Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 321136 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Neka mi neko odgovori sto pre,Inache imam nokiu 6680!!! UPOMOC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Koji kod nemas gde da ukucas,ja se ne secam nikakvog koda koji se ukucava!?Imas proceduru kako da flesujes mrtav telefon na prvoj strani!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ljudi ovo je tragedija šta mi radimo,ja se dva dana jebem s ovim i nikako da uspije.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pa pise da stavi no connection,pa verziju(RM-36),odem na flashing,pa neki kod za telefon treba da se ukuca-to nemam gde da kucam i nemam onu opciju Dead phone USB flashing enabled!!!Sta da radim???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Koji bre kod da se ukuca!?Jel ono CODE gde treba da odaberes zemlju!?Ako si skinuo ono sto sam ja postavio nije ni cudo sto ne mozes da odaberes,nemas instaliran EURO paket,samo ubaci u Image file ona .COR fajl koji si,nadam se,raspakovao a u PPM file ubaci .V29 jezicki fajl!
Mozda ce ti se onda pojaviti opcija Dead phone flashing,logicno je tako!  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
Ljudi Pomozite mi Please!!!Uradio sam flash i crko na 97 % Sad samo stoji nokia i svetli,nema ceo software!!!Kad uradim ono sa 49-e strane,nemam gde da ukucam onaj kod!!!Sta da radim???Nemam trenutno kesha za servis

necu da panicim al izgleda da je tvoj problem kao moj ebiga tako ti je to imas nemas srece  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Jel uradi nesto za ovih sat vremena d.kenwood!?Samo prati uputstva,u CODE se bira samo zemlja,to ti nije ni potrebno ako imas ona dva fajla koje sam ja zapakovao jer sa samo ta dva fajla Phoenix nema u svojoj bazi softver pa da odaberes samo kod i on sve sam namesti,zato moras rucno da ubacis!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
ljudi vec dva dana pratim ovu temu, skinuo sam i softver i upustva, i dvoumio se sta da radim....nekima je uspelo,nekima ne... Smile Smile Smile
posle dva sata rada evo rezultata

Flashing successfully!!!
upgrade n6630 v5.03.08 to v6.03.08
specialy thanks to: cigla,aco_kuna,badrid i elborashon!!! Smile Smile Smile
Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Snap1.jpg
(70.74 KB, 731x528)
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 03:10:44 od extrainterista »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC wildfire
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Dobro ljudi,to su vec 2 skenjana telefona,ajde da vidimo kako i zasto!?Za pocetak:
1.Da li ste pre flesovanja iskljucili antivirus,firewall i slicne programe koji su zahtevni POSEBNO ako imate malo sistemske memorije?
2.Da li ste pre flesovanja proverili status baterije,neko pravilo je da baterija mora imati bar 70% struje,meni je licno potrosilo 1 crtu za flesovanje od pune baterije a toliko sam trosio za CEO PRVI DAN koriscenja telefona,a trajala je oko 3 dana!
3.Da li ste tokom flesovanja,kad se pri kraju cini da je blokirao na jedno minut,bar se meni tako desilo,dirali telefon ili kabal ili vam je mozda od pocetka kabal bio pod krivim uglom?
4.Koji Windows (ili Linux ili MacOS) imate,sa ili bez service pack-ova ili ako imate,onda koje!?
Vec se vide i prvi rezultati,baterija mi se puni celu noc i jos uvek tera sa onim"pecurkastim"punjacem,sa kojim mu je ranije trebalo oko 2 sata,a kad sam hteo da pokrenem Winamp stalno sam dobijao poruku da nema disk-a koju nisam mogao da iskljucim,reinstalacija Winampa je resila stvar,sad vise ne trazi CD!
Dobra vest je da mi telefon radi super,sem tog punjenja,a i srce mi"zaigra"kad vidim ovaj nas lepi srpski jezik na njemu!  Smile
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.