Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 321429 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Lose vesti,posle 5 sati punjenja,telefon je odmah pri paljenju prikazao:"Baterija prazna"!?Ostavljen na spavanje sa DVE crte baterije i posle 5 sati ga je"pecurka"napunila do JEDNE CRTE!!
Jel ima jos neko ovakav problem a da je korisio moj flash file za 6680,mozda sa drugim punjacima radi kako treba!?Sad mi je bas super situacija,BT slusalica ne radi sa brzim Nokia punjacem vec samo sa pecurkom a sad 6680 ne radi sa pecurkom ali ce verovatno raditi sa brzim,moracu da nosim 2 punjaca!?  Smile
Edit: Sad sam probao kad je telefon upaljen i sad lepo puni,iskljucio sam posle sat vremena da vidim i prikazao je 5 crta baterije,izgleda da nisam lepo ustekao punjac ili je mozda stvarno neki bug u softveru pa nece da puni ugasen!?Ali ipak mislim da je do lose uticnice,desavalo mi se vec da pisti sam od sebe kao da je tek ukljucen cim promaja zaljulja kabal kad otvorim vrata!?  Smile
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 08:14:58 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
A ljudi kojom brzinom pišete,izbaciće me s posla zbog ovog posta.Sinoć je moja 6680 prešla sa v.3 na v.5 bez ikakvih problema.Stvar je tako jednostavna,samo koliko ja vidim dosta ljudi ne čita prvu stranu,nego nešto napravi pa onda pita.Ja sam skidao diego i ph2004 sa drugih strana,bio je corrupted,ali ovaj od 189 MB na prvoj je ok,skinuo sam ph2006,nije sve išlo po onom uputstvu,ali to je bilo samo kod odabira konekcije,ostalo ide sve onako kako piše,pa bi svima preporučio da isprintaju prvu stranu i lagano krenu,onako,i samo onako kako je napisano.Koristite dodaj i ukloni programe,nemojte neke dodatne programe.Mislim stvar je jasna,samo je treba odraditi onako kako piše,da može jednostavnije ljudi bi to napravili.Meni je skinuo sa 5. crte na 4. crtu samo,završio je za regularno vrijeme,kao i kod sviju.Ja bih još jednom napomenuo da crack ide u system32,ako možete to ubacite u tutorial na početku.Lomnica,znam ja kako idu stvari sa jezicima,samo te molim ako možeš uploadaj mi v.20,v.29 i v.30 sam nabavio.I ja sam morao restartovati telefon 2 puta da bi došao na svoje,umjesto slova mi je pisao samo brojeve,ali je došao sebi,sad je sve ok.Još da napomenem,telefon se više puta isljuči sa windowsa kao da izgubi vezu pa se opet uključi,to je normalno,važno je da je kabal pričvršćen dobro i da ne dirate telefon.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 08:31:45 od mirza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
1-Nisam nista isklucio ni jedan program.
2-Baterije je bila full puna.
3-Nista nisam diro dok nije pisalo na ekranu da je OK.
4.Windows XP SP2

Moje iskustvo: Nije mi uspelo prvi put jer kabal nije bio DKU-2 neko onaj sto je sa N70-om u kutiji CA-53. Pa posle sam nabavio odmah DKU-2, i sve iz pocetka i uspelo je.

Special thanks to AcoKuna!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Citat
Flashing failed.

Error occured during the flashing procedure.

Matching adl loader was not found for this device, USB flashing not possible.

HRESULT 0x8401225b (-2080300453)

Flash: E_FPI_NO_LOADER_FOUND

pratio sam uputstvo s prve strane, ali stalno se zabija prilikom pocetka flesovanja...jel neko zna u cemu je problem?

edit:
u pitanju je 6630, sad cu da probam ponovo...
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 09:39:00 od C64 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
Moras ponovo sve iz pocetka  Smile deinstaliraj sve, pa restartuj, pa ponovo prati prvu stranu.
Good Luck.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Whats up!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1213
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6630
Skinite sve što je na prvoj stranici za vaš mobitel i pratite upustva sa prve stranice sve vam je na njima i sve će biti u redu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Imas na 49 strani moj postupak nakon sto sam dobijao tu gresku!
Mirza ja nista ne razumem sta imas a sta ti tek treba!?
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Hvala Lomnica_city, uspeo sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ja pretrazih sve ovo i nasao sam za 6100 samo firmware 4.03. Jel ima neko noviji, ocigledno 6.01. Kod mene je trenutnto 5.16. I sta konkretno dobijam ovim upgradeom? Da nije proradio IC slucajno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
tutorial na 1.str kaže:- zatim pokrenite instalaciju "phoenix_service_sw_2006_12_5_136"

Program potreban za flešovanje novih verzija Symbian Nokia telefona(n70, i td.,...) "Phoenix_service_sw_2006_12_5_136" se nalazi ovde: http://www.megaupload.com/fr/?d=YQDG8EU2

ja sam skinio s tog linka ali nije ta verzija već je verzija 4_6_130,ja neznam više šta je,sa verzijom 2005 (36_7_112) isto neuspješno fleširanje.

Njdalje što sam uspio doć je da je fleš počeo i krene sve ok,krene reboot mobitela i onda stane i čeka nekih 80 puta da se tel pokrene u flash mod i ništa ....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.