
Интересује ме шта се добија новим фирмвером, конкретно за 6630, ако неко од корисника који су ово већ урадили може да укратко каже своја искуства, бићу му захвалан. Такође, интересује је ме јел тај последњи фирмвер за 6630 званично избацила нокија, или је неко можда крековао неки телефон који је већ имао тај фирмвер (новији) па се сад он врти по нету. Питам зато што сам и сам радио хаковање и скидање фирмвера код других телефона (моторола нпр), и знам како то изгледа, али не знам каква је ситуација са нокијом.
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Meni se to desilo na 5%, posle instalacije je sve islo bez ikakvih problema samo mi je na 81% stao i tu se malo zadrzao, posle je preleteo do kraja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Citat
@JaneA

Од ових 77 страница нисам прочитао можда 10ак...не питам КАКО се ради флешовање, мислим да је јасно да јасније не може бити...  Smile
Интересује ме шта се добија новим фирмвером, конкретно за 6630, ако неко од корисника који су ово већ урадили може да укратко каже своја искуства, бићу му захвалан. Такође, интересује је ме јел тај последњи фирмвер за 6630 званично избацила нокија, или је неко можда крековао неки телефон који је већ имао тај фирмвер (новији) па се сад он врти по нету. Питам зато што сам и сам радио хаковање и скидање фирмвера код других телефона (моторола нпр), и знам како то изгледа, али не знам каква је ситуација са нокијом.

Pa bilo je i na to odgovora al se ne secam konkrtno da li bas za tvoj fon...
Predpostavljam da je nokijin i nikako ne bi trebalo stavljati te ,,krekovane'' jer moze da se zezne nesto... (ja sam imao takvog iskustva sa SE-om w800)
Sta dobijas?
Pa zavisi konkretno koji sad firmware imas...
U 90% slucajeva dobija se nesto veca brzina, sitne izmene, mozda malo bolje slike kamerom i to su neke glavne stvari
I naravno ako ti je sa mreze 6630, stavljas cist unbrand firmware...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Oko ovoga šta se dobija promenom firmvera, pogledajte par strana unazad i videćete novine u zadnjim firmverima za 6670/7610/6630/6680/n70.
Oko ove zahvalnosti - pa ljudi ne teram vas ja da se zahvaljujete zbog tutorijala i to bilo kome ili meni, ako neko treba da pokupi svaku reč hvale to je @aco_kuna.
Ja sam ceo tutorijal gotovo preveo sa jednog drugog foruma i to i naglasio ispod.
Ovde me najviše buni činjenica da postoji još nešto što treba dodati u sam tutorijal a ni sam ne znam kako to odraditi.
Tema se brzo razvija svako komentariše na svoj način, tako da sam više zbunjen komentarima nego što mogu pohvatati neku tačku viška za kompletiranje tutorijala.
Želeo bih da se otklone sve nedoumice oko toga kako isflešovati, no ajde ovako:
Znači pri samom pritiskanju dugmeta "Start", tj., izmedju ovih rečenica:
Citat
Kada su fajlovi odabrani i ubačeni u kolone onda preostaje samo da se klikne na "Start" i proces flešovanja vašeg ljubimca započinje.
Flesovanje traje nekoliko minuta - oko 3-4 minuta otprilike i par puta se cini da je zastaje i daje zvuke kao da ste iskljucili USB ali NISTA NE DIRAJTE!
Šta još treba dodati da bi bilo kompletno???
Dopunite ovu stavku da se još i to ubaci u tutorijal i onda ne verujem da će neko još imati neku primedbu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Oko ovoga šta se dobija promenom firmvera, pogledajte par strana unazad i videćete novine u zadnjim firmverima za 6670/7610/6630/6680/n70.
Oko ove zahvalnosti - pa ljudi ne teram vas ja da se zahvaljujete zbog tutorijala i to bilo kome ili meni, ako neko treba da pokupi svaku reč hvale to je @aco_kuna.
Ja sam ceo tutorijal gotovo preveo sa jednog drugog foruma i to i naglasio ispod.
Ovde me najviše buni činjenica da postoji još nešto što treba dodati u sam tutorijal a ni sam ne znam kako to odraditi.
Tema se brzo razvija svako komentariše na svoj način, tako da sam više zbunjen komentarima nego što mogu pohvatati neku tačku viška za kompletiranje tutorijala.
Želeo bih da se otklone sve nedoumice oko toga kako isflešovati, no ajde ovako:
Znači pri samom pritiskanju dugmeta "Start", tj., izmedju ovih rečenica:
Citat
Kada su fajlovi odabrani i ubačeni u kolone onda preostaje samo da se klikne na "Start" i proces flešovanja vašeg ljubimca započinje.
Flesovanje traje nekoliko minuta - oko 3-4 minuta otprilike i par puta se cini da je zastaje i daje zvuke kao da ste iskljucili USB ali NISTA NE DIRAJTE!
Šta još treba dodati da bi bilo kompletno???
Dopunite ovu stavku da se još i to ubaci u tutorijal i onda ne verujem da će neko još imati neku primedbu.
morao sa na ovo da ti odgovorim @Cigla tel.  jer tu si me spomenu meni ....
samo da znas a i drugi da znaju da te pohvale dobro su ljudi dali tebi jer iako sam ja  bio prvi sta je Flesao i postavio kako se to radi na  telefon na ovaj forum a mozda i megu prvim i na drugim forum gde sam ja sreo ,da ni si ti preveo tekst jer ja slabo poznajem engleski mozda i ne bi sam uspeo ,a i u samom proceduri dok sam pokusavao na PS ko je redosled instalacije ,pojavili su se mnogo probleme koje sad ih citam ti probleme  na forumu sta skoro svaki 3 ima neki proglem ti si me u celost podrzavao i pomagao da se ja snagem u ovom otkricu cuda  Flesovanja sa USB kablom.
mozda sam rizikovao mom N70 ali se to isplatilo a i pomoglo za druge ljudi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
aco šta ću ja sa sprženom 6630 šta treba da joj se radi pošto me u servisu foliraju.kod mene je fleš puko na 85% i od tada telefon nemogu da upalim odnosno upalim i samo svijetli bijeli ekran i tipke i ništa se ne mrda.ugasit se ne može normalno nego se mora izvadit baterija.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N7.0 tdi
Citat
***dead phone usb flashing option***

Za one koji su sje***i telefon(možda pomogne):

1- Klikni na File, otvori opciju Manage connection i odaberi No connection,
2- Klikni na File,otvori opciju Open product,odaberi RM-XXX (verziju softvera vašeg telefona),
3- Klikni na Flashing i odaberi opciju SW Update,
4- Odaberi Code za tvoj telefon i verziju jezika koju zelis AKO si instalirao EURO.exe,
5- Odaberi opciju Dead phone USB flashing enabled i stikliraj je,
6- Pritisni Start i uživaj!

jesi probao ovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ne postoji ta opcija u ovom paketu koji smo mi skidali.Cigla kaže da trba firmware koji valjda ponudi tu opciju a ja imam firmware za 6630 onaj ful od 99 MB i nema te opcije kad otvorim phoenix.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.