Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 322584 puta)
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Tako je!
kad flashing dodje do 5% i izadje found new hardware treba ici na next! i to pnoviti par puta, posto par puta izadje found new hardware bb5...
ja danas uspesno flesovao jos jednu 6630 od druga isto sa TIM-a!
Pozdrav svima koji su ucestvovali na ovoj temi!!!
naucismo nesto i ustedismo neki dinar!!!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
@krshija: Instalirao mi se "Nokia BB5..." nisam tacno zapamtio sta,........
Pa zašto onda uopšte i mudruješ ovde i glumiš savetodavca kad ni sam ne znaš šta si radio na sopstvenom kompjuteru????
Citat
a toga u tutorialu nigde nije bilo, mozda nekome pomogne
Hvala bogu što toga u tutorijalu nije bilo!!! Smile
Jer da je kojim slučajem i bilo ovako nečega, onda bi doslovce stojalo: "instaliralo mi se ali nisam zapamtio šta"!!! Smile Smile Smile
Ako imaš nameru da pomogneš u ovoj temi onda to i uradi umesto prosipanja praznih i bezveznih komentara o tome da nisi zapamtio!
Pa ko treba da zapamti - ja ili bilo ko drugi i tebi servira na tacni?!? A tebe mrzi da kažeš i napišeš i ono što si sam uradio?!?

Pored toga lepo u tutorijalu stoji da kad se izbaci bilo kakvo prozorče treba ići na OK - u prevodu: treba potvrditi i instalirati ponudjeno!

Pored svega, primetio sam da 99% posto korisnika flešuje telefone i zatim kritikuje tutorijal.
Dok se tema razvijala niko MUDA nije imao da prvi krene u avanturu osim @aco_kuna, a sada sve sami mudraci.
E, pa društvo, za razliku od svih vas @aco_kuna je lepo sve dokumentovao slikama, objašnjenjima i savetima i nije mu bilo teško da to uradi kao svima vama sada!

Umesto da neko ko je uspešno isflešovao telefon najzad napiše sve ono čega nema u tutorijalu, svi se uglavnom vade da nisu obraćali pažnju?!? Ili napišu nešto usput i obavezno stave iza tri tačke(...) kao da se to podrazumeva samo njima a ostali treba da razvijaju telepatiju, i razne nadri osobine da bi došli do onogo "iza" te tri tačke.....?!?
Neverovatno!!!

Kažite hvala i za takav kakav tutorijal jer boljeg nigde na netu nećete naći. Budite jednom u životu zahvalni!
« Poslednja izmena: 18. Maj 2006, 01:34:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ZDR :D

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1466
Zastava Novi Sad/Subotica
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia N80 + 1GB
@Cigla, oprosti sto smo ti na j*****m zivcima... Smile

Prezadovoljan sam sa tutorialom, nego mi je to bilo nejasno, da li se tel. moze otkljucati
prlikom fleshovanja...i da li da uopste nesto radim, nakon dekodiranja, i da li bi mogao
toliku stetu sebi da napravim, ako bih sjebo flash....imam DKU-2 kabel za 6680!? Smile

thnx , unapred....ja sam vec rekao da je ovo najjjjjjjj forum....pogotovu zato sto se
tu sve nadje i objasni ovakvom klipanu kao sto sam ja...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 458
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 6s plus
da li mozete da napisete za 6630 koji pheonix treba,da bi bilo sve ok,posto vidim da moze da se zabrlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@sviki:
Zlatno pravilo: ako sve lepo radi ne diraj!
Pored toga ako imaš zadnji firmver u telefonu, normalno da nema potrebe da isti flešuješ!
Telefon se ne otključava samim flešovanjem.
Ono što se desilo jednom korisniku koji tvrdi da je telefon bio zaključan u nekoj francuskoj mreži i posle flešovanja više nije tj., može na njemu koristiti bilo koju karticu, neću da komentarišem jer sve što budem rekao delovaće smešno - ne znam u čemu je bila fora da mu se telefon sam od sebe otključao i to samo flešovanjem!!!
Možda je bio takav firmvare preko koga je tel. bio blokiran za druge mreže, pa samom promenom istog normalno da više nije bilo restrikcije, ali sve je to -  možda.
Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
da li mozete da napisete za 6630 koji pheonix treba,da bi bilo sve ok,posto vidim da moze da se zabrlja

Jel tebi toliko teško da pročitaš sve strane ovog topika i rešiš enigmu?
Pa kako mislite da isflešujete svoje telefone kad vas mrzi da čitate sve komentare u ovoj temi?
I onda kukate kako ste sjebali telefon?!?

Evo komentara samo strane unazad uspešnog flešovanja 6630:
Citat
@krshija:
55667793_Diego_3_06.msi
phoenix_service_sw_2004_39_7_70.exe + crack
phoenix_service_sw_2005_36_7_112.exe
Nokia_Connectivity_Cable_Driver_6_80_5_1_eng_uk.msi
61456581_RM-1_dp_v_11_1_[1].00_MCUSW6.050308_EURO.exe - 101Mb

To je kompletan software koji sam ja koristio (uspesno), nisam skinuo sa ovog sajta nego je link bio na jednom drugom, nisam siguran da li smem da napisem koji ali nije problem u u EURO paketu jer je meni sve ok
Pored ovoga ima bar deset primera uspešnog flešovanja 6630 modela. Ako korisnici nisu dali svoje utiske tj., način na koji su to uradili onda vam ja nisam kriv!!!

« Poslednja izmena: 18. Maj 2006, 01:48:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 458
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 6s plus
ok hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ok hvala
Nema na čemu.
Ali mi nije jasno zašto se pojavljuju pojedinci koji traže novo uputstvo, kao da isto ne postoji na prvoj strani i kao da se 100% onih koji su uspešno isflešovali svoje telefone istog nisu pridržavali?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ZDR :D

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1466
Zastava Novi Sad/Subotica
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Nokia N80 + 1GB
E, ok...thnx....

Telefon ce mi biti gotov sledece nedelje, tako da cu onda da
te pitam konkretnije...
p0z to all  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ej bre prijatelju ja sam po tom uputstvu flashovao fon i hvala ti sto si ga napisao, ne glumim nikakvog savetodavca samo procitao sam svih 75 strana ove teme i niko nigde nije napisao da se pojavljuje novi hardware po zapocetom flashu, nego pise kada se klikne START DA SE NISTA NE DIRA, meni se to desilo i napisao sam ovde, izvini ako si to shvatio kao uvredu, nije mi bila namera nego da podelim svoje iskustvo sa ostalima, kao sto sam napisao mozda nekome pomogne. Ja sam imao MUDA da flashujem telefon i nisam odustajao ni posle gasenja Phoenixa ni posle greske na 5%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.